29.06.2015 BUGÜN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 25 / 7

Günün Rehber Kartı : İmparatoriçe

Güneş : Yengeç

Ay : Yay ( 06:20 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Ay

Bugün iç sesimizi duymak bize iyi gelecektir ve güne dair en keyifli buluşlar bu iç sesin derinliğinden akıp gelecektir. Bugün yaşamda neyi öğrenmekte olduğumuzun ve bu öğrenmekte olduğumuzun nasıl bir otoriteden beslenmekte olduğunun farkında olmak iyi olacaktır.

Bu durumda sorulacak sorular şunlar olmalıdır :

İç sesim bana bugün ne diyor?

Bende gerçek anlamda saygı uyandıran şey nedir ve ona şu an ne kadar yakınım?

Bugün cesur olmak için güzel bir gün, daha doğrusu harekete geçmek için; bununla birlikte bunu yaparken dişil yanımızla yani ‘’ döngü ‘’ ile bağlantı kurmalıyız. ‘’ döngü ‘’ nedir? İçinde olduğumuz hikayenin serim, düğüm ve çözüm bölümlerinin farkına vararak, iç sesimizin ışığında, bilinçli ve bütünsel bir farkındalıkla hareket edebilmektir.

Anne ile kurduğumuz ilişki, anneliğimiz, anne yanımız, dişil yanımız ve bunu yaşamda nasıl ifade edip içimizdeki potansiyeli nasıl açığa çıkardığımız önem kazanacaktır. Bugün için uygun ritüel gözlerimizi kapatıp, birkaç saniye derin derin nefesler alıp annemizin gözlerini gözlerimizin önüne getirerek onun yüreğine yüreğimizden pembe- yeşil bir sevgi ışığının akmakta olduğunu hayal edip bunun aynı zamanda annemizin yüreğinden de bizim yüreğimize doğru akmakta olduğunu hayal etmektir. Bu esnada ona söylemek istediğiniz bir şeyler varsa bunları seslendirebilirsiniz. Çalışmanın sonunda ona ( aslında ondan size yansıyan gölgedeki kendinize ) sıkıca sarılıp yaşam yolculuğunuzda size ışık olduğu için teşekkür edebilmek önemlidir. Onlar bizlerin hikayelerinin ışıkları olarak görevlidir ve bize düşen bu ışığı yakabilmektir.

Güneşin yengeçte olduğu şu dönemde kendimizi bulduğumuz yer daha çok ailemizdir ve yengeçteki mars bir yüzleşme süreciyle bunu destekliyor. Yükün hafiflemesi üzerimizdeki duygu yükünü dönüştürebilmemiz ve öncelikle bunun farkına vararak onu tanımlayabilmemiz ile ilgilidir ve bu süreç çok önemli ve değerlidir.

Ay yaya geçiyor, bu daha idealist bir doğayla hareket etmemiz ve bu anlamdaki ortaya çıkan ihtiyacımız olarak düşünülebilir. Biraz macera arzusu içimizde uyanabilir. Gitmek ve görmek, deneyimlemek istediğimiz bir gün olacaktır. Bugün bu durum genel akış göz önünde bulundurulduğunda destekleniyor gibi gözüküyor.

Günün yöneticisi ay, gizli kişiliklerimiz ve duygu doğalarımız devreye giriyor. Bugün kendimizi, kendimizin dışına çıkıp gözlemlemek ve böylelikle kendimizle ilgili bilmediklerimizi keşfetmek için güzel bir gün olacaktır.

Bugün kendimle ilgili bugüne kadar fark etmediğim neyi fark ediyorum?

İşte bu soru yolu açacaktır, işte bu, şimdilik!

Günümüz ışık OL’sun!

Sevgiyle

Ol Hüseyin Akdağ