21- 27 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız

Merhaba sevgili FalSepeti dostları, harika bir Temmuz haftasına başlıyoruz! 🙂 Bakalım gezegenler bu hafta burçlarınıza nasıl mesajlar veriyor, hem Güneş hem Yükselen burçlarınıza göre okuyabilirsiniz canlarım:

Koç: Bu hafta iyi haberler yolda! Dualar, dilekler işe yarayacak, beklenen fırsatlar kapıyı çalabilir. Parasal konularda endişeler son bulmaya başlayacak, duygusal konularda ise yeni gelişmeler ve başlangıçlar mümkün! 😉

Boğa: Sezgilerinize güvenerek attığınız adımların, verdiğiniz kararların meyvesini bu hafta yiyebileceksiniz, son gülen siz olacaksınız! Bu sezgiler size iş ve parasal alanlarda da yardımcı olmaya devam edecek. Duygusal alanda ise şeytan tüyünüzü kullanma zamanı, böylelikle sevdiğiniz kişiyi etkileme şansınız yükselecek. 😉

İkizler: Kendinizi revize etme zamanı, bu hafta kendilerine eşlik etmenizi isteyecek çok kişi olacak. Elinizdeki parayı hemen harcamak için iyi bir hafta değil, biraz daha beklemelisiniz. Tatil planları yapan İkizler burçları, istikamet konusundaki kararlılığınızı korumalısınız.

Yengeç: Bu hafta biraz rahatlamaya ve iş vb. stresinden uzaklaşmaya bakın, sevgilinizi ya da sevdiklerinizi alın biraz sessizlik içinde vakit geçirebileceğiniz yerlere gidin, herkese çok iyi gelecek. Parasal konularda bu hafta biraz zorlanabilirsiniz, özellikle hafta sonuna doğru dikkat edin. 🙂

Aslan: Biraz şımarmak ve şımartılmak için en uygun hafta, değerlendirin! İş ve kariyer alanında yeteneklerinizi kullanarak sorunları çözebilirsiniz. Parasal konularda özellikle haftaya büyük gelişmeler olacak, ancak bu hafta az miktarda da olsa elinize geçme ihtimali yüksek olan para işinize çok yarayabilir.

Başak: Parasal konularda destek görmek için bu hafta uygun, bu nedenle borç ya da destek istemeyi düşünüyorsanız bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. İş ve kariyer alanında zekanızı kullanabileceksiniz. Haftasonu kendinizi bol bol dinlenerek şarj etmelisiniz, böylelikle bir sonraki haftaya hazır olacaksınız. Bu hafta sizden hoşlanan birine fırsat verebilirsiniz, güzel gelişmeler olabilir.

Terazi: Bu hafta cesur olsun, istediklerinizin peşinden gidin, kazançlı çıkacaksınız, özellikle duygusal konularda! Kariyer alanında da kararlılık işinize yarayacak. Özellikle kariyer ve sosyal alanlarda rahatsız olduğunuz konularda olumlu yönde gelişmeler olacak.

Akrep: Bu hafta özellikle kariyer ve eğitim alanlarında planlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Duygusal alanda ilişkileri olan Akrepler için hafta sakin geçecek, ancak ani tartışmalardan kaçınmalısınız. Parasal alanlarda haftasonuna doğru bir gelişme beklenebilir.

Yay: Bu hafta hayatın iniş çıkışlı süreci bir mola verecek ve sizi rahatlatacak, serinkanlılığınızı korumaya devam edin. Sosyal ortamda çıkabilecek bir krizi çözmeniz sizi ortamın yıldızına dönüştürecek. Parasal konularda ise şanslı bir zamandasınız. 😉

Oğlak: Bu hafta kariyer ve sosyal alanda iyi durumlar stabil olarak devam edecek. Sevgilisi olmayan Oğlaklar hoşlandıkları kişileri çeşitli sürprizlerle şaşırtabilirler, bunun için haftanın enerjileri uygun 😉 Birikim yapan Oğlaklar çok kısa sürede amaçlarına ulaşabilecekler.

Kova: Bu hafta cesaretinizi tam olarak ortaya çıkarma zamanı, her alanda istediklerinizi elde edebilirsiniz. İlişkisi olan Kovalar için bu hafta oldukça romantik geçecek, ilişkisi olmayan Kovalar ise aradıkları kıvılcımı yeni girdikleri bir sosyal ortamda bulabilirler. 😉

Balık: Bu hafta sürprizlerle dolu geçecek! Geçmişte kaldığını düşündüğünüz biri bu hafta yeniden karşınıza çıkabilir, serinkanlı ve olgun tavrınızı koruyun ve bu kişiye fazla prim vermeyin, duygusal alanda büyük gelişmeler önümüzdeki günlerde yaşanacak. İş, kariyer ve para alanında bu hafta önemli haberler alacaksınız, yükseliş kapıda. Bu hafta uzun zamandır yapmak istediğiniz ama ertelediğiniz bir şeyi yapın, mutlu olacaksınız.

Yıldızlarınızın pırıl pırıl parlamasını, size her konuda şans ve güzellikler getirmelerini diliyorum. Sevgilerimle!

~Yağmur Sothis