27.01.2016 Gökyüzü Olayları (Yüreğin Doğumu)

Bugün Merkür günü ve Merkür oğlakta ileri harekette, Ay başakta, Merkür düzenliyor, bizden sağlam bir çizgi oluşturmamızı, gerekli ile gereksizi birbirinden ayırmamızı, işimize odaklanmamızı, geniş ve stratejik düşünmemizi istiyor. İletişim ve bilgi aksı yoğun! Pratik olmakta fayda var! ‘’ Şeytan ayrıntılarda gizlidir. ‘’ sözünü hatırlayın ve hem onun varlığını bilin hem de onunla doğru mesafeyi yakalayın! Gün titreşimi özde olanın öneminden bahsediyor! Derinliklerinizdeki akışın sesini duyun, ona kulak verin ve ona güvenin! Bugün kadersel döngüler söz konusu olabilir! Dikkat! Rehber kartımız ‘’ermiş’’ Satürnyen bir temayla, kendi içimizdeki bütünleşmenin öneminden bahsediyor. Her şeyi, içinizde olun da duyun, onu duymak için, her şeyin önce dışında olun ve kendi içinizde olabildiğiniz kadar, aslında daha çok her şeyin de içinde olabileceğinizi hatırınızda tutun! Şimdilik bu!

 

Mars- Pluto sekstil (01:27) Güç temasının yaşamsal yükselişi! Derinde olanın ortaya çıkışı ve kendini hissettirişi! Dönüşümsel süreçler! Sınırların ötesine geçerek yeni bilinçte doğru sınırları koyabilmek! Kadersel gücü ardına alabilmek ve böylelikle yeni bir yolculuk ortaya koyabilmek!

27 Ocak- 3 Şubat( Yaklaşan ) / 3 Şubat( Kesin ) / 3- 8 Şubat( Ayrılan )

 

Ay- Jüpiter kavuşum (06:27) İçsel bir düzen yaratmak! Duygu derinliklerinde sadeleşme ve enerjinin daha verimli yönlendirilimi! Büyüme ve genişlemeye açıklık! Bilme isteği!

 

Ay- Uranüs kuinkuks (09:05) Gerilim! ‘’ Ben biliyorum! ‘’ tavrının dışına çıkarak, paylaşım ve gelişim açıklığını ortak alanda var edebilme! Pratik çözümler için yaratıcı bir zeka!

 

Ay- Güneş seskikuadrat (19:23) Farkı fark etmemizi istiyor! Farklı olanı keşfetmemizi! Hizmet anlayışının gözden geçirilişi! Faydalılık temasının içsel anlamını bulabilme ihtiyacı! Özgün olanın ortaya çıkma arzusu! Ona yol açabilme!

 

Venüs- Neptün üçgen (20:36) İlişkilerde sınırların ortadan kalkışı! Bütünleşme! İyileşme! Ruh temasında buluşmalar! Özel temaslar! İdealize edilen bir ilişki anlayışı! ‘’ Onun ruhundaki sesi duy, o seste sen varsın! ‘’ Mistik aşk rüzgarları!

27- 30 Ocak( Yaklaşan ) / 30 Ocak( Kesin ) / 30 Ocak- 1 Şubat( Ayrılan )

 

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ