22.11.2015 Gökyüzü Mesajları (Ufukta Yükseliş)

Bugün Güneş günü! Bugün insan kendiyle buluşuyor. Özüne bir yolculuğa çıkıyor. Gün titreşimi bizden sınırları aşmamızı ve yaşamı yeni bir bilişle ele almamızı istiyor. Bilmek için cesaret gerekir; çünkü bilmek, bildiklerimize meydan okuyabilmekle gerçekleşir. Keşif kapılarını açık tutmak ve yenide, yeni olanı içselleştirmeyi başarmak önemlidir. Rehber kartımız ‘’büyücü’’ bizden yaşamdaki sınavlarımızın aslında yaşamdaki armağanlarımızın da kapısı olduğunu hatırlamamızı istiyor. Bunu anlamak önemli!

Güneş 23 Ekim( 20:48 )’de akrep burcuna geçmişti. Bugün( 17:26 ) buradaki yolculuğunu tamamlayarak yay burcuna geçiyor. Yeraltı Tanrısı Hadesin evinden, Göklerin Hakimi Zeusun evine geçiyor. Kendi derinliklerimiz ve karanlıklarımızla haşır neşir olduğumuz yaklaşık bir ay sonrasında şimdi göklerin bilgeliği ile buluşuyoruz. Burada kibri aşarak saf niyetimizle, yaşam yolculuğumuzun farkındalığı ile hareket etmek önemli! Bilgelik, bilginin sonsuz yolculuğunun farkında kalmak ve her an hatırladıklarımızın ışığında yol almaktır, bunu anlamalı!

Ay, günün ilerleyen saatlerinde( 21:17 ) Uranüsle ile kavuşum yaparak boşlukta hareket etmeye başlayacak. Bu saatler kendimizle kalmak, daha içsel bir yolculukla hareketi sağlamak, kendimizi dinlemek, yaşlamı gözlemlemek ve neye ihtiyaç duyduğumuzun farkına varabilmek, kendimiz olanın, kendimizde olanın, cevher olanın farkına varabilmek adına çok daha verimli olacaktır. Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ