16 .12.2015 Gökyüzü Mesajları (Yarının Doğumu)

Bugün Merkür günü ve Merkür oğlakta! Bizden anlamlı bir şeyler yapmamızı ve buradaki kararlılığımızı korumamızı istiyor! İstikrar! Yaşamı yaratan bu ışıktır! İstikrar, sabit olmak değil, yolda olmaktır! Bunu anlamak önemli! Ay sabah saatleri itibariyle (09:17) Güneş ile sekstil yaparak boşlukta hareket ediyor. Geçmiş ve bugün arasındaki denge! Esnemek! Başarıya giden yol! Akşam saatlerinde (19:46) Ay, kovadaki eksantrik yolculuğunu tamamlayarak balığın puslu rüzgarlarına geçiyor. Ruhsal derinleşmenin önem kazandığı iki gün içine giriyoruz! Yüreğinizle konuşun ve yüreğinizle duyun!

Günün ilk saatlerinde (01:13) Ay- Jüpiter kuinkuksu! İnişli çıkışlı haller! İçsel denge ve güçlü bir görü! Az sonra (01:43) Ay- Güneş sekstili! Sabaha karşı (04:17) Mars- Neptün seskikuadratı! Cesaret! Duyguları ifade edebilmek! Mantık! Disiplin! Öğle saatlerinde (13:41) Ay- Pluto yarı karesi! Duygu yükünden özgürleşebilmek! Sakin ve sağduyulu! İlerleyen saatlerde (14:56) Ay- Neptün kavuşum! Güçlü bir hayalgücü ve hassasiyet! Yaratıcılık! Paylaşıma açık! Romantizm ihtiyacı! Psişik güçler! Gerçekle hayali ayırt etmek! Akşam saatlerinde (17:18) Ay- Uranüs yarı karesi! İçten taşan asi ruh! Abartılardan kaçınmak! Dengeli bir iletişim! Arzuları dile getirirken sakin ve emin! Gece saatlerinde (23:15) Ay- Mars seskikuadratı! Yoğun duygular! Duygu dengesi önemli! Kaybetmeyi bilmek! Son olarak (23:59) Ay- Satürn karesi! ‘’ Ya ümitsizsiniz ya ümit sizsiniz! ‘’

Gün titreşimi bizden sorumluluğun farkına varmamızı istiyor. ‘’ Bu bir şafak karanlığı, bunu bil ve güneşi doğduracak olan da senden başkası değil, zaman yoktur, an vardır ve o an şimdi! ‘’ Bunun, içinde oluşan yoğunluğu, zamanda da sesini senden sen olup duyurabilecekti. Bunu anlamak önemli! Önce içindeki kapıları aç! Rehber kartımız ‘’imparatoriçe’’ ‘’ İçimizdeki tohum, yarının doğumu olur ve o doğum muhakkak bugündedir! ‘’ diyor. Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ