22 Mayıs Haftası – Haftalık Burçlar

Koç

Bu hafta Koç burcunun odak noktası hedefler ve hayaller olacak. Bu dönemde hedeflerinize bir adım daha yaklaşmak ve hayallerinizi gerçekleştirmek için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız. Bu azimli çalışmanın tek olumsuz sonucu sizi strese sokması olacak ama eğer stresin üstesinden gelebilirseniz emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alacaksınız.

 

Boğa

Bu hafta Boğa burcunun odak noktası duygular olacak. Duygularınızın sizi kontrol altına alacağı bu dönemde hem olumlu hem de olumsuz duygularınızı biraz daha yoğun yaşayacaksınız. Olumsuz duygularınızı kontrol altına almaya çalışmalısınız. Ancak sevgi gibi olumlu duygularınızın yoğunlaşması ile çok keyifli bir hafta geçireceksiniz.

 

İkizler

Bu hafta İkizler burcunun odak noktası araştırmacılık ve merak olacak. Araştırmacılık ruhunuzun güçleneceği ve merak duygunuzun açığa çıkacağı bu dönemde hem çok verimli işler yapabilecek hem de farklı ilgi alanlarıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Eğer kendinizi ifade etmeniz gereken kişiler varsa kendinizi anlatın çünkü iletişiminiz de çok güçlenecek.

 

Yengeç

Bu hafta Yengeç burçlarının odak noktası yeni ilgi alanları ve gelişim olacak. Baharın gelişi ile içinizde canlanan duygular sizi daha enerjik ve canlı olmaya sevk edecek. Bunun bir sonucu olarak hem daha fazla çalışmak hem de daha fazla sosyalleşmek isteyeceksiniz. Yeni ilgi alanları ve hobiler de bu dönemde gündeminizi meşgul edecek konular arasında.

 

Aslan

Bu hafta Aslan burcunun odak noktası sosyal ortamlar ve arkadaşlık ilişkileri olacak. Sık sık arkadaş toplantılarına katılacak, yeni arkadaşlar edinecek ve sık sık sosyal ortamlara girip çıkacaksınız. Bu durumun sonucu olarak hem biraz yorulmanız hem de keyifli vakit geçirmeniz olası. Bu sosyal dönemin tadını çıkartmak için eğlencenin dozunu fazla kaçırmamalısınız.

 

Başak

Bu hafta Başak burcunun odak noktası kariyer ve iş ile ilgili konular olacak. Kariyeriniz, mesleğiniz ve gelecek planlarınız ile ilgili sık sık düşünmeye başlayacağınız bu dönem sizin için iş anlamında dönüm noktası olabilir. Çünkü bu dönemde karşınıza hiç beklemediğiniz fırsatlar çıkacak. Bu fırsatları kaçırmamak için gözünü dört açmalısınız.

 

Terazi

Bu hafta Terazi burcunun odak noktası yeni yollar ve fırsatlar olacak. Bu dönemde eğitim, seyahat, resmi konular ve her türlü konuda karşınıza çıkacak beklenmedik fırsatlar zihninizi meşgul edecek. Biraz daha olumlu hissedeceğiniz ve iyimser düşüneceğiniz bu dönemde aklınıza gelen fikirleri etrafınızdaki kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz.

 

Akrep

Bu hafta Akrep burcunun odak noktası hayallerin gerçekleşmesi olacak. Uzun süredir uğraştığınız ve çabaladığınız konularda bu dönemde büyük bir atılım gerçekleşecek. Bu atılım ile birlikte hayallerinizin gerçekleşeceğini ve kendinizi çok mutlu hissedeceğinizi söylemek mümkün. Ancak elde ettiklerinizi korumanız gerektiğini de unutmamalısınız.

 

Yay

Bu hafta Yay burcunun odak noktası ortaklık ilişkileri olacak. İş yerinde, evde ya da hayatınızdaki diğer ortamlarda bu dönemde takım çalışması konusu gündemde olacak. Çünkü takım arkadaşlarınızla ilgilenmeniz gerekecek. Bu yoğun dönemde kendinize biraz daha fazla vakit ayırmalı ve spor ile beslenmenize daha fazla özen göstermelisiniz.

 

Oğlak

Bu hafta Oğlak burcunun odak noktası problemler ve çözümleri olacak. Bu dönemde oldukça pratik ve çözüm odaklı olacaksınız. Bu durumun bir sonucu olarak ortaya çıkan tüm sorunlara hızla çözüm üretecek ve yolunuza hiç tökezlemeden devam edebileceksiniz. Bu pratik zekanızı etrafınızdakilere yardım etmek için de kullanmak isteyebilirsiniz.

 

Kova

Bu hafta Kova burcunun odak noktası bireysel konular olacak. Oldukça yaratıcı olacağınız bu dönemde kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz. Yeni bir spor ya da beslenme programına başlamanız da olası. Keyifli vakit geçireceğiniz bu haftada yaratıcı enerjinizi işlerinize de aktarırsanız terfi almanız ya da maaşınıza zam gelmesi olası.

 

Balık

Bu hafta Balık burcunun odak noktası aile ve ailevi sorunlar olacak. Bu dönemde aile bireylerinizle çok daha fazla vakit geçireceksiniz. Birlikte geçirdiğiniz zaman diliminde mutlu olduğunuz anlar çoğunlukta olacak ama küçük tartışmalar da çıkabilir. Bu tür tartışmalarda ortamın yumuşaması için üzerinize büyük bir görev düşüyor, unutmayın.