2017 Çin Astrolojisi Horoz Burcu Yılı

Çin astrolojisine göre burçlar senelere göre ayrılır. 2017 yılı ise horoz burcu yılına denk gelir. 2017 horoz burcu 28 Ocak 2017 tarihinde başlayacaktır. Bu burç uyanış ve yeniden başlayışı ifade eder. İtina ile hareket edilecek ve planda olan birçok iş başarı ile sonuçlanacaktır. Bu yıla Çin astrolojisinde ki beş temel elementten ateşin Yin döngüsüdür. Horoz yılının sosyal ilişkilerde seçiciliği getireceğini ve aile yaşantısında yapılacak olan fedakarlıkların aslında iyi sonuçlar doğurmayacağını anlayacaksınız.6-11-16

2017 yılı önceden yaşanmış ve sonuca varmamış olayları tekrar gün yüzüne çıkaracaktır. Bu olaylar üzerine kafa yorulacak ve kararlar alınacaktır. Yıl içerisinde hayatta renkli ve hareketli sahneler çoğunlukta olacak. Adalet ve doğruluk ön planda olacaktır. Bu yılı polis, asker gibi güvenlik ağırlıklı meslek grupları şanslı olacak. Horoz burcu için beş temel elementten sadece bir tanesi etki eder. Üç burç için bu durum söz konusudur. Tavşan, horoz ve fare bu burçlardandır. Tek bir elementin etkisi söz konusu olduğu için atılan adımlara dikkat edilmesi gerekir. Girişimcilik gösterilecek ise yıl içerisinde tarihlere bakılmalıdır. Yıl boyunca tek bir element himayesi bazı aylarda diğer elementlerin yardımı ile tamamlanır. Ama astrolojide bu dönemler ve burç yılları sıkıntılı olur.

Gelişecek olan büyük olaylar mevsim sonları ya da sonbahar dönemine denk gelir. Ay sonlarında toprak etkisi olacağı için ateş horoz yılını tamamlar niteliktedir. Bu yüzden karlı çıkılacaktır. Bu yıl içerisinde birçok olayın kapatılacağı söz konusudur. Maymun yılını kadar olmasa da yenilikler getirecektir. Uzun vadeli ve monotonlaşmış ilişkiler yine gün yüzüne çıkacaktır. Yeni çiftlerin yerleşim yeri için ortak karara varamaması söz konusu olabilir. İlkbaharda doğan bebekler horoz yılından olumlu etkileneceklerdir. Bu yılda enerji dengesizliği olsa da evlilik için uygun bir yıldır. Doğruluk sebat ve samimiyeti temel alan kişiler için horoz yılı oldukça verimli geçecektir. Yıl içerisinde gerilim yaratacak konular tolerans gösterme ve gereksiz alınganlıklardır. Siyasette göç ve savaş konuları ön planda olacak. Sanatsal olarak müzik ve ses için yeni gelişmeler olacak. Ama yeni sanatçılar bu yıl parlayıp uzun vadeli olamayacaktır.