30.06.2015 BUGÜNE DAİR BİLMEMİZ GEREKENLER

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 17 / 8

Günün Rehber Kartı : Ölüm

Güneş : Yengeç

Ay : Yay

Gün Yöneticisi : Mars

Bugün ışığımızı ve bu ışığın nasıl yollarımızı açtığını keşfediyoruz. Keşif kelimesi özellikle yaydaki aya çok yakışır. Yay maceraya ve yeni deneyim alanlarına bayılır. Deneyimleyerek öğrenmek ister ve farklı olan şey onu heyecanlandırır.

Bugün yayın bu coşkusuna rağmen, aklın ışığında kalmak adına da önemli bir gün, bugün adil olmalıyız, hem kendimize hem de tüm yaşama karşı, bitki, hayvan ve tüm doğa buna dahil! Doğanın kapısını araladığında insan, kendi yüreğinin kapılarını aralayacaktır ve bu ona ihtiyaç duyduğu huzur, barış ve sevginin anahtarı olacaktır.

Bugün aynı zamanda gün yöneticisi Mars, bu ‘’ Bugün savaş günü! ‘’ de diyor ki dün de gün titreşimindeki 7 bizden bunu beklemişti, harekete geç! Mars bizim tutkularımız ve bu anlamdaki cesaretimizdir bir yerden bakıldığında, bu dönemde Marsın yengeçte seyrettiğini göz önünde bulundurursak, ailemiz, ailemiz gibi hissettiklerimiz, yuvamız ve iç dünyamız ile ilgili önemli çözülümlerden bahsedebiliriz ki yengeçteki Güneş de bunu destekliyor. Bu da kendimizi bulmak adına iç dünyamıza ve oradaki kayıtlarımıza bir yolculuk anlamına geliyor. Bugün çocukluğumuza doğru bir yolculuğa çıkabiliriz ve oradan bugün neyin farkında olmaya ihtiyaç duyduğumuzu hatırlayarak dönebiliriz.

Bugün rehber kartımız olan ölümse bizden artık tamamlamamız gerekenleri tamamlamamızı istiyor. Veda etmek istediğimiz duyguları geride bırakmanın vakti gelmiş, artık yeni başlangıçların yolunun açılması için dönüşmek gerekirmiş, bunun için cesaret etmeliymiş!

Bugüne kadar hep neyden korktuk? Hadi onun üzerine yürüyelim, bugün için şu ritüeli gerçekleştirebiliriz: Gözlerimizi kapatıyoruz, derin derin nefesler alıyoruz, alıyoruz, yavaşça veriyoruz, alıyoruz, yavaşça veriyoruz ve bugüne kadar en korktuğumuz her ne varsa onu gözümüzün önüne getiriyoruz ve diyoruz ki

‘’ Sen benim yolumda saklı bir ışıktın ve ben bugün bu sınavı tamamlıyorum ve seni yolculuğumdan özgürleştiriyorum, artık senden korkmam gerekmiyor; çünkü ben artık ihtiyaç duyduğum tüm ışığı yüreğimin gücüyle sağlıyorum, bugüne kadar, ben farkında olmadan, bana hizmet ettiğin için teşekkür ederim, şimdi özgürsün ve ben şimdi özgürüm! ‘’

Derin derin nefesler alarak yavaş yavaş veriyoruz ve korkunun parça parça sonsuzluğa karıştığını hissediyoruz, duyuyoruz ve görüyoruz. Şimdi en çok olmak istediğimiz yeri içimizde canlandırıyoruz ve orayı çevredeki seslerle duyuyor ve zihnimizde resmediyoruz.

Şimdi adım adım oraya doğru yürüdüğümüzü hayal ediyoruz ve bu esnada tüm yükler birer birer sonsuzluğa karışıyor ve hafifliyoruz ve şu an oradayız, işte bu, yolu açtık ve neler hissettiğimize dikkat ediyoruz ve yavaş yavaş bu hislerin ışığında içinde bulunduğumuz ana geri dönüyoruz, oh, işte bu!

Bu çalışmayı arzu ederseniz ses kaydı alarak da gerçekleştirebilirsiniz. Sesinizi kaydeder ve böylelikle kendi kendinizi gözleriniz kapalıyken yönlendirebilirsiniz, meraklı bir arkadaşınızla birlikte de bu çalışmayı gerçekleştirebilirsiniz. Epey iyi gelecektir.

Bugün bize ışığının gücünün farkına var ve bil ki aklın gücü yaşamın gücüdür, adil ol diyor, hem kendine hem yaşama karşı ve iplerin senin elinde olabileceğinin farkında ol, bunun için korkuların ötesine geç ve orada sana her şeyin hatırlatmaya çalıştığı sonsuz güçle uyumlan, o güç ancak barış ve sevginin olduğu yerde kök salar ve sürgün verir, işte bunun farkında olmak önemlidir. Bugünlük bu!

Sevgiyle

Ol Hüseyin Akdağ