24.07.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 21 / 3

Günün Rehber Kartı : Aşıklar

Güneş : Aslan

Ay : Akrep ( 05:08 itibariyle ) – İlk dördün ( Akrep / 07:05 )

Gün Yöneticisi : Venüs

Bugün bize ‘’ Her şeyin tamamlanma ve bütünleşme halini yaşamaktayız, bugün sakin kalmalı ve gerçekten neye ihtiyaç duyduğumuzun farkına varmalıyız. ‘’ diyor. Bugün gün titreşimini de göz önünde bulundurduğumuzda Venüs temasının ağırlık kazandığını görüyoruz. Venüs özellikle ikili ilişkileri temsil eder. Venüs geri hareketine başlamadan bugün güzellikle ilgili bir şeyler yapmak için güzel bir gün olabilir.

Yarın öğle saatleri itibariyle Venüs geri hareketine başlıyor ve bir gün sonrasında Uranüs de geri harekete geçiyor. Bu gezegenlerin taşıdıkları özelliklerin daha içe döneceği anlamına gelir. Venüsü göz önünde bulundurduğumuzda, iç güzelliğimiz önem kazanır ve Uranüsü göz önünde bulundurduğumuzda, bireyselleşmekten öte bütünleşmek ihtiyacı doğacaktır.

Bugün Ay sabah saatleri itibariyle akrebe geçmiş bulunuyor. Dün gece 21:13 itibariyle, sabah 05:08’e kadar Ay boşluktaydı. Kendinizi bir anda dağılmış hissettiyseniz bu sebeptendir. Kendi köşenize çekilme ihtiyacı duymuş olabilirsiniz. Sabah saatlerinde ilk dördün söz konusuydu, yeni ay etkisi sürüyor, büyütmek istediklerimize odaklanmak için güzel bir zaman, Venüsün de geri harekete yaklaştığını düşünürsek ve Ayın şu akrepte olduğunu, ‘’ içselleşmek ve buradaki gücü büyütebilmek ‘’ için güzel bir gün diyebiliriz.

Gizem ile barışmak ve yolda kalma şansını artırmak, kendimizle barışmak, kısıtlamalarımızın ve kendimize yapmış olduğumuz haksızlıkların farkına varmak, özellikle cinsellik teması bu dönemde önem kazanır. Cinsel özgürleşmeler için kendi iç huzurumuza inmek ve orada olan her ne ise onunla barışıp yolumuzu açabilmek için güzel bir zaman diyebiliriz. Sevmek ve bu sevginin ardındaki hikayenin özündeki bütünlüğü hissederek ihtiyaç duyduğumuz bütünleşmeyi sağlayabilmek, bu önem kazanacaktır.

Ayın sabah saatlerinde, aslandaki Güneş ile Merkür’e bir kare açısı göze çarpyor. Bir yanda duygularımız ve duygularımızdaki öz ile buluşma arzumuz, bir yanda aklımız ve öz benimize giden yoldaki gölgelerimize vurgu yapan egolarımız, hepsinin birlikte çalışabilmesine yardımcı olmalıyız.

Aklımız ve kimliğimiz, duygularımızdaki derinleşme ve içselleşmede bizim görümüzü artıran bir fener olabilmeli, kendimizi esnetebilmeli; bununla birlikte yolumuz olduğuna inandığımız her neyse, onun da ışığını koruyabilmeliyiz. Bizi zorlayan her şeyin görevi, odağımızı korumamıza ve gerçekten ihtiyaç duyduğumuz şeyi ve bunu en iyi nasıl ifade edebileceğimizi hatırlatmaya çalışmaktır.

Güneş ve Merkürün aslanda olması, ifadelerimizdeki güç ve önemi artırırken akrepteki Ay bizi yüzeysel bir duruştan korumak adına derinlere çağırıyor. Neyse ki Ayın akşam saatleri itibariyle balıktaki Neptün ile yaptığı üçgen açı, biraz daha işimizi kolaylaştırıyor.

Günün rehber kartı olan ‘’aşıklar’’ çarşamba gününden sonra bir kez daha karşımıza çıkmış bulunuyor. Dün ‘’adalet’’ aklı simgeliyordu ve Ay bunun daha yoğun çalıştığı terazideydi; bugünse ‘’aşıklar’’ kalbi simgeliyor ve Ay akrepte, derinlerdeki gücü keşfetmemiz isteniyor. Bunu yapmanın tek yolu bütünleşmektir, içimizdeki barışı büyütmektir ki bu barış önce kendimize ve bizi var eden hikayemize karşıdır.

Bugükü ritüelimiz barış ve sevgi OL’sun! Buna ihtiyaç duyduğumuz günlerdeyiz. İçimizdeki her şey, bizden bize yansır ve hepimizin toplamı olan kollektifi besler. Her birimiz bütünle bağlantılıdır ve her birimizin olan her şeyde rolü vardır, işte bu yüzden olan ve olmayan her şeyde bizlerin de sorumlulukları vardır. Ne hissettiğimizin ve bunu nasıl ifade ettiğimizin anlamı büyüktür.

Bugün ilk dördün ve bu akrepte, bugün gizemle bütünleşme, ruhsal gücümüzü hissetme, onun ışığına ve akışına izin verme, aklımız ve egomuz aksini iddia etse bile, derin sulara kontrollü bir şekilde inebilme günü; vurgun yememek için, doğanın yasalarıni iyi bilmeliyiz ki bu yasaların en önemlisi hak yasasıdır. Herkes kendi ışığında görev taşıyacaktır, o zaman yargılamak yerine gelişmek ve bu gelişimi önce kendi içimizde gerçekleştirebilmek önemlidir.

Kağıt kalemi elinize alın ve yaşamınızda neleri büyütmek istiyorsanız yazın, burada ruhsal ve bedensel özgürleşmeler dikkate alınabilir. Neyin yaşamınızda daha yoğun olmasını istiyorsunuz? Huzur, barış, sevgi, mutluluk, dostluk, güven? Bunun önündeki engeller şimdilik ne olabilir? Her birine rağmen neyi yapmak yolunuzu açabilir? Bunun için en basit olan nedir?

Küçük bir adım, birçok şeyi aynı anda değiştirebilir. Gözlerinizi kapatın, derin nefesler alın ve şimdi hayal edin. Kendinizi en mutlu hissettiğiniz anın resmini yapın zihninizde, oradaki müziği dinleyin ve etrafta neler gördüğünüze dikkat edin! Şu ana gelin ve şu andan, kendinizi en özgür, en uyum içinde, en huzurlu hissettiğiniz ana bir yol çizin, şimdi oraya doğru yürümeye devam edin ve önünüze çıkan  her neyse onu sevgiyle büyüyen ışığınıze dönüştürebilin, sadece ‘’ seni seviyorum ‘’ deyin ve buradaki mesajı almaya çalışın. ‘’ seni seviyorum ‘’, sizin ‘’ abra kadabra ‘’ nız OL’sun! Ve OL’du! İşte bu!

Her şey sevgiyle OL’sun,

Hüseyin Akdağ