21.09.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (Kendini Bulmak)

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 20 / 2

Günün Rehber Kartı : Mahkeme

Güneş : Aslan

Ay : Oğlak ( 15:32 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Ay

Bugün gün titreşimi bize iç sesimizi duymanın öneminden bahsediyor, derinliklerimize çekildiğimiz ve oradaki gerçek gücü keşfetme ihtiyacında olduğumuz bir gündeyiz. Bugün olgunlaşan ve yenilenişinin ışığını yakmış olan bir sistemin asil hedeflerinin ışığında olma günü! Bugün her şey bir oluş içinde, bize düşen bu oluşun farkına vararak bunu destekleyebileceğimiz bir ışık yakmak, seçimlerimizin ve bu seçimlerin özündeki ışığın farkında olarak kendi bütünlenişimizin kapılarını aralamak!

Bugün rehber kartımızın 20. kart olan ‘’mahkeme’’ kartı olduğunu görüyoruz. Bugün iç sesimizin ve yolculuğumuzun bu safhasında her şeyin bir akış dahilinde olduğunun farkına varmak, bu akıştaki farkındalığımızla yaşam yolculuğumuzdaki bütünleşmeyi sağlamak önemli olacaktır. Bir öz farkındalık sürecinden geçiyoruz. Sistem bizi kendimizle ve kendimiz gibi olan çehrelerimizle buluşturuyor. Onlardaki beni görmek, bendeki sen ile bütünleşip yaşamdaki bütünlüğün ne anlama geldiğinin, içimizdeki yaratıcının farkına varabilmek, kaynağı keşfedebilmek ve oradaki güçle yenideki biz olan ışıkla birleşebilmek, bunlar önemli olacaktır.

Ay, 15:32 itibariyle yaydaki yolculuğunu tamamlayarak oğlağa geçiyor. Sorumluluk teması biraz daha ön plana çıkar. Bizi zorlayan süreçlerin bize neyi hatırlatmaya çalıştığının farkına varmalıyız. 12:00 itibariyle Ay, Güneş ile kare yaparak boşlukta hareket ediyor olacak. Ay bizim nasıl yansıdığımızdır, Güneş ise kim olduğumuz, ne kadar olduğumuz gibi, içimizde taşıdığımız gibi kendimizi ortaya koyabiliyoruz? Bunu gerçekleştirme yolunda almamız gereken sorumluluk nedir? Ay oğlağa geçene kadarki saatleri biraz daha kendi içimize dönerek, büyük kararlar almak yerine gün rutiniyle veya daha önceden kararı verilmiş işlerle ilgilenmek için değerlendirebiliriz.

Oğlak için olduğu gibi olmak ve bunu bu ışıkla yaşamda ortaya koymak önemlidir. Oğlağın içindeki iyi ve kötüyü çok iyi tanımlayabilmesi ve onu en etkin şekilde yönetebiliyor olması gerekir. İçimizdeki kötü onu yok saymamız ya da onu bastırarak yok etmeye çalışmamız için değildir. Onu karşımıza alıp onunla iletişim kurarak ihtiyaç duyduğumuz cevapları bulduğumuzda, kendi özümüzdeki yaşam ışığının da farkına varırız.

Bugün Ay günü, bugün hislerimizin epey yoğun olduğu bir gün, içimizdeki annenin uyanık olduğu bir gün, korumacı ve kısıtlamacı değil, kendi gelişiminden sorumlu bir profil oluşturmalıyız. Anne olmak, otorite olmaktan öte, içimizdeki otoritenin önce bizimle ilgili bir yolu olduğunun farkına varmayı gerektirir. Kendi kısıtlanışlarımızın yaşamda ne anlama geldiğinin farkına vardığımızda, bilinçli seçimler için ihtiyaç duyduğumuz şeyin kendimize ve yeterliliğimize güven olduğunu görürüz. Bu güven, çok derinlerden beslenir. Kaynağı hatırladığımızda, yaşamımızda buna ihtiyaç duyan her parça da kendi yolunu açar. Kendi yolunuzdaki ışık olduğunuzu bilin, kahraman beklemeyin ve kimsenin de kahramanı olmaya çalışmayın! Yaşam birilerinin kahramanı olmak için değil, her birimizin, yolumuzun kalemi olduğunu hatırlamak içindir. İşte bu, şimdilik!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ