20.01.2015 Gökyüzü Mesajları (İpleri Çözmek)

Bugün Merkür günü ve Merkür oğlakta retro, Ayı da düzenlemekte olan Merkür! Oğlağın yöneticisi Satürn yayda, onun yöneticisi olan Jüpiter başakta! Düzen yaratmak! Sadeleşmek! Daha çok dinleme ihtiyacındayız yaşamı! Bize anlatmaya çalıştığı şeyler var ve içsel bir dille bizimle iletişime geçmeye çalışıyor! Bunu anlamak önemli!
Güneş akşam saatlerinde oğlaktaki ciddi ve otoriter yolculuğunu tamamlayarak kovanın asi ve hümanist ruhuyla buluşuyor! Ekip çalışmaları önemli! Sosyallik artış gösterir! Goethe’nin şu sözünü hatırlayalım: ‘’ İnsan kendini ancak insanda tanır. ‘’ Gün titreşimi içsel bir derinleşme sürecinde olduğumuzdan bahsediyor. Neye direndiğimizi fark edelim ve bırakalım olacak olan olsun! Ellerinizi açın ve hala orada duran sizdir, sizdedir! Özgür bırakın ki özgürlük sizin olsun ve buna ihtiyacımız var yarındaki ışığı yakmak için! Rehber kartımız ‘’güneş’’ bugün kovaya geçen Güneşi vurgular gibi! Biri özgürlük mü dedi? Tabii ki bunu kova bilirdi! İçinizdeki yaratıcı ruhu özgür bırakın ve ortalığa gökkuşağı renkleri dökülsün! Şimdilik bu!
GÜN TAKVİMİ
Ay- Güneş seskikuadrat (07:14) İçsel gerilimin bilinçli yönlendirilimi! Odağımızı koruyarak hareket etme ihtiyacı! Dinleyin! Ardından içeridekinin sizde uyandırdıklarıyla kendinizi ifade edin!
Ay- Pluton kuinkuks (09:13) Güç savaşı! Kelimelerinizle karşınızdakini köşeye sıkıştırmaya çalışmaktan vazgeçin! Bazen kendinizi savaşa kaptırıp ne için savaştığınızı unutursunuz! Yenmek için değil, birlikte kazanabilmek için savaşın!
Ay- Uranüs sekstil (09:26) Yaratıcı zekanın ortaya çıkışı! Yarının bugünde yaratılışı! Aklınıza gelenleri mutlaka not alın! Haklılığınızı ispatlamaya çalışmayın! Bu hakkı yaratın!
Ay- Merkür kuinkuks (11:41) Aklımız hızlı ve dağınık çalışıyor farkında mısınız? Yavaşlayın ve içsel işaretleri yakalayarak yol alın! Bu çok daha iyi gelecektir!
Ay- Jüpiter kare (14:56) Bir yanımız derinliklerden kaçmak isterken bir yanımız o derinliklerde neler var bulmak istiyor! Bilin ki derinliğin sırrı sadeliktir! Sadeleşin ve daha çok dinleyin yaşamı! Onun sesini duyarak parçaları bir araya getirin ve bunu ciddiye alın! Değişim içeride olur, dışarıda olan, bunun tohumudur!
Ay- Venüs karşıt (16:43) Şansımızı zorlamaya gerek yok! Uyum ve denge! Sağlıklı bir merak duygusu ve samimi bir keşif isteği! Sessizliğin şarkısını duy, orada kendini bul ve onun yaşamının sesi olmasına izin ver!
Sizi seviyorum,