19 ŞUBAT KOVA BURCUNDA YENİAY !

Yeni Ay’la birlikte gökyüzünde ciddi kavuşumlar var. Ay güneş kova burcunda, Venüs Mars balık burcunda, Uranüs koç burcundaki güney ay düğümüyle kavuşumda. Kısaca DEĞİŞİM KAÇINILMAZ diyebiliriz. Ani, beklenmedik sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Sabit , BOĞA-ASLAN-AKREP-KOVA burçları yeni ayın enerjisinden yoğun etkilenecekler. Geçmişe dair gizli saklı konular, özellikle borç ödemeler gündemlerine gelebilir. İlişkiler cephesinde ise ani sürpriz aşklar, kadersel ilişkiler(ruh eşi)in gündeme geleceğini ve ani ciddi travmatik bitişlerinde yaşanacağını söyleyebilirim. Yeni ayın enerjisi yeni girişim işlerin kalıcı ve uzun vadeli olacağını da ifade ediyor.

Değişim yenilenme ve özgürlük arzularımızın yüksek olacağı bu yeni ay, iş kariyer değişimi il ülke yer değişimide getirebilir. Boğalar ev yer değişimi yada iş değişikliğine bağlı il ülke değişimi yaşayabilir. Aslanlar iş kariyerini bırakıp başka yöne eğilim gösterebilir. Akrepler ev yer iş değişimi ve kovalarda aynı şekilde hayatlarının her alanında değişim isteyebilirler. Kısaca iş kariyer ve ev yer değişiminin yoğun yaşanacağı bir yeni ay diyebiliriz.
Ülkemiz açısından,yeni anayasal düzenlemeler söz konusu olabilir. Geçmişe ait yasalar yeniden düzenlenebilir.
İlişkiler konusuna yeniden dönmek istiyorum, bu dönemde yeni karşılaşmalar arkadaşlıklar artacak.Aşk enerjisi daha tutkulu yoğun yaşanacak, gizli saklı ilişkilere de eğilim artacak,biriken özlem duyduğumuz her şeyi yaşama arzumuz yükselecek,sorun ve sorumlulukları gözardı edebiliriz bu süreçte, tabi bu enerji geçecek. Venüs yüceldiği balık burcunda, ilişkilerde sıcak ve aşırı duygusallık içine sokabilir, tabi orada Neptün’ü de gözardı etmemeliyiz, bir süre sonra hayal kırıklıkları yaşama olasılığını yükseltebilir Neptün, duygu kontrolü yapmak gerekebilir bu süreçte veee İnşallah aradığınız aşkı bulursunuz diyorum. Sevgilerimle..

Yasemin Kaplan