20 Nisan – 26 Nisan Haftalık Burç Yorumunuz!

20 Nisan – 26 Nisan Haftalık Burç Yorumları

  • Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Finansal açıdan risk almamanız gereken bir haftadasınız. Özel hayatta ise bekar Koçlar hayatının aşkını bulabilir, hatta evlilik kararları dahi alabilirler. Üst solunum yolları ve karın ağrısı gibi sağlık problemleriyle karşılaşabilirsiniz. Diyete başlamayı düşünenler ise 23 Nisan’dan sonraki tarihte başlayabilir. Evli Koçlar ise hayatının aşkıyla ilişkilerini düzene sokabilir.

  • Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları

Maddi ve manevi sıkıntılar yaşadığınız bir haftayı geride bıraktınız. Yeni haftada ise başarıya doğru emin adımlarla ilerleyecek, bu sıkıntılarınızdan kurtulacaksınız! Size karşı düşmanca tavırlar takınan kişilerin yenilgilerini izleyeceksiniz. Araçla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Finansal açıdan karlı yatırımlar da yapabilirsiniz. Maddi açıdan işinizi şansa bırakmayın, kontrollü davranın ve karlı çıkın. Evli Boğalar, eşiniz sizinle daha fazla ilgilenecek. Bekarlarda ise kırılan kalpler tamir olacak.

  • İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

Eğitim ve iş hayatınızla alakalı sürekli düşündüğünüz konularda pozitif gelişmeler yaşanacak. Çevrenizden destek görecek, maddi ve manevi birtakım şeylere daha iyi sarılacaksınız. Finansal istikrarınızı bu hafta tekrardan yakalayabilirsiniz. Eşinizle ilgili birtakım sorunlar yaşasanız da, uzlaşmacı tavrınızla üstesinden geleceksiniz. Bekâr İkizler ise ummadığı anda teklif alabilir, iç sesinizi dinleyin ve kararınızı verin.

  • Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları

Enerjinizin en üstte olduğu bir hafta sizleri bekliyor. İş ve aşk hayatınızla ilgili yaşanan olumlu gelişmelerle hayata yeniden başlayacaksınız. Bekar Yengeçler, özel hayatında şans yanlarındayken iyi iletişim kurmalılar. Hiçbir anlamda zarara uğramak istemiyorsanız, kontrollü davranın.

  • Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

Çalışma hayatınızla ilgili bu yeni haftada teklifler alabilirsiniz. İmkansız olarak gördüğünüz konularda ise kendinize güvenin! Hayallerinizdeki bir yatırımı yeni haftada gerçekleştirebilirsiniz. Sevgilinizle ya da eşinizle romantik günler geçirebilirsiniz. Sezgileriniz ön planda olacak ve sizi daha da güçlü kılacak.

  • Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları

Çalışma hayatınızda, ortaya koyacağınız işlerle büyük başarılara imza atabilirsiniz. Çok fazla konuşmayın, yazılı ifadelerle kendinizi anlatın ve başarılı olun! Karşılıksız sevgiden dolayı birçok sorunu çözüme kavuşturabileceksiniz. Evli Başaklar, arkadaşlarınız ağzını tutamadığı için eşinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bekarlar ise aile büyüklerinden biri sizi hayatınızın aşkı ile tanıştırabilir.

  • Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta finansal konularda biraz daha az risk almanız gerekiyor. Eğitim ve iş yaşantınızda kendinizi göstereceğiniz fırsatlar elinize geçecek. Bu nedenle karşınıza çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. Ortaklığı bulunanlar ise dikkatli olmalı. Arkadaş ilişkilerinizde yanlış anlaşılmamaya çalışın. Sevdiğiniz kişiye değer verin, kalbinizin sesini dinleyin ve iç dünyanıza yönelin.

  • Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları

İlahi adalet iş hayatınızda bu hafta gerçekleşecek! Çevrenizde oynanan oyunlar gün yüzüne çıkacak ve herkesin foyası ortaya çıkacak. Siz sadece işinize konsantre olun! Özel hayatta eşiyle ilgili sorunlar yaşayan Akrepler, adaletli bir şekilde değerlendirme yaparak ya tamam ya da devam kararı alabilirler. Bekar ya da ilişkisi bulunmayanlar ise 23-27 Nisan tarihlerinde aşk sürprizi yaşayabilirler.

  • Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta yoğun bir tempo bekliyor sizleri. Şikayet etmeyi artık bir kenara bırakın, inandıklarınızın arkasından gitmeye çalışın. Özel hayatta ise ciddi tartışmalar yaşayabilirsiniz. Hatta bu tartışmalarınız tüm hayatınızı etkileyebilir. Sakinliğinizi koruyun ve kalbinizin sesini dinleyin.

  • Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Eğitim ve iş yaşantınızda yaşadığınız bütün haksızlıklar ve olumsuz durumlar yavaş yavaş olumlu olmaya başlıyor. Bilgi, tecrübe, cesaret ve özgüven birleşiminizi kullanarak rotanızı bir anda belirleyin ve ona ulaşmak için çaba gösterin. Olumlu kararlar alabileceğiniz bir hafta sizleri bekliyor. Özel hayatınızda ise aşk kokan bir hafta var.

  • Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları

Ailenizle ilgili ciddi sorunlar, tartışmalar yaşayabilirsiniz. Tek başınıza hareket etmekten kaçının, ailenize de kulak verin. Özel yaşamınızda ise her şey bitebilir, ancak yeni fırsatlara da kavuşabilirsiniz. Kendinize güvenin ve ona göre karar verin. İlişkisi olmayan ve Bekar Kovalar ise 23 Nisan’dan sonrayı beklesin…

  • Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

Haftanın ilk 3 günü çalışma yaşantınızda mevcut şartlarınızı korumaya çalışın. Yeni planlar içerisine girmeden önce neyi kaybedip neyi kazanacağınızı hesaplayın ve ona göre kararlar alın. Evli Balıklar, geçmişte yaşanılan kıskançlık durumu tekrar gündeme gelebilir ve tartışmalara neden olabilir. Bekarlar ise hafta sonuna doğru olumlu gelişmeler yaşayabilir aşk hayatında.