26.01.2016 Gökyüzü Olayları (Zamanın Ötesindeki Dünya)

Bugün Mars günü ve Marsın akrepte olduğunu hatırlayarak diğer gezegenlerle yapmakta olduğu açılara şöyle bir göz gezdirdiğimizde, özellikle cinsellik, duygusal krizlerin yaşanmış olduğu travmatik ve güçlü görünme arzusuyla derinlere saklanmış süreçlerle ilgili bir iyileşme gerçekleştirebilmemiz mümkün! Merkür, Neptün ve Kiron bizi bu anlamda destek! Derinde olana dokunmak ve onun buzlarını çözerek yaşam döngüsü içinde( ‘’ Tanrı size istediğiniz insanları değil, ihtiyacınız olan insanları verir.’’ Lao Tzu ) onun iyileşmesine izin vermek, yarında olanın ışığını yakmaktır ve yüklerden özgürleşerek daha yukarıda olanla buluşma şansı böylelikle kazanılır, bunu anlamak önemli! Ay, sabah saatlerinde( 05:45 ) aslandaki renkli yolculuğunu tamamlayarak başaktaki düzen ve hizmet titreşimine giriyor! Senin için olan, seninle birlikte tüm yaşam içindir; çünkü o yaşam, sensin! Bunu anlamak önemli! O yüzden kendimize hizmet, yaşama hizmettir ve yaşama hizmet, aslında kendimize hizmet! Gün titreşimi bugünün bir şafak karanlığı olduğundan bahsediyor ki şafak zamanı, büyülü bir zamandır. Orada sesin gücü yükselir ve neyi seslendirmekte olduğunuzun farkında olmak önemlidir! Rehber kartımız ‘’yıldız’’ kova enerjisindedir! Elektrik enerjisi! Uranyen bir doğa! Bugün bir yaratım günü ve bunu anlamak önemli! Yükü bırakın ve yükselin! Bunun adı dönüşümdür ve varoluşun özü budur! Şimdilik bu!

 

Ay- Pluto seskikuadrat (01:44) Önemli içsel vurgular! Hakikatin aranışı! Kadersel döngülerdeki hatırlayış!

 

Ay- Uranüs seskikuadrat (03:47) Yoğun bir içsel enerji! Yaratıcı bir doğa! Güçlü öngörüler!

 

Ay- Neptün karşıt (04:21) İçsel hakimiyet! Düzen kurmak! Duygu dengesi! Ruhsal büyüme! Kaçma isteğinden özgürleşme ve süreçlerin sorumluluğunu alma! Gerçekçi bir bakış ihtiyacı!

 

Ay- Güneş kuinkuks (11:16) Derinde olanın bilincimize yansımaları! Kontrollü bir büyüme arzusu! İçsel renkleri anlamlandıran sezgisel geçişler! Odak önemli!

 

Ay- Satürn kare (18:44) Gerekli görülen düzenlemelerin gerçekleştirilmesi! Bir yol haritası oluşturmak! Keşif ve büyüme arzusunun yaşamsal gerçekliklerle bütünleştirilmesi! İç motivasyonunun sağlanması!

 

Ay- Merkür üçgen (19:16) İletişimde akışkanlık! Önemli görüşmeler için uygun bir zaman dilimine geçiliyor! Ayakları yere basan bir akıl ve ifade gücü! Yol haritanızı gözden geçirmek için harika bir zaman! Yazmak için iyi bir zaman!( Uzun süredir yazmak istedikleriniz varsa! ) ( Gecenin ilerleyen saatlerine kadar bu açı etkisini koruyor! )

 

Ay- Mars sekstil (22:01) Yükselen bir analiz gücü! Pratik zeka! Öncelikleri belirleyerek harekete geçmek! Bu anlamda destek!( Bu açı, yarın öğle saatlerine kadar etkisini koruyacaktır! )

 

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ