Venüs ile Jüpiter Karşı Karşıya Geliyor

Bu hafta Koç burcundaki Venüs ile Terazi burcunda geri hareket eden Jüpiter karşı karşıya gelecek ve aralarında 13 derecelik bir açı oluşacak. Karşı karşıya gelen Venüs ile Jüpiter’in arasında önümüzdeki dönemde kıyasıya bir mücadele olacağını ifade etmek mümkün.

Venüs ile Jüpiter karşı karşıya geldiklerinde birbirleriyle çok ciddi bir biçimde zıtlaşacaklar çünkü ikisi de baskın olan bu iki gezegenin biri ileri bir diğeri ise geri hareket ediyor. Öncelikle Venüs ile Jüpiter’in karşı karşıya geldiği dönemde iki gezegenden birinin bize sunduğu yoldan ilerlememiz gerektiğini ifade etmekte yarar var. Bu dönemde ya Jüpiter’in ya da Venüs’ün tarafını tutmamız gerecek.

Venüs – Jüpiter karşılaşması bizi de mücadelenin içine itecek. Bu dönemde ya hayatımızda yepyeni bir hedefin peşinden gidecek ve o hedef için bir yapı oluşturmaya çalışacağız ya da hedeflerimiz için şimdiye kadar ilerlediğimiz yolda geri adım atmamak için uğraşacağız. Bu dönemde geçmişte yapılan hatalardan gelen engellemelere, sorunlara karşı dimdik durmamız ve ilerleyeceğimiz yolda hayallerimize sımsıkı tutunmamız gerekecek.

Bu dönemde çok hızlı ilerleyemeyeceğiz ama bu konuda canınızı sıkmanıza gerek yok çünkü bu yavaşlığın tek nedeni önümüzdeki taşları temizleyerek ilerlememiz gerekmesi. Yolun sonuna doğru yaklaştığımız geriye bakacak ve inşa ettiğimiz yolun büyüsü ile neşeleneceğiz. Bu yüzden bu dönemde önümüze ne engel çıkarsa çıksın mücadeleyi bırakmamak gerekiyor. Azimle ve kararlı bir şekilde ilerlediğiniz yolun, mücadele sürecinin tadını çıkartmaya bakın.

Venüs – Jüpiter karşılaşması ya da zıtlaşmanın hayatımıza etkilerinden bir diğeri de her ne kadar yavaş bir süreç olsa da elde ettiklerimizin çok güzel ve büyük olması olacak. Bu zorlu dönemde etrafınızdan size uzatılan yardım ellerini geri çevirmemelisiniz. Çünkü tek başınıza mücadele etmeniz biraz daha zor olabilir.

Bu dönemde Jüpiter, Terazi burcunda geri hareket ettiği için sizi zorlayacak ama bu dönemde Venüs ileri hareket ettiği ve baskın gezegen olduğu için size hem maddi hem de manevi anlamda yardımcı olacak. Mücadelenize devam ederken arkadaşlarınızla da sık sık sosyalleşmek ve kafanızı dağıtmak isteyebilirsiniz, sosyal ilişkilerinizin bu dönemde yoğun olacağını söylemek de mümkün. Bu dönemi biraz daha soğukkanlı olmaya çalışarak geçirirseniz elde ettiğiniz büyüleyici sonuçlar sizi bile çok şaşırtacak!