24 Haziran: Bu Gece Oğlak Dolunayı Var!

oğlak dolunayı

Haziran ayının son günlerine yaklaşırken bizleri büyük bir Oğlak Dolunayı olayı karşılıyor. Ay ve Güneş’in karşı karşıya geldiği bu gökyüzü olayında duygu ve benliğimiz arasında sıkışmış hissedebiliriz. Oğlak Dolunayı gerçekleştiğinde öncelikle zıt kutuplar birbirleri ile çelişmiş hisseder. Sürtüşmeler ve çatışmalar yaşayan birey sayısı arttıkça artar, kitlesel gerginliklere dönüşür. Bu sebeple aslında iç dünyamızdaki bu belirsizlikleri gidermeye çalışmalıyız. Her birimiz kendi içimizde bu sebepleri çözdüğümüzde Dolunay gibi olaylarda ortaya çıkan yüksek enerji, bizleri etkisi altına almakta zorlanacaktır. Peki bu Oğlak Dolunayı burçlarda nasıl bir etkiye sahip olacak? Falsepeti ailesi olarak sizlere özel yorumladığımız tüm detaylar…

Koç burcu

Koç burcu için Oğlak Dolunayı gelecek, kariyer, hedefler, toplum içindeki konum ve başarı konularında etkili olacak. Finansal karşılıklar ve kariyer hedefleri birbirini karşılamadığında bazı gerginlikler yaşanabilir.

Boğa burcu

Boğa burçları ya da yükseleni Boğa olanlar için Dolunay olayı kariyer alanında alınan eğitimler, yayıncılık ve yolculuk konularında etkili olacak. Kariyerinizde bazı engellerle karşılaşabilirsiniz.

İkizler burcu 

İkizler burcunda Dolunay olayı borç ve krediler konularında etkisini gösterecek. Dava, eğitim, akademik konular da yine gerginlikler yaşanabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Yengeç burcu

Sevgili Yengeçler için Oğlak Dolunayı ikili ilişkiler ve evlilik konularına dikkat çekiyor olacak. Tartışma, yer değiştirme, taşınma olayları yaşanabilir. Bu dönemde sakin kalmalı ve duygusal tepkilerden kaçınmalısınız.

Başak burcu 

Sevgili Başaklar sorumluluk alanı, hobiler, aşk hayatı ve çocuklar konularında Dolunay etkilerini hissediyor olacak. İş yoğunluğu, eğitim hayatı, yayınlar ve kendinizi geliştirmek istediğiniz konularda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Terazi burcu 

Dengenin timseli Teraziler için Dolunay olayı özel yaşam, ev, aile ve ebeveyn konularına dikkat çekiyor olacak. Ayrıca eğlence, hobiler, flört veya çocuklarınız ile ilgili konular sizlere ekstra para harcatabilir.

Akrep burcu 

Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar için Oğlak Dolunayı eğitim, akraba, kardeşler ve yazışmalara dikkat çekiyor olacak. Ayrıca ikili ilişkiler, evlilik ve aile içerisinde gerginlikler yaşanabilir.

Yay burcu 

Yaylar için bu gökyüzü olayı sorumluluk alanı, gelirler, sahip olduklarınız ve finansal konularda etkili olacak. Kazançlarınızla ilgili eğitim almak, sınavlara girmek, iletişim kurmak ve yolculuk planları gibi hareketli günler yaşanacak.

Oğlak burcu

Sevgili Oğlaklar için Dolunay olayı dönemsel olarak yeni kararlara dikkat çekiyor olacak. Genel sağlık, kariyer, spor rutini, hobi gibi konularda bazı değişiklik kararları sizleri bekliyor. Burcunuzda gerçekleşen bu olayın enerjisini kullanmalısınız.

Kova burcu 

Satürn ve Jüpiter’in yükselene geçmesiyle birlikte hayatınızda yeni başlangıçlar görünüyor. Bu başlangıçlar ise sizlere kendi kabuğunuza çekilerek odaklanmanızı öğütlüyor. Bu öğütlere kulak vermeli ve gereken ilerleme için kendinizi dinlemelisiniz.

Balık burcu

Zodyak’ın son üyesi Balıklar için Oğlak Dolunayı arkadaşlar, projeler, ortak hedef için çalışmalar ve kariyer hedefleri konularında etkili olacak. Bu süre içerisinde iletişimle ilgili bazı küçük problemler yaşanabilir.