24.08.2015 Gökyüzü Mesajları

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 22 / 4

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Asılan Adam

Güneş : Başak

Ay : Yay

Gün Yöneticisi : Ay

Bugün gün titreşimi bize, bugünün önemli kapıların açıldığı bir gün olduğundan bahsediyor. Bugün görünenin ardındaki görünmeyen ve onun gücü önem kazanıyor. Bugün olduğumuz yer mutlak ki ipleri ele almanın öneminden bahsediyor. Bugün farkında olmak için çok daha önemli bir gün ve bu farkındalığın gücünü hatırlayabilmemiz gerekiyor. Farkında olduklarımız şu anki ışığımız için yeterlidir. Bize düşen sadece bunu kullanabilmek!

Gün rehber kartının ‘’asılan adam’’ olduğunu görüyoruz. Bu derinleşmekte olunan bir gün olduğundan bahseder. Bazı şeyler ters gidiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sakin olun, bu kelebeğin koza halidir ve muhteşem bir doğa uyanışı için önemli bir zaman ışığı gerçekleşmektedir.

Canlar, yüreğimizin ışığı birçok engeli aşabilir, bu kesindir; bununla birlikte yüreğimizin bunun üstesinden gelebilmesi için önce kendi gücünün farkına varabilmesi gerekir. Gücünün farkında olmayan, her zaman güçsüzdür. Bunu bir fil gibi düşünün. Yavru bir fili büyük bir ağaca bağlarlar. Yavru fil bu ipten kurtulmak için var gücüyle uğraşır ve nihayetinde artık pes eder ve bu ipin onun kaderi olduğuna inanır. Fil büyür ve artık güçlü bir gövdeye sahiptir. Belki o ağacı kökünden bile sökebilir; bununla birlikte onu bir sandelyeye bağlarlar ve o, bu ipi görerek kımıldamadan birisinin onu bu ipten kurtarmasını beklemektedir.

Bir kurtarıcı aramayın! Sizi kurtarabilecek ve ihtiyaç duyduğunuz güce ulaştırabilecek olan tek gücün siz olduğunuzu hatırlayın! Yaşam yolumuz bizim sorumluluklarımızla bütün yolumuzdur ve onların sesini duymak, bize özgürlüğümüzü hatırlatır ve her şeyin özde aslında bir seçimle var olduğunu hatırlamak, bize gücümüzün kapılarını aralayacaktır. Bizler kurban değiliz, sadece bu yolda ışık olmak için buradayız ve bu her zaman elimizde, ‘’ her şeye rağmen ‘’ dediğimiz, aslında her şeyle birlikte  olan gerçeklikle!

Bugün gün yöneticisi Ay, bugün bilinçdışı ile kurulan bağlantı önem taşır ve bugün rüyalar özel mesajlar taşıyabilir, onları yüreğinizdeki sesle duymaya çalışın ve şunu sorun: ‘’ Bu benim hangi gücümü bana hatırlatmaya çalışıyor olabilir? ‘’ Güç, güç gösterisi değildir. Güç, kırmak değildir. Güç, her şeyin özündeki güç olup her şeyle bütün olanın ışığındaki beni duyumsayabilmektir. İşte bunlar çok önemli!

Bugün durmak gerekebilir, bugün sıkı bir gözlem gerekebilir, bir an için böyle olabilir; bununla birlikte bu mutlak ki gerçek gücü açığa çıkarabilmek için derin bir nefes alabilmektir. Nefes bizim yaşam enerjimizdir ve onu nasıl kullandığımız, yaşamımızın da ışığı demektir. Kolaylaştırmak eldedir; bununla birlikte kolaylaştırmak demek, ‘’ üç dönüm bostan, yan gel yat Osman ‘’ demek değildir. Bunlar önemlidir.

Görmek, duymak ve hissetmek! Fark edebilmek ve bunun için kendimize izin verebilmek! Derin bir nefesin ışığına yüreğimizin gücünü koyabilmek ve bunu tüm yaşamın gücü olarak dinleyebilmek ve orada bu güçle dillenerek yaşama ışık olabilmek! Ben ki kime ışık oldum, ben ki yoluma ışık oldum! Ben ki kimde ışık oldum, ben ki kendimdeki ışığı buldum! İş budur.

Ay yaydaki harketine devam ediyor. Bugün yaşam felsefemizin ne olduğunun farkına varmak için güzel bir gün! İnandıklarımız, yarının ışığı! Farkına varılmalı ki içimizdekiler, bugün bizi bugünün ışığında karşılayanlardı. Kim ne kadar kendini anladı, o kadar ki karanlıkların ardında duran ışığı yaşamına çağırdı ve mutlaka ki önce onun ışığı yandı ve bu artık yaşamın ışığıydı.

Jüpiterin başaktaki hareketini ve Güneşin dün başağa geçmiş olduğunu hatırlıyoruz. Hepsi bizi Merküre götürür ki o da başaktadır. Başak gibi görün, başak gibi olun ve başak gibi düşünüp aklın ışığında yolu bulun! Gölgeleri bilin ve onları yönetebilin! Şeytan ayrıntılarda gizlidir; bununla birlikte şeytanın olduğu yer, büyük günün de kendisi demektir. Şeytanınız üzerinde kontrol kurun, ihtiyacınız olan tek şey, her zaman yeterli olan aklınızın ışığı!

Başak teması bizden, ihtiyacımız olanı alıp gerekli gelişimi sağlayabilmek adına sürecin farkına varmamızı ister. Gerekli sadeleşmeleri yapmak gerekir. Hizmetin ne olduğunun farkına varmak gerekir ve bilin ki bu hizmet önce kendinize hizmettir; çünkü verdiğiniz gibi alırsınız, yeter ki bu almaya açık olun ve gelenin sizden size olduğunun farkında olun.

Savaşmak çözüm değil, savaşsız bir hayatsa gerçek değil, ihtiyacımız olan sürecin farkında olmak ve buradaki gücün ışığında savaşmak! Savaşmak kırıcı olmak demek değildir, savaşmak sürecin yönetimini elimizde bulunduracak gücü uyanık tutmaktır. Önce sakin olun! Endişeleri dışarıda tutun! Güvendiğiniz tek şey olsun, o da kendiniz, o zaman her şeyin özde dost olduğunun farkına varabilirsiniz. Bugünlük de bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ