20.09.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (Öze Yolculuk)

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 19 / 10 / 1

Günün Rehber Kartı : Ölüm

Güneş : Aslan

Ay : Yay

Gün Yöneticisi : Güneş

Bugün gün titreşimi Merkür, Jüpiter ve Güneş yoğunluğuna işaret ediyor ki Merkürün geri harekette olduğunu düşünürsek bugün içimize dönüp kendimize kim olduğumuzu soruyoruz ve burada derin bilgelik ve anlayış ışığında kendi yaşamımızda bu anlamdaki farkındalığımızı tartıyoruz.

Bugün bir keşif günü ve bu içsel bir keşif ve bu keşifin bizde yarattığı heyecan ve coşku yeni zamandaki kapıları aralayacaktır. Bugün Güneş günü, bugün kendimizi tanıma günü, bugün kim olduğumuzu hatırlama günü, Ay tutulmasına doğru gittiğimiz şu günlerde buna ihtiyacımız olacaktır.

Yay burcunda olan Ay da bizi keşifler anlamında destekliyor. Bir yolculuğa çıkasımız varsa bugün bu yolculuğun kendi içimize oluşu ve bu anlamda ışıklarla buluşmakta olduğumuzun farkındalığı bize çok daha iyi gelecektir; bununla birlikte her yolculuk aslında insanın kendine ve derinlerine yolculuktur. Doğada ve insanda keşfettiklerimiz aslında kendimizde keşfettiklerimizdir. Her şey bizdir, o zaman yola çıkarken bu yolculuğun kendimize olduğunu hatırlamamız gerekir. Yeni insanlarla tanışmak, kendi yeniliklerimizi ve kendimizle ilgili bilmediklerimizi hatırlamaktır. Yeniyi yeni yapacak olan, bizim de yenilenebilmişliğimizdir.

Bugün rehber kartımızın ‘’ölüm’’ olduğunu görüyoruz. ‘’ölüm’’ bize artık yenilenmenin ışığını yakmamız gerektiğinden bahseder; bununla birlikte yeninin doğabilmesi, eskinin tamamlanabilmesi ile ilgilidir. Şöyle düşünün: Gardolabın içi tıklım tıklım eşya ile dolu, çoğunu giymiyorsunuz, giyemiyorsunuz bile; bununla birlikte inatla atamıyorsunuz. Yeniyi nereye sığdıracaksınız?

Kabulleriniz var. O kötü, bu böyle, şu şöyle… Herkes ve her şey için geçerli olan buysa, siz nasıl öyle değilsiniz? Siz değilseniz mutlaka birileri de değil; bununla birlikte kendi inançsızlığınızda inancınızın yaratabileceği bir çekim alanındaki buluşmaları gerçekleştiremezsiniz. Hayal kırıklıklarıysa taşıdığınız üzerinizde, bu hayal kırıklıklarını besleyecek olanlarla karşılaşırsınız. Sorumluluğunu alıp yaşamınızdaki döngülerin ‘’ Burada neyi daha farklı yapabilirdim? ‘’ dediğinizde bu farkındalıkla yolu açabilirsiniz.

Bilin ki kimse kötü değil ve siz de değilsiniz; bununla birlikte uyanmadığınız bir yaşamda uyanamamışlardan şikayet ederek kendi uyanmışlığınızı gerçekleştirebilecek değilsiniz. Sizin göreviniz insanları uyandırmak falan da değil! Uyanış, ‘’ birlikte yarat ’’ eylemidir ve siz orada olduğunuzda, orada olan da sizinle olur. Uyanmak istemeyeni, direneni uyandırmaya çalışmak, aynayı silerek kendinizi temizlemek istemek eylemidir. Uyanın ve bu uyanışın tüm yaşamı da uyandırabileceğinin farkına varın. ‘’ Ben kimim ve neyi daha farklı yapmalıyım? ‘’ Neyi artık geride bırakmalıyım? Ne kadar farkında olarak eylemler bütünlüğünde bulunmaktayım? İşte bunlar önemli! Bugün kendi gücünüzün o gücü yaratıp onu kullanma şansını yaratacak olan farkındalığınız olduğunu hatırlayın ve şimdiden farkına varmaya başlayın. Kendini görmek yaşamı görmektir ve yaşamı görmek, kendini bilmektir. İşte bu, şimdide!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ