2016 Gelinlik İç Giyim Modası

2016 yılında evlenmek için gün almışsanız ve evliliğinize sayılı günler kalmışsa her şey sizin için büyük bir telaşla ilerliyor demektir. Hele bir de gelinlik modelinizi beğenmişseniz ve düğün hazırlıkları son sürat devam ediyorsa ufak ayrıntıları da gözden kaçırmamak gerekir. Gelinliğinizin içerisine seçeceğiniz harika gelinlik iç giyim modelleri için 2016 kataloglarına bakmaya ne dersiniz? 2016 yılı büyük bir ihtişamla gelirken gelinlik seçimleriniz kadar iç giyim seçimlerinizin de sizi farklı kılacağını düşünüyorsanız turumuza başlayabiliriz…

Hangi Renkler Moda?

2016 gelinlik iç giyim modelleri içerisinde bu sene ve her sene beyaz rengin büyüsünü görmek kaçınılmaz bir durum. Ancak 2016 yılı romantik bir yıl. Bu nedenle gelinlik iç giyim ürünleri de beyazın saflığına biraz romantik esintiler ekleyerek krem rengi ya da gülkurusu tonları da kullanabiliyor. Eğer siyahtan vazgeçmem diyorsanız 2016 kataloğunda siyah iç çamaşırları da bulunuyor. Ancak bu senenin modası ekru ve beyaz.

gelinlik iç giyim modelleri 2016 (1)

Dantelden Şaşmayın!

Gelinlik iç giyim modelleri 2016 yılında bizlere oldukça geniş bir yelpazeden sesleniyor. Ancak bu yılın en gözde tasarımları yine dantellerle bezeli modellerden oluşuyor. İçi gösteren transparan dantel tasarımları ile birlikte ince tül dantel denilen ayrıntılardan oluşan modellerde var. Toz pembe ve krem rengi danteller daha aşk kokulu olmanızı sağlarken beyaz rengin sadeliğini sergilemek isterseniz farklı seçeneklerden de yararlanabilirsiniz.

Tül Detaylar Cesur Kadınların!

Gelinlik modelinizde ne kadar cesursanız iç giyim ürünlerinizde de aynı cesareti sergileyebilmenize imkân sağlayan tüllü modeller sizi çekici bir kadın haline getirebiliyor. Özellikle göğüslerde ve külot kısımlarında tül detayların kullanılması daha cazibeli görünmeyi sağlarken bayanlara feminen bir havada katıyor.

gelinlik iç çamaşır modelleri

Straplez Modeller Daha Rahat!

Gelinlik iç giyim deyince aklınıza ilk gelen straplez modeller olacaktır. Çünkü gelinliğin duruşunu tamamlayan ve daha düzenli görünmenizi sağlayacak olan bu modeller straplez ya da kayık yaka modellerde tek tercihiniz olacaktır. Ancak askılı bir gelinlik seçmişseniz ya da pelerinli, uzun kollu bir tasarım kullanacaksanız straplez yerine askıları olan bir sutyen kullanabilirsiniz.

Sutyen- Slip Modeller Trend!

Gelinlik iç giyim dünyasında genellikle iki parça olan tasarımlar bu sene sadece slip ve sutyen takımları olarak karşımıza çıkıyor. Eğer atlet boy bir model ile slip kullanmak isterseniz bunun içinde harika modeller var. Ancak sliplerdeki seksi detaylar ve tüllü sutyen tasarımları kışkırtıcı gelinler için ideal.

gelinlik iç giyim modelleri 2016 (1)

Büstiyer Seçeneklerinde Yenileri Var!

Gelinliklerin altına giyilen iç çamaşırlarının başında gelen büstiyer modelleri 2016 yılında oldukça şaşalı ve göz alıcı. Straplez büstiyerler gelinlik içerisinde toparlayıcı bir etki göreceği gibi sizi daha farklı biri olarak gösterecektir. Eğer bu sene gelinlik içi büstiyer almayı düşünüyorsanız güpürlü ya da sade modelleri seçmelisiniz. Sade modellerde kullanılan birkaç transparan ayrıntı farklı bir hava katacaktır.

Tarzınıza ve Partnerinize Uygun Seçimler Yapın!

2016 gelinlik iç giyim modelleri arasından seçim yaparken trendleri takip etmenin yanında kendi zevklerinizi de göz önünde bulundurmayı unutmayın. Özellikle de partnerinizin ilgisini çekecek ve sizi daha güzel gösterecek olan iç giyim tasarımları ile bir yıldız gibi parlayacağınızı unutmayın. Bazı gelin iç çamaşırları fazlaca seksi model seçenekleri sunarken bazıları ise sade görünmekten yana olan bayanların tercihi oluyor. Ancak ikisinin ortası diyebileceğimiz modeller yani hem seksi hem de sade duran modeller bu senenin en gözdelerinden. Gelinliğinizin altında kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak olan gelinlik iç giyim modellerini bulmak için birkaç mağaza gezmeyi unutmayın.

gelinlik iç giyim modelleri 2016 (2)