27.09.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (AŞK DETOKSU 5. Gün)

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 26 / 8

Günün Rehber Kartı :  Araba

Güneş : Aslan

Ay : Koç ( 22:28 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Güneş

Bugün gün titreşimi, bize içsel çekilimimizin ve bu anlamdaki yoğunlaşmamızın yüksek bir gün olacağından söz ediyor. Bugün hassas bir tartıya ihtiyacımız var okumak, anlamak ve buradaki mesajları almak için, aklın( içsel ve dışsal bütünlük) ışığında kalmalıyız. Adil olmanın önemli olduğu bir gündeyiz, hem kendimize hem çevremize karşı!

Rehber kartımızın bugün ‘’araba’’ olduğunu görüyoruz. Bu kart, kimi bilgilerde yengeç ile ilişkilendirilir ve kimi bilgilerde gölgesi olan 16. kart( kule ) ile Marsı temsil ettiğinden bahsedilir. Her anlamda artık yola çıkılan bir karttır ve yaşamla bütünleşme başlamıştır. Güvenlik alanı( şehir ) arkada bırakılmıştır. Artık bizi koruyan surların dışına çıkılır ve bu, savaşın başlangıcıdır. Aslında buradaki savaş, kişinin yaşamın içinde olmayı seçişi ve rol alışı, bu süreçteki gelişim yolculuğudur. ‘’ Artık yola çıkmalı! ‘’ dendiğinde bu, kararı bir şeye doğru akan yüreğimizin zaten vermiş olduğunu, bize düşenin onun peşinden gitmek için cesaret etmek olduğunu anlarız ve demek ki bu dolayda, artık yola çıkmalı!

Dün 19:33 itibariyle Ay Pluto ile altmışlık yaparak boşlukta hareketine başlamıştır. Pluto, bir insanın gücünün ulaşabileceği şimdilik bilinen son noktadır; bununla birlikte kişi bu süreci çok iyi yönetmelidir. Pluto size yıkıcı gücü de yapıcı gücü de fark gözetmeksizin verebilir; bununla birlikte yıkan, kendini yıkar, bunu çok iyi anlayabilmelidir. 22:28’de Ay, koç burcuna geçene kadar boşlukta kalacak. Ayın boşlukta olduğu zamanlar, içselleşmek için daha uygun zamanlardır. İnsan kendini dağılmış, genişlemiş hissedebilir. Bulanık bir hava hakim olabilir. Çok büyük kararlar vermemeye çalışın, zihin faaliyetleri biraz daha durgunlaşır( Merkür de hala retroyken ), yüreğinizin sesini dinleyin ve içsel çekiliminizin size hatırlatmaya çalıştığı her neyse bunun ardındaki gücün ışığını keşfedin!

Bugün gün yöneticisinin Güneş olduğunu görüyoruz. Bu ‘’ Ben kimim? ‘’ sorusunu beraberinde getirir. Bugün kendinize şu soruları da sorabilirsiniz: ‘’ Ne tür deneyimler kendimi tanımamı güçlendirme ve netleştirmede yardımcıdır? Kişisel gücümü nerede bulabilir ve geliştirebilirim? Dünyaya bakışımı hangi bilinçsiz önyargılar yönlendiriyor? ‘’ İşte bu farkındalıklar bugün öne çıkacaktır. Bugün Ayın sisinin içinde Güneşten dökülen ışık huzmeleri seçiliyor. Belki de Güneşi hiç böyle yoğun hissetmemiştiniz, böyle bir gün!

ve gelelim ‘’AŞK DETOKS’’umuzun 5. gününe, bu çalışmaya istediğiniz günden başlayabilirsiniz, önceki günleri de okuyup gerçekleştirebilirsiniz, çok keyifli bir çalışma ve ben yaşamımda bazı değişimleri gözlemlemeye başladım, kendimle ilgili önemli şeyler fark ediyorum, fark etmediklerimiz kaderimiz olur, dışına çıkmak, onu fark edip yola çıkmakla olur, şimdi bakalım parmaklarımız neler yazıyor?( son ana kadar ne yazacağımı hiç bilmeden o an ışığında yazıyorum! )

Bugün yaşamın ışığını yakma yolunda bir çalışma gerçekleştiriyoruz ve şimdi, dün yaşamınızda neler fark ettiğinizi aklınızdan geçirin! Dün size daha farklı hissettiren ne yaşandı? Dün önemli bir gündü, sabah uyanışınızdan akşam yatışınıza kadarki süreyi düşünün ve şimdi, üç kelime bulun bu gün( dün ) için! Peki, şimdi bu kelimleri yan yana koyun ve üçünü de kapsayacak bir cümle kurun ve şimdi, gözlerinizi kapatın, derin derin nefesler alın ve içselleşmenizi gerçekleştirin, gözlerinizi açtığınızda ilk aklınıza gelen üç kelimeyi yazın, bir resim yapın ve şimdi bu resme bir ad verin! İşte yeni günün mesajı! Bugün size bu mesaj kanatlanıp gelebilir, takip edin ve bakın ki görün! İşte bu, şimdilik!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ