25.11.2015 Gökyüzü Mesajları (Kelebek)

Gecenin ilerleyen saatlerinde( 03:27 ) Ay, Jüpiter ile üçgen yaparak boşlukta hareket etmeye başladı. Bu destekleyici bir açıdır ve içsel bir büyüme anlamına geliyor. Akşam saatlerine kadar ay boşlukta olacak. Önemli kararları mümkün mertebe daha sonraya ertelemeye çalışın. Akşam saatlerinde( 19:16 ) Ay, boğadaki yolculuğunu tamamlayarak ikizler burcuna geçiyor. İletişim ve bilgi aksı hareket kazanıyor. Bu geceyi yarına bağlayan saatlerde( 00:44 ) dolunay gerçekleşiyor. İkizler burcunda gerçekleşecek olan bu dolunay bizden yaşama yeni pencerelerden bakmamızı ve parçaları bir araya getirerek büyük resmi tamamlamamızı, yaşamdaki sesimizi duymamızı ve bu ışıkla yol almamızı istiyor.

Sabah saatlerinde Merkür- Satürn kavuşumu gerçekleşti. İletişim, bilgi ve akıl yoğunluğu bizden bu kavramların parladığı yaşam sorumluluğunu almamızı istedi; çünkü bir sonraki aşamaya geçebilmek bunu gerçekleştirmek ile mümkündü. Birkaç saat sonra( 09:14 ) Merkür- Neptün karesi gerçekleşti. Bizden ruhun derinliklerindeki ışıkla bütünleşecek olan o kutsal kapıları açabilmemiz istendi. Aklın çok daha ötesinde bir akıl vardı ki orada her şey erir ve yeni bir formda yeniden inşa edilirdi, işte bu yoğunluğu hatırlayıp onu yaşam ile bütünleştirebilmek gerekiyordu. Akşam saatlerinde( 18:31 ) Merkür- Mars sekstili gerçekleşiyor olacak. Akıl, daha güçlü bir ışıkla varlığını ortaya koyuyor. Bu gücü nasıl kullandığımız ve burada neyi inşa etmeyi başardığımız önemli! İhtiyacımız olan hareketi, berekete çevirmek ve yolu, yolculuğun kendisi olarak kendimizde var etmek! İşte bu gerçekleşmektir.

Gün titreşimi bizden aklın ve adaletin ışığında kalmamızı istiyor. Adil olmalıyız! Önce kendimize karşı; çünkü kendimize veremediğimiz bir şeyi kimseye de verebilmemiz mümkün değildir. Rehber kartımız ‘’joker’’ kendimizi, deneyimlediğimiz anın ışığına bırakmamızın öneminden bahsediyor; çünkü o deneyim bizi büyütür ve genişletir. Bunu anlamak önemli! Armağan, yaşamın içindedir ve onu fark etmek, bakmak değil görmek ile ilgilidir. Şimdilik bu!

‘’BURÇLARA DOLUNAY MESAJLARI’’ yarınki yazımda olacak!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ