Haftalık Burç Yorumları- 18 Aralık Haftası

haftalik-burc-yorumlari-18-aralik-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-18-aralik-haftasi

18 Aralık- 24 Aralık haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

18 Aralık – 24 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Haftayı oldukça enerjik dinamik ve cesur bir şekilde motivasyonumuz yüksek başlatacağız. Ancak ilerletmek istediğimiz her konuda aceleci davranabilir dürtüsel tepkiler verebiliriz. Hafta ortasında hiç aklımıza gelmeyen konular ve koşullar yaşantımızda strese yol açabilir. Hesaba katmadığımız olaylar yaşayabilir bizi şaşırtacak haberler alabiliriz. Duygusal hayatımızda özgürlük ihtiyacımız artabilir. Yaşadığımız beklenmedik gelişmeler isyankar olmamıza neden olabilir. Finansal konularda da ani yükseliş ve inişler yaşayabiliriz beklenmedik harcamalar gündemimizi meşgul edebilir.

Cuma günü güneşin oğlak burcuna geçmesi ile hayatımızda daha fazla sorumluluk alacağımız her konuya gerçekçi bakacağımız ciddi kararlar alacağımız önemli bir zamana giriş yapacağız. Bu dönemde gerçeklikten uzaklaşmak istemeyeceğiz. Yaşantımızdaki her konuyu zamana yayarak ilerleyeceğiz.

Merkür ‘ün de Oğlak burcuna geçmesi ile uzun vadeli kararlar alacağız. Bu dönemde alışık olmadığımız konularda riske girmek istemeyeceğiz. Hafta sonu iletişim yeteneğimiz oldukça güçlü olacak . Haberleşme telefonlaşma sosyalleşme gibi konulara önem vereceğiz.  Zihnimiz oldukça üretken olacak  ayrıca sevdiklerimizle kısa mesafe seyahatler planlayabiliriz.

18 Aralık – 24 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta sizler için iyileşme zamanı. Özellikle ev ve aile hayatınızda size fayda sağlamayan şeyleri tekrarlamaktansa kendinize gerçekten iyi gelen şeyleri yapmayı tercih etmeye karar verebilirsiniz. Bu şekilde davranırsanız kendiniz için gerçekten doğru yolda ilerleyeceksiniz. Artık kendiniz için daha çok şey yapmaya karar verebilir, size iyi gelmeyen şeyleri hayatınızdan uzaklaştırabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda yeni bir başarı döngüsü içerisinde girebilirsiniz. Belki bir süredir yaşadığınız birkaç sorunla baş etmek zorunda kalmış olabilirsiniz. Şimdi yeteneklerinizi göstermenin ve işinizi sizin istediğiniz yönde ilerletmenin tam zamanı. Bunu yaparken biraz fazla çalışmanız, işinize fazla zaman ayırmanız gerekse de bu çabanıza değecek.

Finansal konularla ilgili elinize geçecek sürpriz gelirle artık istediğiniz planları gerçekleştirme şansınız olacak.  Para biriktirmek, tasarruf etmek için aklınızda planlarınız var, şimdi bunlar için hedeflediğiniz getiriye sahip olacaksınız. Ayrıca ticari olarak yaptığınız bir iş ya da ek işiniz varsa, ya da alım satım gibi bir iş koluna girmeyi düşünüyorsanız bu hafta adım atabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta rutinlerinizden sıyrılacak hiç olmadığınız kadar heyecanlı olacaksınız. Özellikle hafta sonuna doğru olan günlerde boş kalbinizi dolduracak çok ilgi çekici biri ile tanışabilirsiniz. Hafta sonunuz dünyadan uzaklaşmış şekilde, ayaklarınız yere basmayarak geçebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa da hafta sonu çok romantik geçebilir ancak hafta içi günlerinde ikinizin de yoğun işleri sebebiyle birbirinize zaman ayıramayabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu haftanız fazlasıyla hareketli geçecek. Özellikle işinizle ilgili yeni bir proje, yeni bir müşterinin işleri ile ilgileniyor olabilirsiniz. Bu hafta işinizde başarı kazanmanız için önünüze fırsatlar serilecek. Kendinizi gösterme şansınızın en yüksek noktada olduğu bu dönemde heyecan içerisinde çalışacaksınız. Eğer eğitim ile ilgili konularınız varsa çok ilginizi çekecek bir konuda yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta biraz daha temkinli olmanız gerekebilir. Çok emin olduğunuz duyumlar alsanız da, ya da bir yerden gelecek paraya çok güvenseniz de olayların gidişatı sekteye uğrayabilir. Hata yapmaktan kaçınmak için aklınıza takılan konularda yakınlarınızdan destek almaktan kaçınmamalısınız. 

Hafta boyunca kendinizi daha sezgileriniz güçlenmiş, ilham almış gibi hissedebilirsiniz. Algılarınızın ve sezgilerinizin çok açık olacağı bu haftada manevi konularla daha çok ilgilenmeniz ruhunuzu daha çok besleyebilir. Ayrıca size işaret verebilecek rüyalar görmeniz de söz konusu olabilir. Bu hafta bilinçaltınız aydınlanacak.

Aşk hayatınızda ilişkilerinizde iyileşme yaşayacaksınız, yaşadığınız sorunlar varsa bunların birer birer çözümleneceği bir hafta olacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa bireyselliğinizi daha fazla ifade etme dürtünüz tetiklenebilir ve partnerinize kendinizi daha çok anlatma isteği hissedebilirsiniz. Eğer yalnızsanız hafta ortasındaki günlerde geçmişteki bir kişiden geri dönüşle ilgili bir haber alabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta hislerinize güvenebilirsiniz. Sezgilerinizin çok güçlü olduğu bu haftada özellikle aile üyeleriniz ve yakın arkadaşlarınızla ilgili öngörüler alabilirsiniz. Geleceğinize dair sezgisel kararlar verebilirsiniz. Kendinize olan güveninizin artmasıyla bir süredir yapmadığınız, önem vermediğiniz alışkanlıklarınıza geri dönebilir, kendinizle ilgilenebilirsiniz. 

Kariyerinizle ilgili konularda hafta başındaki günlerde çok bir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Ancak siz zaten sıkı çalışmanızla parlak geleceğinizin temelini çoktan attınız. Bu hafta sizin için önemli olabilecek yeni kişilerle tanışabilir, geleceğiniz için zamanla büyüyecek işlerin başlangıcını atıyorsunuz.

Finansal konularla ilgili bu hafta sezgilerinize güvenerek doğru kararlar verebileceksiniz. Özellikle hafta ortasında alacağınız bir sürpriz haberle elinize tahmin etmediğiniz bir miktar para geçebilir. Hafta sonu için aklınızda planlarınız varsa bunları yapmak için gerekli kaynağa sahip olacaksınız. Aklınızı para ile ilgili olumsuz düşüncelerden kurtarabileceksiniz.

Aşk hayatınızla ilgili bu hafta geçmişteki bir ilişkinizle ilgili alacağınız haberle aydınlanma yaşayabilirsiniz, önceden çözemediğiniz bir konu ile ilgili taşlar şimdi yerine oturabilir. Bu sizi biraz iç dünyanıza döndürecek, önce kendinizi şifalandırıp sonra karar vermeniz gereken bir durum içine sokacak. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa ortaklık, bağlılık ile ilgili konuların ön planda olmasıyla partnerinizle ileriye dönük ciddi konular gündeminizde yer alabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta dengede ve akışta olacaksınız. Özellikle rutinleriniz ve alışkanlıklarınızla ilgili konularda kendinizi geliştirmek için çaba göstereceksiniz. Size iyi hissettirecek şeylere artık daha fazla zaman ayırmaya karar verebilir, sağlığınızla ilgili konularda da refahınızı yükseltmek için çalışabilirsiniz.

İşinizle ilgili konularda iş arkadaşlarınızdan fazlasıyla destek alacağınız bir hafta olacak. Ayrıca işinizle ilgili girdiğiniz ortamlarda sizin geleceğiniz için önemli olabilecek kişilerle de tanışabilirsiniz. Bu insanlar ilerleyen zamanlarda size büyük fırsatlar sunabilir. Hafta başında işinizle ilgili gerginlikler yaşasanız da hafta ortasından sonra daha olumlu hisler içerisinde başarılı olabileceksiniz. 

Hafta boyunca kendinizi fazla para harcama isteği içerisinde bulabilirsiniz. Ancak finansal durumunuzla ilgili kendinizi zora sokmamak için bu tavrınızdan biraz sıyrılmanız gerekebilir. Satın alırken aldığınız şeyin gerçekten ihtiyaç olup olmadığını iyi düşünmelisiniz. Biraz daha alçak gönüllü davranmak yararınıza olacaktır.

Aşk hayatınızda bu hafta güven duygunuz biraz sarsılabilir. Duygusal bir dönemden geçiyor olmanız ve bunu tetikleyecek etkiler almanızla birlikte gereksiz şüpheye düşebilirsiniz. Mevcut ilişkinizde de yeni tanıştığınız kişilere de gereksiz şüphe ile yaklaşmamalı, kendinizi olumsuz düşünceler içerisine sokup ilişkinizi bozmamalısınız.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta özellikle işinizle ilgili sürpriz haberlerle kutlama havasında olacaksınız. Kariyerinizle ilgili nu zamana kadar yaptığınız çalışmalarınızın artık somut bir ödülüne kavuşabilirsiniz. Beklemediğiniz bir prim alabilirsiniz ya da bir terfi haberi size gelebilir. İşinizle ilgili mükemmel bir hafta geçireceksiniz.

Finansal konularla ilgili belki de alacağınız ek gelir sonrasında bütçenizi ve gelecekteki planlarınızı daha net bir şekilde düşünebilir ve yeni yatırım planına geçebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde daha tasarruflu ve hedeflerinize odaklanmış şekilde davranabilirsiniz.

Hafta boyunca evinizle ilgili yarım kalan işleri tamamlama isteği içerisinde olacaksınız. Evinizi temizlemek, düzenlemek, ertelediğiniz kişisel işlerinizi tamamlamak odak noktanız olacak. Belki gündeminizde varsa evinizle ilgili değişiklik yapmak, yeni büyük bir eşya alımı yapmak da planlarınız arasına girebilir. Her ne yapıyor olursanız olun, kalkıştığınız bu işler size derin bir huzur getirecek.

Aşk hayatınızda kalbiniz ve mantığınızın çok uyumlu çalıştığı bir hafta geçireceksiniz. O yüzden partnerinizi hem kalbinden yakalayabilir, sunacağınız mantıklı çözümlerle istediğinizi yaptırabileceksiniz. Eğer yalnızsanız mizah yeteneğiyle çok etkilenebileceğiniz yeni bir hayranınızla tanışabilir ve ciddiye dönük bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta organizasyon yeteneğinizle parlayacaksınız. Özellikle seyahat planlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilir, ilerleyen günlerde siz ve yakınlarınız için muhteşem organizasyonlar yapacaksınız. Ayrıca ailenizle ve aile mülklerinizle ilgili bir takım konuşmalar yapmanız, ipleri ele almanız gereken durumlar da yaşanabilir.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta her ne kadar karmaşık durumlar içerisinde kalsanız da bunları çözmek sizin için çok kolaylaşacak. Özellikle iş arkadaşlarınızdan alacağınız destekle ve yapacağınız ortak çalışmalarla rahat bir hafta geçireceksiniz. Ayrıca arkadaş ortamlarınızla birlikte tahmininizden çok daha sosyal ve yoğun bir hafta geçirebilirsiniz.

Haftalardır maddi durumunuzla ilgili beklediğiniz bir haber varsa bu hafta bu haberi alabilirsiniz. Özellikle aile ile ilgili hukuksal bir süreç ile ilgili durumlarınız varsa bu hafta itibariyle çözülmesine dair adımlar atılabilir.

Aşk hayatınızda ve ilişkiler konusunda bu hafta fazlasıyla enerjik olacaksınız. Ortaklık, bağlılık, evlilik ile ilgili konularda güzel haberler ve gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta kalbinizden geçenleri açıkça söyleyeceğiniz bir haftada olduğunuz için isteklerinizin gerçekleşmesi ve büyük sevinçler yaşamanız an meselesi olacak. Eğer yalnızsanız hafta ortasında iş ortamınızdan tanıştığınız bir kişi ile özel görüşmeniz söz konusu olabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta özellikle para ile ilgili konularda iyileşme yaşayacaksınız. Maddi durumunuzla ilgili bir süredir yaşadığınız sorunlar varsa bunlar artık çözümlenebilir. Fakat dikkat etmeniz gereken düşüncesizce harcama yapmamanız olmalı. Önümüzdeki dönemde tekrar böyle bir zorluk yaşamamanız için maddi durumuz ve tasarrufla ilgili yapmanız gerekenler olabilir.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta sözleşme, anlaşma ya da işinizle ilgili imza işleriniz olabilir. Bu şekilde bir işiniz olması durumunda güçlü olan tarafın siz olduğunuzu ve aslında karşınızdaki kişinin size ihtiyacı olduğunu aklınızdan çıkarmamalısınız. Anlaşma konuları ile ilgili çok şanslı ve kazançlı günler içerisinde olacaksınız.

Hafta boyunca güvenilir bir arkadaşınıza ya da yakınınıza içinizi dökme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Daha çok paylaşım isteği içerisinde olacağınız bu hafta kendinizi biraz daha duygusal, alıngan ve çevrenizden destek alma ihtiyacı içerisinde hissedebilirsiniz. Perşembe günü itibariyle her şeyi tek başınıza göğüsleyebilecek enerjiye tekrar sahip olacaksınız.

Aşk hayatınızla ilgili ilişkilerde ve ev ile ilgili konularda oldukça olumlu duygular içerisinde olacaksınız. Kendinizi daha çok ilişkinize ve ev hayatınıza odaklanmış, daha çok huzur arayışı içerisinde bulabilirsiniz. Mevcut ve ilişkiniz varsa partnerinizden ihtiyacınız olan ilgiyi görebilirsiniz. Eğer yalnızsanız ve bir süredir şans vermeyi düşündüğünüz bir kişi varsa bu kişiyi hayatınızdan çıkarmaya karar verebilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta kendinize özen gösterdiğiniz, kendiniz için zaman ayırdığınız bir hafta olacak. Uzun süredir kendinize yorgun ve bunalmış hissediyorsanız bu hafta artık dinlenmek, kendinizi dinlemek, özel işlerinizle ilgilenmek için kendinize zaman ayırabileceksiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda birçok yeni fikre sahip olabilir ve kendinizi başarılı şekilde ifade edebilirsiniz. Hafta başındaki günlerde gözden kaçırdığınız küçük bir ayrıntı sizin için büyük bir soruna dönüşebilir. O yüzden işinizle ilgili konularda her şey detaylı olarak incelediğinizden emin olmalısınız. Özellikle imza ve onay gerektiren konularda dikkatli olmanızda yarar var. Hafta ortası günlerinde sizden üst pozisyondaki kişilerle ilgili ufak çatışmalar yaşayabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta itibariyle şansınız açık olacak. Potansiyel olarak çok karlı fikirlere sahip olabilir, çevrenizdeki kişilerden önemli tüyolar alabilirsiniz. Para ile ilgili tutumunuzun çok daha farkında olacak, olumlu düşünceler içerisinde olmanızla birlikte kazançlarınızı arttırabileceksiniz.

Aşk hayatınızla ilgili hafta boyunca partnerinizle aynı fikirleri ve duyguları paylaşıyor olacaksınız. Son derece uyumlu olmanız ilişkinizi ciddileştirmenize yardımcı olacak. Eğer yalnızsanız çok ilginizi çekecek ve gözlerinizi ayırmadığınız bir kişiyle tanışabilirsiniz. Bu dönemde karşınıza çıkacak kişi sizinle son derece uyumlu bir kişi olacak ve uzun soluklu bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta maneviyat ile ilgili konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Geçtiğimiz haftalarda çok telaşlı, bunalmış ve rahatsız hissetmiş olabilirsiniz. Bunun ağırlığını üzerinizden atmak için kendinizi manevi uygulamalarınıza odaklayabilir, hem ruhunuzu hem bedeninizi iyileştirmek için çalışmalar yapabilirsiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili çok meşgul olacağınız ama aynı zamanda iş bitirici de olduğunuz bir hafta olacak. Kendinizi de normalden çok daha fazla enerjik hissedebilirsiniz. O yüzden işinizle ilgili çok daha fazla sorumluluk alıp diğer çalışanlardan daha çok öne çıkabilirsiniz. Kendinize olan güveninizle topluluk önünde başarılı şekilde kendinizi ifade edebilir ve fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta biraz daha maddi durumunuza odaklanmış olabilirsiniz. Artık gelirinizi artırmak için var olan yeteneklerinizi kullanmaya karar verebilir, işiniz haricinde size gelir kazandıracak ek bir şeyler yapmak için somut adımlar atabilirsiniz.

Aşk hayatınızda fazla duygusal hissetmeniz sizi derin düşüncelere itebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa kendinizi fazla alıngan ve şüpheci hissedebilirsiniz. Neyse ki partneriniz sizin bu durumunuza uyum sağlayabilecek ve sizi bu şüphelerden uzaklaştırabilecek. Eğer yalnızsanız halihazırda görüştüğünüz kişi ya da yeni tanışacağınız kişi ile ilgili fazla kontrolcü davranmanız zararınıza olabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta geçmişle ilgili bir konu için bir özür alabilirsiniz. Bir süre önce yaşadığınız sizi fazlasıyla kötü hissettiren bir konu ile ilgili artık iyileşme ve onarılma sürecine geçeceksiniz. Sürpriz bir şekilde karşınıza çıkacak kişi sizden af dileyebilir, bu durum da sizde ve mevcut ilişkilerinizle ilgili bir aydınlanma yaşatabilir.

Kariyerinizle ilgili konularda ne istediğiniz konusunda net davranmanız ve buna göre adım atmanız önümüzdeki dönemde sizin için yeni başlangıçlar sağlayabilir. Karşınıza çıkacak gelecek hedeflerinize uygun bu fırsatlar için ne istediğinizden emin olmalı, buna göre hareket etmelisiniz. Hafta boyunca genel olarak iş hayatınızda çok başarılı olacaksınız.

Finansal konularla ilgili hafta sonuna doğru parlak günler geçirmeyebilirsiniz, ancak bunun öncesinde kendinizi fazla para harcayacağınız aktivitelerden uzak tutmanız yararınıza olacaktır. Karşılayamayacağınız yüklerin altına girmemeli, çevrenizdeki kişiler için gereksiz cömertlik yapmamalısınız.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle çok sevdiğiniz bir yere seyahat etmek için vakit ayırabilirsiniz. Eğer yalnızsanız yeni tanıştığınız ilgi çekici yabancı birisine şehrinizi gezdirebilir, oldukça eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Özellikle cuma günü ilk buluşma için şanslı ve fazlasıyla uygun bir gün olacaktır.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta büyük bir değişiklik yapmaya karar verebilirsiniz. Sosyal konumunuz, aileniz içerisindeki statünüz daha da yükselebilir. Artık daha fazla göz önünde olabilir, kendinizi daha ön plana çıkarabilirsiniz. Bu hafta itibariyle artık daha fazla söz sahibi ve kararlarda sözü dinlenen kişi olacaksınız.

Kariyer hayatınızla ilgili bu hafta keskin kararlar arifesinde hissedebilirsiniz. Gerçekten ne istediğinizi daha fazla düşünebilir, sizi neyin motive edip neyin engellediğini net olarak görüp hayatınızda buna göre kararlar almaya başlayabilirsiniz. Vereceğiniz kararlarda yakın arkadaşlarınızdan alacağınız destek sizin için ilaç gibi gelecek.

Finansal konularla ilgili bir süredir yaşadığınız sıkıntılar varsa olumsuz düşüncelere kapılarak bu süreci daha da uzatıyor olabilirsiniz. Kafanızı toplayıp ilerleyen günlerde neler yapacağınızı planlamalısınız. Kendinizi olumsuz düşünceler içerisinde kaybetmektense toparlanıp kendinize bir yol çizmelisiniz. Kısa bir süre içerisinde maddi konularda sevineceğiniz gelişmeler yaşayacaksınız.

Aşk hayatınızda kendinizi fazla özgürlük isteği içerisinde hissedebilirsiniz. Bu da partnerinizin tepkisini çekebilir. Kendinize zaman ayırma ihtiyacınızı başınıza buyruk davranmak ile karıştırmamalısınız. Karşınızdaki kişi aslında sizi anlayabilir ve size destek olabilir. Eğer yalnızsanız sizi bulutların üzerinde hissettirecek bir bağ kurmanız çok yakın olabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta aşk konusunda çok şanslı olacaksınız. Tahmin etmediğinizden daha derin bir bağlantı kurabilirsiniz. Yeni tanışacağınız bu kişi sizden uzak bir mesafede olabilir ancak aranızdaki mesafe ne kadar uzak olursa olsun ilişkiniz bir o kadar birbirinize bağlı şekilde ilerleyecek. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle fazlasıyla zaman geçirdiğiniz, birlikte kararlar alıp hayatınızda ciddiye dönük değişimler yaşayabileceğiniz bir hafta olacak.

Arkadaşlık ilişkilerinizde bu hafta son derece sosyal olacaksınız. Uzun süredir görmediğiniz kişilerle vakit geçirebilir, kalabalık gruplar içerisinde size ilham verecek etkinliklere katılabilirsiniz. Bu sizin kişisel olarak gelişmenizi ve kendinizi değerli hissetmenizi de sağlayacak.

Hafta boyunca iletişim ve planlama konularında çok ustaca davranabileceksiniz. Karşınıza çıkan engel her ne olursa olsun zamanında yapmanız gereken her işi başarıyla bitireceksiniz. Kariyer alanınıza aldığınız olumlu etkilerle yeteneklerinizi gösterebilir, kendinizi daha çok göz önüne alarak pozisyonunuzu yükseltebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerden aldığınız güvenle ilerleyen günlerde daha çok göz önünde olacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta itibariyle her şeyin yoluna girdiği, daha rahat adımlar atabildiğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Maddi konularda şans yanınızda olduğundan mevcut yatırımlarınız ya da adım atmayı düşündüğünüz planlarınız varsa bunları gerçekleştirmek için aklınızdaki fikirleri somutlaştırmak için uygun zamanda olacaksınız.


18 Aralık- 24 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!