27.07.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 24 / 6

Günün Rehber Kartı : Yıldız

Güneş : Aslan

Ay : Yay

Gün Yöneticisi : Ay

Bugün iletişim aksının daha zengin olduğu bir gündeyiz gibi gözüküyor ve sanki bugünün enerjisi, takip eden günlere kıyasen biraz daha hafifliyor gibi, gün içinde ateş ve hava temalarının yoğunluğu hissediliyor ki bu da hareket ve iletişim anlamına geliyor.

Bugün iç sesimizden aldığımız güçle bir şeyleri biraz daha sağlam bir zemine oturtabilme arzusu içine girebiliriz. Gün yöneticimiz Ay, bu konuda her ne kadar yaydaki varlığıyla bizi destekliyor olsa da duygulara kapılmama konusunda da uyarıyor!

Güneş aslanda, kendimizi bulmaya çalıştığımız ve içimizden geldiği gibi olmanın anlamını kavramaya çalıştığımız günler devam ediyor. Ay yayda, Jüpiter aslanda ve Güneş aslanda; Güneş hakim bir rüzgar estiriyor. Büyüme ve genişleme derinliklerimizden yeryüzüne doğru gerçekleştiğinde gerçek anlamını ortaya koyabiliyor.

Gün titreşimi ‘’ Bugün bir karar günüdür! ‘’ de diyor aynı zamanda, bugün bir şeyleri netleştirmek ve bunun için de biraz derinliklerimize inip oradaki sesi duyarak hareket edebilmek önemli gibi gözüküyor. İki düşünüp bir konuşmak yerindedir.

Gün rehber kartımız olan ‘’yıldız’’, önümüzdeki flulukların bu günlerde biraz daha dağılabileceğinden söz ediyor, biraz daha önümüzü görebiliriz. Burada zaman ve mekanın dışına çıkıp yaşama bakabiliyor olmamız büyük bir anlam taşır; çünkü zaman ve mekanın karmaşası, iç sesimizdeki durulukla yaşamı izleyebiliyor olmamızı çok da kolaylaştırmayacaktır.

Hak edilen alınır; bununla birlikte hak etmek onu alma halinde olmaktır. Ne demektir bu? ‘’ Ne ekersin ki bugüne, duygu, düşünce ve inanç ile, o ki emin ol dikilip gelecektir yarında önüne! ‘’ İhtiyacımız olan andaki oluşumu nasıl adlandırmakta olduğumuzun farkında olmaktır; çünkü yarının inşası tam da şu anda saklıdır. ‘’ Bu bir süreç! ‘’ diyebilmek ve bu süreçteki görümüz ışığında, sorumluluğu alıp harekete geçebilmek; herkes için yeterli olan herkeste vardır.

Bugünün ritüeli, hatırlamak olsun! Her şey mümkün olsaydı, şu an ne yapıyor olurdum ve ona bu yolculukta yaktığım ışıkla ne kadar yakın olabilirim, şu an ona giden yolda ne yaparak bir adım daha ona yaklaşabilirim? Gözlerimizi kapatıyoruz, derin derin nefesler alıyor, yavaşça veriyor ve kendimizi hazır hissettiğimizde buna odaklanıyoruz.

Yaşam sonsuz bir yolculuktur. İş, bu yolculukta nerede olduğunu hatırlamak ve büyük resmin ışığında yolda olmak; yol kendindir ve kendini bilen, cennetin ışığını bilir. İşte bu, şimdilik!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ