21.11.2015 Gökyüzü Mesajları (Yeraltı Sessizliği)

Gece saatlerinde( 04:02 ) Venüs- Pluto karesi yaşandı. Venüs şu an kendi evinde( terazi ) ve güçlü bir konumda; bununla birlikte Pluto da çok güçlü bir gezegendir. Venüs aşktır, Pluto yeraltıdır, bilinmeyen, sır olandır. Bu da saklı meydan okumalar anlamına gelebilir. Enerjinin çok iyi kontrol edilmesi gerekiyor. Açık olmak ve kadersel güç ışığıyla işbirliği yapmak önemli! Teslimiyet ve yenilenmeye izin vermek!

Gün titreşimi bizden egonun ölümünü istiyor ki bu ölüm aslında daha büyük bir doğumun habercisidir. Bunu anlamak önemli! Rehber kartımız ‘’ölüm’’ de bunu destekliyor. İnsanın değişime direnmesi onu sadece aslolana olan yolculuğunda geciktirir ve sınavlar daha da büyüyerek önüne gelir. O ta ki özdeki mesajın ona neyi anlatmaya çalıştığının farkına varıncaya kadar… Kurtarıcı beklemeyin, kahraman sizsiniz! Bu derinlerde saklı sır, insanın ölmeden ölümünün ardından yeni bir bilinçteki doğuşudur.

Bugün Satürn günü! Bizi zorlayan şeyler aslında bizi yeni bir formata taşıyordur. Teslimiyet ve yeniden doğmak! Aslında YENİ’de doğmak! Ay, öğle üzeri( 15:24 ) Güneş ile üçgen yaparak boşlukta hareket etmeye başlıyor. Bu destekleyici bir açı! Karanlığın gününde( Satürn ) ışığa( Güneş ) güçlü bir kapı! Burada kendi özümüzdeki ışığı açığa çıkarmak ve kendimiz olma gerçekliğinin ne anlama geldiğinin farkına varmak! Özgürlük özden beslendiğinde birleştirir, geliştirir, büyütür ve öteye taşır. Akşam saatlerinde Ay, koç burcuna geçiyor. Savaşçı bir ruh uyanıyor; bununla birlikte Marsın  terazide olduğunu hatırlarsak, savaşçı aklın ışığında yol oluyor ve bu, yürek koyuluğuyla hareket etmenin önemine dikkat çekiyor. Gerçek zafer her daim kazanan olmaktan öte nerede, ne zaman, ne için ve nasıl savaşacağını bilmektir. Bunu anlamak ve buradaki dengeyi kurmak önemli! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ