26.08.2015 Gökyüzü Mesajları

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 24 / 6

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Aziz

Güneş : Başak

Ay : Oğlak

Gün Yöneticisi : Merkür

Bugün gün titreşimi bize, yüreğin seni, ışığın olan yere götürüyor, bunun farkına var ve ipleri eline al diyor, bugün bir karar vermemiz gerekiyor, tutkumuz nedir, bunu bulmamız gerekiyor, bizi heyacanlandıran şeyi, ‘’ uğruna savaş ‘’ verdiğimiz şeyi ve bunun yaşamımızdaki yerini fark etmemiz gerekiyor. Bugün hatırlamamız gerekiyor yaşam yolumuzdaki yolculuğumuzu ve bunun önemini!

Ay oğlakta bunu destekliyor. Bugün ciddi olmak ihtiyacı duyabiliriz. Yaşamı gözden geçirmek isteyebiliriz. Bir şeyler bize sorumluluklarımızı hatırlatabilir. Bu anlamdaki önemi kavramamız gereken deneyimler peş peşe gelebilir. Çözün ve ışığına kavuşun, bu önemli! Karşımıza gelen her şey, özde dosttur ve bizim hatırlayıp onunla yolumuzu açabileceğimiz ışığa gebedir.

Bugün Merkür günü, Merkür ‘’ Tanrılar habercisi ‘’ olarak geçer. Bugün özel mesajlar alabiliriz. Bunları dikkate alıp bunun bize ne hatırlatmaya çalıştığının farkına varabilmek önemli gibi gözüküyor. İletişim ve bilgi aksındaki Merkür, bizden yaşamdaki bütünlüklerle sesleşmemizi ister, sesleştiğimizde öğreniriz, kendimize kendimizden alıp kendimizden kendimize de verebiliriz.

İletişim, doğanın ışığıdır. Doğa, şarkısını dinlediğinden özdeki uyumu taşır. Bu şarkıyı duymak, bu şarkının kendisi olabilmek ve ritmi duyabilmektir. O ritimde kaybolup yaşam sahnesindeki yerini alabilmektir. İşte bunlar önemlidir. Herkes ve her şey bir mesajdır aslında, nasıl yorumlayıp neyi duymayı seçtiğimiz de yaşamımızın özeti olur.

Gün rehber kartının bugün de ‘’aziz’’ çıkması çok ilginç değil mi? Epey de karmıştım. Koruyucu ışık teması hala varlığını devam ettiriyor. Bugün de öğreniyoruz. Temamız toplumsallık ve Ay oğlaktayken bu topluma karşı sorumluluklarımız olabilir. Kimseye küsmeyin, küstüğünüz sadece kendiniz olur. Mutlak ki okuyun ve anlayın, duyduğunuz yüreğiniz olur. Sizi koruyan ışık, tüm yaşamın ışığıdır. Size anlatılan hikayenin sizde korku ve endişe yaratmasına izin vermek bir seçimdir. İpleri ele alın ve önce sizin neyi daha farklı yapabileceğinizin farkına varın.

Kolay zamanlardan geçmiyor olabiliriz; bununla birlikte sadece birilerini eleştirmek, başağın gölge yönüdür. Bu bizi gerçek gücümüze götürmez. İhtiyaç duyduğumuz çalışmak ve öncelikle kendi gelişimimizi ve buradaki farkındalığımızı sağlamak. Kimin neyi yapıp neyi yapamadığına takılıp kalmayın, kendi başarıp başaramadıklarınızın farkına varın.

‘’ her şeye rağmen ‘’ dir hayat ve ‘’ her şeyle birlikte ‘’, bunu hatırlayın ve buradaki birlikteliğin ışığını yakın. Konuşuyor yaşam, tatlı tatlı, şarkı gibi, bazen tutkulu, bazen gizemli, şefkat dolu; sertse de o an, ihtiyaç duyduğumuzun ne olduğunu hatırlamak önemli, derken her şey çözülebilir ve doğan Güneş, sahnede kendini gösterebilirdi. İşte bu, şimdilik ve muhakkak şimdide!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ