19.01.2016 Gökyüzü Mesajları (İç Ses ve Hatırlayış)

Bugün Mars günü ve Mars akrepte, derindeki savaşçıyı yaşamdaki öz ile buluşturma arzusu! Analiz gücü! Bu analiz gücünü sistemi çökertmek için değil onu yeniden yapılandırmak için kullanmak! Mars akrepte yıkıcıdır; bununla birlikte bu yıkıcılık, yeni bir inşanın zeminini oluşturduğunda, anlam taşır, bu önemli! Ay, öğle saatlerine doğru( 11:12 ) boğadaki yavaş ve sağlamcı yolculuğunun ardından ikizler burcundaki hızlı ve aktif yolculuğuna başlıyor( iki günlük bir yolculuk )! Gün titreşimi içsel vurguyu güçlendiriyor! Bugün içeride neler oluyor bu daha önemli; çünkü içeride olan, dışarıda olanla iletişim kurabildiğinde, her şey daha bir anlamlanıyor. Rehber kartımız ‘’denge’’ kendimizi keşfe açmanın öneminden bahsediyor! ‘’ Yüreğinin götürdüğü yere git ‘’ romanında Susanna Tamaro ‘’ Oysa kaderin hayal gücü, bizimkinden daha renklidir. ‘’ der. İhtiyacımız olan bu renklerin içimizde filizlenip kök salmasına izin verebilmek! Şimdilik bu!

 

Ay- Pluto seskikuadrat (07:13) Duygu çözülmeleri! Adı koyulamayan bir şeylerin bizi içsel bir netleşme ve süreçleri anlama ihtiyacına çağırması!

Ay- Uranüs yarı kare (09:10) Kendi farkını ortaya koyabilmek adına içsel bir gerilim! Taşları yerine oturtabilmek adına ihtiyaç! Yüksek bir potansiyel!

Ay- Merkür seskikuadrat (11:18) Söylemekten çok dinlemek! Üç düşünüp bir konuşarak hakikati ortaya koyabilmek! Empati!

Ay- Neptün kare (13:02) İçsel bir kaçış arzusu! İşaretleri görerek hareket edebilmek! İletişime açık olmak! Daha derinde olanı görünür olanla birleştirmek! Yaratıcılık artar!

Ay- Satürn karşıt (18:12) Enerjisi yüksek bir açı! İçsel olarak çekildiğimiz şeyi keşfetmek! Yaşamın sesini duyabilmek! Bir yolumuz olduğunu hatırlayabilmek!

Ay- Mars kuinkuks (21:06) Zihni dinginleştirme ihtiyacı! Odak geliştirmek ve sistemli bir şekilde yol alabilmek! İç potansiyelleri bilinçli bir şekilde harekete geçirmek!

 

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ