29.09.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (AŞK DETOKSU 7. Gün)

Bugün 10:46’da Ay, Venüs ile üçgen açı yaparak boşlukta harekete geçiyor. Bu da ‘’ (en büyükler/yıldızlar) kabilesinde bulunan (esin perisi/barış güvercini), (fatihler/öncüler) kabilesinde bulunan (kadın kahraman/anne) ile arkadaşlık ediyor. ‘’ anlamına geliyor. Bugün yükseklerle iletişim kuruyoruz. İçimizdeki barışın ne olduğunu hatırlamaya çalışıyoruz. Yaratıcı gücün farkına varıyoruz. Doğanın sesini duyuyoruz ve onunla bütünleşiyoruz. Doğanın sonsuz ışığını hatırlıyoruz.

Doğa bu dönem sonbahar rüzgarlarını estiriyor. Güneş gücünü biraz daha keybediyor. Güneş ‘’benlik’’tir. Terazi döneminden geçiyoruz. Terazide artık ‘’sen’’ vardır. ‘’ben’’ ve ‘’sen’’ yerlerini bulmak isterler hayatta! İlişkiler daha bir yaşamımızda önem kazanıyor ve bizler, bize yansıyanda, biz olanı bulmaya çalışıyoruz. İlişkiler tam da bu yüzden önemli bir dönemden geçiyor. Merkür retro da bu içselleşme sürecini destekliyor. Jüpiter de başakta, bizden yaşam felsefemizi nasıl bir kurguyla ortaya koyduğumuzu anlamamızı istiyor. Nelere inanıyoruz ve bu inançlar bize ne sağlıyor, belki de ne kaybettiriyor…

Gün boyu Ay boşlukta olacak, ta ki gece 21:56 itibariyle Ay, boğaya geçene dek! Bu iki gün maddi anlamda güven temasının ön plana çıkacağı bir zaman dilimi olacaktır. Buna parelel şanslar doğar. Önümüzü daha net görme şansı yakalayabiliriz. İnatçı olmayalalım, esnekliğimizi korumaya çalışalım, tembelliğe kapılmayalım, iş bitirici olalım! Hareket, bereket! İç sesimizi duyalım! İşaretleri takipte kalalım!

Ve bakalım ‘’AŞK DETOKSU’’muzun 7. gününde bizi neler bekliyor, bir haftayı tamamlıyoruz bile ve geriye kalıyor son iki hafta, bakalım ilk haftanın son çalışmasında bize neler söyleniyor:

‘’ Bugün özel bir zaman ışığıyla çalışıyoruz ve dünü bugüne taşırken, bugünü de yarına taşıma hazırlıklarına girişiyoruz ve şu an çok özel bir potansiyeli uyandırıyoruz. İlk haftamızın son çalışması ‘’anne’’ ile ilgili gerçekleşiyor ve şimdi gözlerinizi kapatın ve annenizi ilk gördüğünüz anı hatırlayın! Belki hatırlayamazsınız gibi gelebilir; bununla birlikte hatırlayacaksınız! Onun gözlerini, o gözlerdeki sevgiyi ve onun nefesini, onun bedenini, sıcaklığını ve onun karnında, onunla bir bütün olduğunuz zamanı hatırlayın ve şimdi o yolculuk, zaman ışığında dünyaya açılıyor ve şu an dünyadasınız! Yaşamla ilk bütünlenişiniz, ilk nefes aldığınız an ve şu an yeryüzündeyiz! İnsanlarla ilk tanışma, hatırlama, akrabalık, aile kavramları ve dostluklar, büyümek ve bir gün anne geride kalıyor! Bir yolculuk başlıyor! Şu an o yolculuğa çıkıyoruz ve kapılar açılıyor, şimdi arkanızı dönün ve bakın, anneniz orada duruyor! Ona sımsıkı sarılın! Ne söylemek istiyorsanız, sesli bir şekilde söyleyin! Mutlaka her şey için teşekkür edin ve onun da sizi sevgiyle uğurladığını hissedin ve şimdi yaşamın içindesiniz! Nedir istediğiniz? Nedir beklediğiniz? Hayal ettiğiniz nedir? Şimdi sorun kendinize ve şu an neler canlandığının içinizde farkına varın! Yaşam yolculuğunuz sizi hangi üç kelimeyle heyecanlandırıyor ve açın kendinizi hazır hissettiğinizde gözlerinizi, bu üç kelimenin sizi götürdüğü bir resim yapın ve bu resme bir isim koyun! Bu isim sizin anne gücünüz, dişil gücünüz olacak! Kadınlar için bu, aradıkları kendileriyken, erkekler için bu, aradıkları parçadır, işte bu, şimdilik!( Bir kişinin cinsiyeti ve tercihi ne olursa olsun bir parça vardır içinde onu tamamlayacak olan diğer parçayı aradığı, bu ya bir anne ya bir babadır çok kez, belki dişil bir baba, belki eril bir anne, buradaki ince çizginin ne anlama geldiğinin farkına varmak çok önemlidir ve kişi içindeki anne ve baba ile barışı sağladığında, işte gerçek arayış orada başlayacaktır ki bu birlikte yaratımın kapılarıdır. )

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ