19.08.2015 Gökyüzü Mesajları

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 26 / 8

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Joker

Güneş : Aslan

Ay : Terazi

Gün Yöneticisi : Merkür

Bugün gün titreşimi bizden ayaklarımızı yere sağlam basmamızı, aldığımız kararların ne olduğunun ve bunun muhtemel yansımalarının farkına varmamızı ve mutlak suretle iç sesimizle olan bağımızı korumamızı istiyor. ‘’ Yüreğin senin en gerçek rehberin! ‘’

Bugün Venüs- Uranüs uyumlu etkişimi göze çarpıyor. Her ikisi de retro olan bu gezegenler bize içsel bir dönüşümün ışığından söz ediyor. Yaşamımda ilişkilerimin benim ne kadar kendimi ifade edebildiğim alanlar olabildiğine inanıyorum? Ne kadar kendim olarak kendimi yaşam ile bütünleşiyor hissedebiliyorum? Kahraman ben miyim yoksa zaten bir kahramanı olduğuna inandığım bir hikayede sürüklenmekte miyim? Bugün hem bütünlüğü hem de bu benliğimizi hissettiriyor bize bu etkileşim!

Rehber kartımız ‘’joker’’ kimi bilgilerde Uranüs ile bağlantılı olarak düşünülür. Bugün bu kartın bize rehberlik ediyor oluşu tesadüf olmasa gerek, Venüs ile buluşan Uranüs, retro olan bu gezegenlerin etkilerinde karşılıklı bir uyandırış yaratabilir. İlişkiler biraz daha yumuşayabilir ve uzlaşı daha mümkün bir hal kazanabilir. Uranüs normalde asidir; bununla birlikte retroda daha uyum içinde olmayı tercih edecektir. Venüs iyicil bir gezegendir, retroda bu etkiler daha içselleşir. Bu buluşma bu etkileri yumuşatarak içsel bir odak ile dışa vurumdaki vurguyu daha güçlü bir potansiyele taşıyabilir.

‘’joker’’ bize ‘’ Şansına güven ve harekete geç, ihtiyaç duyduğun her şey seninledir. ‘’ diyor. ‘’ Deneyimle ve bu deneyimin ihtiyaç duyduğun yolculuktaki tüm ışığa da bünyesinde barındırıyor olduğundan emin ol! ‘’ diye ekliyor. Bize bunları hatırlamak ve ihtiyaç duyduğumuz anlarda kendimize hatırlatmak düşüyor. Bugün bir şeyler başlıyor, bazı potansiyeller oluşuyor ve bu potansiyellerin muhtemel gücünde fırsatlar oluşabilir ve anladığım kadarıyla bu fırsatların farkında olmak önemli!

Bugün Merkür günü, iletişim aksı önem kazanır. Benimki bir yerden sonra kapanacak gibi(telefonumu yurtdışı görüşmelere açtırmayı unutmuşum); bununla birlikte şansıma ve fısatlara güveniyorum! Aklın ışığında kalın yeter ve sonsuz olasılıkları görmeye kendinizi açın! Bunun için ihtiyacımız olan sakin kalmak ve an farkındalığımızı ve buradaki ışığımızı korumak! Çözün ya da akın, bu onun çözümünü yaratacaktır.

Ay terazideki hareketini koruyor, bugünkü Venüs- Uranüs etkileşimi bazı duyguları açığa çıkartabilir. Onları anlamaya çalışın ve onlar sizi yönetmesin, siz onları yönetin, bu çok önemli! Her şeyinizle, her halinizle, tüm potansiyellerin ve bu potansiyellerin  özdeki mesajının farkında olarak barışmaya çalışın. Her şey bizim onunla kurduğumuz ilişkinin etkisindedir ve bu ilişki çözüldüğünde, tüm yaşam da çözüm olan ışığı bize ulaştırabilir. Bugün çözüm arayışımız ve bunu yaratmadaki kolaylığımız önceliğimiz olsun, bugünlük de bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ