2017 Yılının Sonuna Yaklaşırken Bizi Neler Bekliyor

2017 yılının son aylarına doğru yaklaştığımız bu dönemde gezegensel olaylar da yoğunlaşarak hayatımızı etkisi altına almaya devam ediyor. Peki, yıl sonunda bizi neler bekliyor?

2017 yılının son iki ayına yaklaştığımız bu zaman diliminden 2018 yılının başına kadar yoğun bir şekilde bir gezegensel olayların etkisi altında olacağımızı söylemek mümkün. Öncelikle önümüzdeki aylarda yoğun bir şekilde sırasıyla Oğlak, Kova ve Balık burçlarının etkisi altında olacağız diyebiliriz.

Yılın sonuna doğru yaklaşırken geçmişten gelen gelenekler, sınırlar, beceriler ve yetenekler konuları ön plana çıkmaya başlayacak. Gezegenler ve burçlar hayatımızı etkisi altına alırken geçişleri her zaman olduğundan biraz daha sert ve yoğun bir şekilde yaşayabiliriz. Ayrıca yeni bir yıl gelmeden önce hedeflerimize daha iyi kilitlenecek ve kesin sonuçları almaya da başlayacağız.

Önümüzdeki aylarda kendimizi rahat ve güvende hissettiğimiz alanlarda sarsılmalar oluşması da mümkün. Yeni bir yıl gelirken bizi yenileyecek ve değiştirecek bu tür deneyimler yaşayacağız. Özellikle Uranüs ve Satürn gezegenlerinin etkisi ile gireceğimiz değişim sürecinde önce sabit düşüncelerimiz, duygularımız sarsılacak sonrasında ise yenilenme başlayacak.

2018 yılı öncesinde sorun yaşadığımız herkesle kozlarımızı paylaşacağımızı da söylemek mümkün. Hem özel hem aile hem de iş hayatımızda söylemek istediklerimizi ağzımıza geldiği gibi söyleyecek ve belki de bazı kişilerin kalplerini kıracağız. Bu yüzden son ayların aynı zamanda da önce bir harekete geçme sonrasında ise bir değerlendirme sürecine dönüşeceğini söylemek yanlış olmaz. Krizler ani değişiklikleri ve ani değişiklikler de ilerlemeyi beraberinde getirecek.

2017 yılının son aylarında bu yıl attığınız adımları, hedeflerinize ulaşmak için yaptıklarınızı, özel hayatınızın gidişatını düşünebilir ve kendinize 2018 yılı için daha net, sağlam bir yol haritası oluşturabilirsiniz. Yılın krizleri patlak verip kendinizi bir curcunanın içinde bulduğunuzda ise zamanın ne kadar hızlı geçtiğine çok şaşıracaksınız. Önümüzdeki günlerde hızla akan zaman sizi önce geçmişe götürecek sonrasında ise hızla geleceğe taşıyacak.

Bu dönemde içinizdeki enerjiyi yıl bitmeden daha fazla üretim yapmak ve hayallerinize biraz daha yaklaşmak için kullanmalısınız. Takıntılarınızdan, kötü alışkanlıklarınızdan ya da hayatınızda size zarar veren her türlü şey ve kişiden kurtulmak için yılın son dönemine girmiş bulunmaktayız. Korkularınızı, endişelerinizi ve kaygılarınızı bir kenara bırakın.

2018 yılının size neler getireceğini öğrenmeden önce siz stratejilerinizi belirler ve sağlam bir duruş sergilerseniz yeni yılın size getirecekleri konusunda belirsiz bir gelecek ile hayatınıza devam etmek zorunda kalmazsınız. Çıkıştan önceki son virajı almış bulunmaktayız. Önümüzdeki süreçte yapacağınız olumlu her şey yeni yılda size çok daha fazla umut ve başarı getirecek, bunu unutmayın.