15.12.2015 Gökyüzü Mesajları (İnsanın Doğuşu)

Bugün Mars günü ve Ay kovada! Mars terazide ve Venüs akrepte! Gökyüzünde aşk, ihtiras, şehvet ve tutku rüzgarları esiyor! Bizim burada, insanlaşmanın eşiğinde, neye ihtiyaç duyduğumuzu hatırlamamız gerekiyor! İnsan barışa aldığı yolda kendini ve köklerini bulur! O köklerde sevgiyi bulur! Sevgi, tam ve bütün olabilmek ve böyle olduğumuzu hatırlayabilmektir. O zaman umudumuz olur ve o umut, insanı yaratır. İşte yarında doğacak güneş, oradadır.

Güne (00:14 ) Ay- Satürn sekstiliyle başladık! Öğrenme merakı, duygu ve düşüncelerde denge, iletişim kurma! Radikal kararlar! Ölçülü hareketler ve zeka! Yavaş ve emin adımlar! Uzak hedefler ve disiplin! Mantık! Bu kavramlar devredeydi! Sabah saatlerinde( 10:43 ) Ay- Mars üçgeni gerçekleşti! Duygu yoğunluğuyla birlikte mantık güç kazandı! Olumlu ve yapıcı düşünceler! İnsan ilişkilerinde başarı! Organizasyon yeteneği! Tam da Mars gününde, yoğunlaşan enerjimizi verimli bir şekilde ortaya koyabilmek için şanslı bir açı! Öğle saatlerinde( 13:18 ) Ay- Uranüs sekstili gerçekleşiyor! Anlık tepkiler! İleriyi görme ve geçmiş hatalardan ders alma! Hareketlilik! Gelişme ve ilerleme! Orijinal zeka! Yeni fikirler!

Gün titreşimi bizden ayaklarımızı yere sağlam basmamızı, adil olmamızı, kendimize ve herkese, her şeye karşı, böylelikle önümüzü görebilmemizi istiyor! Sınırları aşan, yolunu açandır! Bugün yüksek bir enerji söz konusu ve rehber kartımız ‘’büyücü’’ bana Tolteklerin şu sözünü hatırlatıyor: ‘’ Söz büyüdür! ‘’ O zaman sözünün ve özünün gücünün, sevginin gücünün farkında olanlar! Sizi bu kutsal büyüde rol almaya davet ediyorum! Bunu anlamak önemli! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ

https://www.facebook.com/events/1526017787711944/

16 Aralık 2015

Saat: 20:30

Caddebostan Kültür Merkezi

Rezervasyon: 0537 334 83 03

Size özel kampanyalarla…

”FalSepeti Blog” takipçisi olduğunuzu belirtmeniz yeterlidir.
Oyun ile ilgili:
http://sesyasam.blogspot.com.tr/

event istanbul