31.12.2015 Gökyüzü Mesajları (Kök ve Göğün Birleşimi)

Bugün Jüpiter günü! Jüpiter büyüme ve genişlemenin gezegenidir! Bugün sınırları aşmak ve sınırların ötesinde kontrol kurmak gerek! Bunu anlamak önemli! Düzensizliğin bile bir düzeni vardır! Pi sayısının gizemi kendini tekrar etmeyişidir; bununla birlikte bu da bir düzendir! Ne olursanız olun! Yeter ki ne olduğunuzun ve bunun anlamının bilincinde olun! Ay başakta! Gelişim, kendimizden kendimize… Bir yolun olduğunu gör ve onun sorumluluğunu al! İşte bu!

Öğle saatlerinde( 14:21) Ay- Merkür üçgeni gerçekleşiyor! İletişim için uygun bir zaman! Uzun süredir konuşamadıklarınızla konuşamadıklarınızı konuşabilirsiniz! Olmadı yazın! İletişim kurun yeter! İletişimin önce kendinizden kendinize olduğunu hatırlayın! Bunu anlayın ve şimdi başlayın! Ta ki( 15:41 ) Venüs- Neptün karesi devreye girene kadar! İlişkiler ve beklentiler! ‘’hayal ettiğiniz’’ ve ‘’aslında olan’’ arasındaki köprüyü kurabilmek! Burada yoğun bir enerji söz konusu! Söz konusu olan dinamik bir açı ve Satürn ötesi bir planetle! Neptün, yaşamın derinlikleridir. İletişim kurduğu planette derin çözülmeler yaratır. İlişkilerde daha yoğun bir dönem ışığı yanıyor! ‘’ben’’, ‘’sen’’in içindeki Tanrılık ışığı ile hatırlayış dolu bir yolculuğa çıkıyor ve bunu anlamak önemli! Gittikçe daha da artacak olan etkiler, 5 Ocak itibariyle artık bize fark ettirdiklerini hazmedebilmemiz adına yavaş yavaş üzerimizden elini çekiyor olacak… 9 Ocak itibariyle ne kadarının farkına vardıysak ve bunu yaşamımıza aldıysak bu kardır (a yumuşak…)! Verimli geçmesini umuyorum! İhtiyaçlarımıza ve bunun içsel anlamına duyarlı olalım! Asıl olanı yakalayalım!

Akşam saatlerine doğru Güneş- Uranüs karesi gerçekleşiyor! Uranüs dokunduğu yeri elektrik enerjisi ile yükler! Asi bir ruh taşır! Zamanın ötesinde bir aklın ışığıdır! İçimizde çalkantılar söz konusu ve bu çalkantılar yarını yaratıyor! Bu yoğun titreşimi nasıl ve ne kadar içselleştirdiğimiz çok önemli! Kabaca ‘’herkese karşı’’ havalara girilir; bununla birlikte derinde, insan kendi bireyliğinin yaşamdaki anlamını keşfedebilecek ve bunun adına güçlü bir inşa gerçekleştirebilecektir. Yükselerek devam edecek olan etkiler, 7 Ocak itibariyle bu döngüyü içselleştirebilmemiz adına yoğunluğunu azaltıyor ve 13 Ocak itibariyle tamamlanıyor olacak! Bir savaşsa istediğiniz, bu savaşın anlamını gerçekten idrak edebilmelisiniz! Aksi takdirde hem bolca yaralanıp hem de bir o kadar yaralayabilirsiniz! Almadığınız dersler ağırlaşır; çünkü direnciniz artmıştır. Bunu anlamak ve yaşamı Tanrılık gözünüzle algılamak gerekir! Bu önemli!

Gün titreşimi bizden sınırların ötesine açtığımız yelkenlerin bizi yeni bir zaman düzeninde yeni bir sınır bilincine taşıdığının farkına varmamızı istiyor! Yaşam, varlık demektir ve varlık boyutu sınırlıdır. Ötesinden bu ana ışık taşınır ve o ışık cisim kazandığında, insan olanın ne olduğunun farkına varacaktır. İşte iş böyle yapılır! Rehber kartımız ‘’ay’’ her şeyin bizi daha aydınlık olana taşımakta olduğunun farkına varmamızı istiyor! Bunu anlamak önemli! Karanlık, ışığa hazırlıktır ve Güneş, tam da buna hazır olduğumuzda doğacaktır. Şimdi sadece nerde durduğumuzun ve bunun anlamının farkına varma zamanı! Böylelikle yol açılırdı!

Şimdi aşağısını okumadan 1’den 9’a kadar bir sayı tutun ve aşağıdan bu sayının mesajını okuyun bakalım bu yıl size nasıl bir armağanla geliyor( Oyuncu ruhum! )!

 

1 Yaşam seni zevklerin en yücesine götürüyor! Kendinle( ve kendinde olanla ) olmanın mutluluğu! Birleş!

 

2 Kararlar alma zamanı ve bu kararların anlamının farkına varılmalı! İşte yol ışığı!

 

3 Şimdi sevgiyi deneyimliyorsun ve sevdiğinde, sevginin iyileştiriciliğini! Kendinle başla!

 

4 Köklenme ve güçlenme! Bir denge kur ve buradaki düzen, senin yolun olsun!

 

5 Aile kavramının gücünü deneyimliyorsun! Kutsal olanı bulma zamanı! Yuvanın ışığı şimdi yandı!

 

6 Altın çağı başlatan nedir? Kalem olup yazabilmektir! Yarın, bugünün hayali oluyor! Ona ışık ve inanç kat!

 

7 Özgürlük nedir? Her şeye rağmen her şeyle olabilmektir! Kendinle ol; çünkü orada her şeylesin! Haydi yola çık!

8 Acının ötesinde ne var? Gerçek olan… İşte ona yürü! Bırak geride kalma vakti gelmiş olanları geride ve yolunu aç, yüreğinin ışığı ile…

 

9 Bilge ruh! Şimdi bilme, yapabilme oluyor! Kapiş? Bence de… Kararlarına güven… Yolu biliyorsun! Cennet, senin ışığın! İşte bu!

 

Sizi seviyorum,

Barış dolu bir yıl diliyorum…

Hüseyin Akdağ