29.07.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 26 / 8

Günün Rehber Kartı : Yıldız

Güneş : Aslan

Ay : Oğlak

Gün Yöneticisi : Merkür

Bugün iç ses, karar ve adalet temaları ön plana çıkıyor; bugün ne hissettiğimizin farkında olmak, ne istediğimizi anlamanın kapılarını açar ve bu kapılar hak ettiğimizin ne olduğunu anlamamıza imkan sağlar ve bu imkan bugünün bizim için önemini hatırlatacaktır.

Ayın oğlakta olduğunu görüyoruz, bugün finansal konular ve kariyer, bu anlamda aldığımız sorumluluklar ve bunlarla ilgili tamamlanmalar önem taşır. Dolunaya yaklaşırken, toplumsal kimliklerimizle ilgili de önemli bir akstan geçiyoruz ve bu anlamda sorumluluğumuzun farkındalığıyla hareket etmek önem taşıyor.

Ay oğlak, Satürn akrep, Mars yengeç bir ağırlama gözüküyor. ‘’ Hisset, farkına var ve bu farkındalıktan aldığın güçle savaş! ‘’ diyor. 31 Temmuzdaki dolunay da kova burcunda gerçekleşiyor, Satürn teması yine ön planda olacaktır. Bugünler sorumluluklarımızı hatırlamak ve bir türlü toparlayamadıklarımızı artık toparlamak için önemli günler!

Bugün Merkür günü, iş görüşmeleri ya da yapmak istediğimiz önemli görüşmeler için iyi bir gün olabilir. Görüşmelerde çok plan yapmayıp anda kalmak ve kendimizi olduğumuz gibi yansıtmak çok daha yerinde olacaktır, Merkür ve Güneş bu durumu destekliyor. Disiplin ve kararlı bir duruş diğer öne çıkan ögeler!

Bu dönem sert geçişlerden sakınmakta ve daha çok uzlaşıya yakın durmakta fayda var. Her ne yapmak istiyorsak isteyelim, sosyal bir döngü içindeyiz ve buradaki sorumluluğu fark edip olabildiğince bütünsel düşünmeliyiz. Herkes mükemmel olamaz ve olmak zorunda da değildir. Herkes kendi yolunda ilerler ve bu ilerleyişte, kendi yolumuzun ışığını bulabilmek önemlidir.

Gerçek savaş kendimizledir. Korkularımızla ve öfkelerimizle, bunun üstesinden geldiğimizde, yaşam bize sırrını açar; çünkü yaşam aslında iyi niyetli bir yolculuktur, bunu görebilmek için, titreşimimizi bu anlamda koruyabilmemiz önemlidir. Korku ve öfke bizi ağırlaştırır ve tüm sınavları da zorlaştırır. Olan her şeyin ardındaki iyi niyeti görebilmek, her şeyi kabul edip sessiz kalmak değil, gerçek anlamda iletişim kurabilme şansını yakalayabilmektir.

Rehber kartımız ‘’yıldız’’ ve bu kart ‘’adalet’’ karıtıyla da bağlantılıdır. Adalet, bizim ona olan bakışımız ve bu bakışı yansıtan duruşumuzda bedenlenir ki o beden de biz demektir. Her şeyle bütün olmak ve bu bütünlükte kendin olan ışığı bulmak! Bugün akıl ön plana çıkıyor ve duygulara kapılmak değil, akılla kontrol sağlamak daha önemli gibi gözüküyor ve ben bugün yoğun bir şekilde bunun sınavını verdim.

Bugün Fuzulinin şu dizelerini hatırlamak için çok uygun bir gün:

“Karıncayı bile incitmem” deme!

Bile’den incinir karınca;

Söz söylemek irfan ister

Anlamak insan…

Bugün kağıt- kalemi elinize alın ve bir liste yapın! Listenin adı ‘’ Cuma gününe kadar yapacaklarım ‘’ OL’sun! Sonra gözlerinizi kapayın, derin derin nefesler alın, yavaşça verin ve her birinin tek tek gerçekleştiğini ve tüm akışın da bu esnada size yardımcı olduğunu ve şansınızın yaver gittiğini hissedin.

Olumsuz bir düşünce yakalarsanız, oradaki korku ya da öfke ne ise onu barış ve sevgiyle iyileştirin. Bir kişiyse ona dair duygularınızı iyileştirin. İçeride olan dışarıdadır, dışarıda olan içeride! Bunu hatırlayalım ve hazır olduğumuzda, huzur içinde geri dönebiliriz. Bugünlük bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ