Venüs Terazi Burcuna Geçiş Yapıyor

14 Ekim’i 15 Ekim Pazar’a bağlayan gece Venüs Terazi burcuna geçiş yapacak. Peki, Terazi enerjisinin zirve yapacağı bu süreçte hayatımızda neler olacak?

Bu hafta sonunda Venüs’ün de Terazi burcuna geçmesi ile birlikte neredeyse tüm gezegenlerin Terazi burcunda ileri hareket ettiğini söylemek mümkün. Bu da Terazi enerjisinin artık zirve noktasına ulaştığı anlamına geliyor.

Venüs, Terazi burcunun yönetici gezegeni olduğundan artık sadece Terazi enerjisinin öne çıkacağını ve her burcu etkisi altına alacağını söyleyebiliriz. Terazi enerjisinin baskın hale gelmesi ile birlikte öncelikle kendimize ve etrafımızdaki insanlara daha fazla dikkat etmeye başlıyoruz. Sosyal ilişkilerimiz güçlenirken sık sık arkadaş toplantılarına katılabilir, etrafınızdaki kişilerin dert ortağı ya da sırdaşı olabilirsiniz.

Bu dönemde aile üyeleriniz de dahil olmak üzere yakın olduğunuz ya da olmadığınız herkesle daha çok konuşma eğiliminde olacaksınız. Bu yüzden ağzınızdan istemediğiniz şeyleri kaçırmamaya çalışın. Romantizm, eğlenceli partiler ya da toplantılar ve sosyalleşmek için işlerden verilen tavizler en önemli gündem maddeleri haline gelebilir. Sosyal ortamlarda kendi istediğiniz şeyleri unutup kendinize eğlencenin akışına bırakabilirsiniz. Bu konuda dikkatli olmanız gerek.

Venüs’ün Terazi burcuna geçerek Terazi enerjisini zirveye ulaştırması ile birlikte etrafınızdaki insanlar, sevdikleriniz ya da elde etmek istedikleriniz için yapacağınız fedakarlıklar da artacak. Kendinizi birine ya da bir şeye adamaya meyilli olacaksınız. Ayrıca sosyalliğin ön plana çıkması ile birlikte fiziksel güzellik de sizin için daha önemli hale gelecek.

Önümüzdeki günlerde diyete başlamak, spora yazılmak ya da dış görünüşünüzde değişiklik yapmak istemeniz mümkün. Venüs aynı zamanda güzelliği simgelediği için sosyal ortamlarda ışıldayacaksınız. Dikkat çekeceksiniz. Herkesin gözü üstünüzde olabilir. Ancak isteklerinizi unutup gerçeklikten koparsınız kısa süre sonra istemediğiniz durumlarla karşılaşmanız mümkün.

Bu süreçte Terazi’nin en büyük etkilerinden bir diğeri de dönüşüm olacak. Daha önce de söylediğimiz üzere aslında Terazi dönemi zaten dönüşüm ile ilişkilidir. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi de dönüşüm sürecinin sonuna geldiğinizi anlatıyor. Artık bu dönüşümün sonuçlarını elde etmeye başlayacaksınız. Emeklerinizin karşılığını almaya başladığınız için de kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

Terazi enerjisini en iyi şekilde değerlendirmek için elde ettiğiniz sonuçları düşünmenizde yarar var. Aldığınız sonuçlara göre yol haritanızı belirleyebilirsiniz. Duygularınızın iniş çıkışlarını kontrol eder ve eğlenceli sosyal ortamlarda kendinizi kaybetmezseniz Terazi enerjisinden yararlanıp hem rahatlayabilir hem de kendinizle gurur duymaya başlayabilirsiniz.