29.10.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (AY İKİZLERDE)

Bugün sabah saatleri itibariyle( 09:24 ) Ay ikizlere geçmiş bulunuyor ve bu ortalığın biraz daha hareketleneceğini gösterir. İletişim enerjisi ve bu anlamdaki bilgi alışverişi biraz daha hız kazanacaktır. Daha rüzgarlı bir hava hakim olabilir! Bugün gün titreşimi bize ‘’ Derinlerdeki gücü keşfet ve onu uyandır! ‘’ diyor. Bunun ne anlam geldiğini anlamak önemli! İnsan her şeyin üstesinden gelebilir ve bunu yaşamının bir şansı haline getirebilir. Deneyim tam da bu yüzden önemlidir. Cesur olmak, yaşamın sana armağan etmek istediği bilme haline kendini açmaktır.

Bugünün rehber kartı ‘’imparator’’ bize ‘’ Yaşamının sorumluluğunu al ve bu sorumluluğun sana, ‘ Senin için yeterli olanın, senin elinde olduğunu hatırla! ‘ dediğini duy! ‘’ diyor. Bugün Jüpiter günü! Bu büyüme ve genişlemedir. Aynı zamanda şans, bolluk ve berekettir. Jüpiter şu an başakta, bu da ‘’ Çalışmak, çalışmak, çalışmak! ‘’ anlamına geliyor. Üretmeliyiz! İçeridekini dışarıya herkesin ve her şeyin yararına çıkarıp bu emeğin karşılığını alabilmenin önemli olduğu bir vakitteyiz. Şans şimdi hak ediliyor ve bunu anlamak önemli! Şimdilik bu!

Bakalım Zodyağın son kahramanı olan ruhsal balığımız diğer burçlarda neyi deneyimliyor olabilir?

BALIK – KOÇ

Bir balık için koçu anlamak kolay değildir! Koç vurur, kırar, parçalar, bu maçı kazanır! Balık için bu yol fazlasıyl sert gelecektir. O daha farklı yöntemlerle, kuyruğunu dalgalandıra dalgalandıra hedefine ulaşır. Ya balık koçun ateşini dengeler ve onu yumuşatır ya da balık bir fırtına koparırsa koç ne yapacağını şaşırır. Sınırlarını zorlamalılar!

BALIK – BOĞA

Balık ve boğa birbirlerini görür görmez severler. Balık boğada huzur bulur ve onun sessiz şarkılarını kolaylıkla duyar. Boğa balığın ruhunun derinliklerinden akan sevgiyi hisseder. Balığın hayalleri ayakları yere basmayı seven boğa için güzel bir şarkının sözleri gibidir. Zira boğa için icraat önemlidir. Balıkla sorumluluk duygusunda birleşebilirler. Birlikte çok başarılı bir bütünlük oluşturabilirler. Sanat kokusu!

BALIK – İKİZLER

Balık, ikizler ile biraz yorulabilir. İkizler hızlıca çağrışımlar içindedir ve ‘’daldan dala’’ bir portre oluşturabilir. Balık da bu dallar arasında tatlı tatlı kuyruk kıvırarak dolaşacaktır. Bazen duyacak bazen duyduklarından çok daha ötelerdekini bulup açığa çıkaracaktır. Bu ikizlerde bir merak uyandırır. Birlikte çok özel mesajlar yakalayabilirler. Mistik yanı baskın bir ilişki! Dünyaya sıkışıp kalırsa yalnızlaşır.

BALIK – YENGEÇ

Balık ve yengeç birbirlerini kolaylıkla anlayacaktır. Balık karşısındakini doğrudan yansıtır. Onlaşabilme özelliğine sahiptir. Bu aslında empatinin biraz sempatiye kaçışı gibi görünse de bazen stratejik bir unsur olarak kendini gösterebilir. Balık kurallarla tatlı tatlı oynamayı sever. Bu yengeç için de böyledir. Birbirlerini konusunda uzman oldukları bu yöntemle idare etmeleri çok kolay değildir. Dürüst, açık ve net olabilmeleri önemli!

BALIK – ASLAN

Balık aslanda farklı bir ışık bulur. Bunu net olarak açıklayabilmek kolay değildir. Aslan onda derinlerindeki bir ışığı uyandırır. Aslanın derinliği ile balığın hisselliği birleştiğinde ilginç sular keşfedilebilir. Balık aslanın neye ihtiyaç duyduğunu kolaylıkla hisseder. Aslan balığın daha hızlanıp andaki ışığını uyandırmasına yardımcı olur. Bu temada birleştiklerinde birbirlerini zenginleştirirler.

BALIK – BAŞAK

Gündüz ve gece bir araya gelirse ne olur? Denge olur. Birbirlerinin göremediklerini görürler, duyarlar ve bilirler; bununla birlikte önce birbirlerine güvenebilmeleri gerekecektir. Balık başağı incitici bulmaktan vazgeçmelidir. Zira dengeleyicidir. Başak da balığı aklı iki karış havada görmekten vazgeçmelidir. Zira balık hissel ve derindir. Bazen varlığının bile farkında olmadığı bir anda çok ileriden ona yaklaşmakta olanın ne olduğundan bahsedebilir. Onlar birlikte faydalılık esasında muhteşem projelere imza atabilirler. Yeter ki kendilerini unutmasınlar! Sadece vermeye odaklanmasınlar!

BALIK – TERAZİ

Onlar sıkı bir oyun arkadaşı olabilirler. Terazinin doğası balık ile uyum gösterir. Birbirlerine benzerler; bununla birlikte bu işleri de karıştırabilir. Terazi süreçleri yönetmek zorunda hissedebilir. Ne kadar kararlı gibi görünse de bir karar vermek aslında onun için de hiç kolay değildir. Balığın bu ilişkide biraz daha sorumluluk alabilmesi gerekecektir. Kendini feda etme yoluna da gitmemelidir. Dengelerin kurulmasının önemli olduğu bir ilişki! Ben yitirilmemelidir.

BALIK – AKREP

Balık akrep ile gece karanlıklarına inecektir. Akrep karanlık bir savaşçıdır; bununla birlikte güçlü bir uyandırıcıdır ve onun görevi önemlidir. Balık bunu sezdiğinde, birbirlerini besleyebilirler; bununla birlikte akrebin de korktuğu ve kaçtığı birçok şey vardır. Balık kendine has yöntemlerle bunu anlatır. Direndiğinde balık çoktan kaçmıştır, hoş gidişler ola!

BALIK – YAY

Onlar birbirlerini anlamaya ve anlayışlı olmaya çalışacaklardır. Bunu abartmamakta fayda var. Bir araya geldiklerinde muhteşem bir ruhsal doğa uyanır. Balığın Tanrılık ışığı, yayın kahin gözüyle birleştiğinde, yaşamın çok farklı perdelerini aralayabilirler. Yay parçaları güçlü bir ışıkla bir araya getirir. Balıksa derinlerde olanı kolaylıkla seçip çıkarabilir. Birbirlerine derin bir sevgi duyarlar. Balık yayı hedefinden alıkoymamalı, yay balığı sıkıştırmamalıdır. Yoksa kaçış!

BALIK – OĞLAK

Balık ve oğlak iyi bir işbirliği ortaya çıkarabilir. Balık oğlağın derinliklerindeki sorumluluk duygusunun Tanrısal bir ışık olduğunu kolaylıkla sezinleyecektir ve hemen ona yardımcı olmak isteyecektir. Tabii balık daireler çizerek sonuca ulaşır. Oğlak daha doğrudan hedefine ulaşmalıdır; bununla birlikte balık oğlağın kendine karşı da olabilecek acımasızlığını yumuşatır. Bu aslında işleri kolaylaştırır ve balık da oğlakla yaşamın sesini daha kolay duyacaktır. Birbirlerine göz kulak olurlar!

BALIK – KOVA

Balık ve kova bir araya geldiğinde renkli bir dünya ortaya çıkar. Mantık çok kez devre dışı kalabilir. Bu birlikteliğin oluşturduğu o sinerji çok daha yüksek bir enerjidedir. Birlikte yaratabilir ve bunu yepyeni bir dünya ışığı olarak ortaya koyabilirler. Birbirlerini kendi hallerine bırakmaları ikisine de özgürlük alanı sağlar. ‘’ Kurallar yıkılmak için vardır. ‘’ diyen bir birliktelik! Birbirlerine derin sırlar verirler.

BALIK – BALIK

İki balık bir araya gelince samanlık seyran olurmuş! Aha işte tam da bu! Balık hayalciliği onları bir gölgeler savaşına çekebilir. Gerçek ile öyle olmayanı birbirinden ayırmak onlar için zorlaşabilir. Her ikisi de gizemlidir. Birbirlerine kendilerini yansıtmak isteseler, ortada elle tutulur gözler görülür bir şeyler bulmak zorlaşabilir. Tamamen teslim olmaları ve birinden birinin dünyada olduklarını onlara hatırlatmaları gerekecektir. Yoksa her iş kalır, onlar romantizmin doruğunda yeni ufuklara ‘’yine, yeniden’’ yelken açmıştır!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ