13 Aralık 2023 Yay Burcunda Yeniay

13-aralik-2023-yay-burcunda-yeniay
13-aralik-2023-yay-burcunda-yeniay

13 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan yeni ay, yükselen burcunun Terazi olması nedeniyle ilişkiler, hukuksal ve adli konuların ön plana çıkabileceğini işaret ediyor. Uzun süredir zorlandığımız her konuda, umutsuz ve zorlu şartlara rağmen inandığımız şeylerin peşinden gitmenin ne kadar önemli olduğunu anlamış olacağız. Zorladığımız her kapının eninde sonunda açılacağına şahit olacağız. Ayrıca, bu süreçte diplomatik olmak ve stratejik davranmak oldukça önemli olacak.

Yeni ayın enerjisi içinde, Merkür’ün Retro hareketine başlaması özellikle geçmişten gelen konuların ve sorunların çözüme kavuşacağını gösteriyor. Ancak, yeni başlayacağımız konularla ilgili bazı aksaklıklar ve pürüzler bu süreçte ortaya çıkabilir, bu da ele alınan yeni konuların sonradan üzerinden geçilmesini gerektirebilir.

Yeni ayın iletişim ve anlaşmalar evinde gerçekleşmesi, alınan kararların, anlaşma ve sözleşmelerin, alım-satım gibi konuların oldukça kadersel olacağını gösteriyor. Boşanma, evlenme, taşınma, protokoller gibi konular bizler için son derece önemli olabilir. Parasal konularla ilgili ortaklıklar ön plana çıkarken, evliliklerde ve ilişkilerde finansal koşulları yönetmemiz gerekebilir ve ortak kaynaklarda yeni bir sayfayı açacağımız etkiler yaşanabilir. Ancak, bu sayfayı açmak ortak kararda buluşmak zor olabilir, alacağımız kararlarda abartılı davranışlar sergilemek de söz konusu olabilir.

Yeni ayın enerjisiyle kendi kaynaklarımızı ve potansiyelimizi keşfederek içten bir yenilenme kararı alabiliriz. Ortaklıklar ve paylaşım içinde bulunduğumuz kişilerle ilgili aşırı negatif ya da aşırı pozitif davranabileceğimiz tavırlar içinde olabiliriz. Gelecek hedeflerimizle ilgili konularda aşırı hırslanabiliriz. Hayallerimize ve hedeflerimize ulaşmak bizim için son derece önemli olabilir. Ancak iletişimsel konularda ani, beklenmedik durumlar yaşanabilir, gideceğimiz yolda alacağımız kararlarda öngörülemeyen bir durum da yaşanabilir.

Yeni ayın Neptün’e yapacağı zorlayıcı açı, verilen sözlerin tutulmaması gibi bir durumun olabileceğini gösterirken, arkamızdan aldatıcı oyunların dönebileceğini işaret ediyor. Bu nedenle, kandırılmalara ve aldanmalara dikkat ederek gerçeklikten uzaklaşmamak önemlidir. İyi niyetimizin suiistimal edildiği durumlar geri planda yaşanabilir. Bu dönemde doğru sandığımız şey yanlış, yanlış sandığımız şey de doğru olabilir. Karşımızdaki kişiler çok iyi niyetli görünürken, aslında gerçekte öyle olmayabilir.


13 Aralık 2023 Yay Burcunda Yeniay ile ilgili merak edilenlere cevap vermeye çalıştık. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!