8-30 Haziran Merkür Horoskopları

7 Haziranda duraklayarak 8-30 Haziran tarihleri arasında geri gidecek olan Merkür, burçları nasıl etkileyecek? Merkür gerilemesinin Yengeç burcunda olacağını tekrar hatırlatalım, hem burcunuzu hem yükselen burcunuzu okumanızda fayda var 🙂

 

Koç burcunun 4. evine denk gelen Merkür gerilemesi, özellikle yarım kalmış her türlü işin tamamlanmasına ve ailevi meselelere çok dikkat çekecek. Ev içinde ve yakın arkadaşlarınız arasında iletişim problemlerine dikkat edin, ayrıca devlet daireleriyle ve memleketle alakalı meselelerde iki kere düşünmenizde fayda var.

 

Boğa burcunun 3. evine denk gelen Merkür gerilemesi kişisel ve ailevi meselelere dair mesajların açık ve net olmasını gerektirecek. Hassas konulara dair bir daha düşünmek ve daha doğru konuşmalar yapmak için ikinci bir şansınız olabilir, kardeşler arası çatışmaları şefkatle ve affedicilikle çözmek mümkün olacak.

 

İkizler burcunun 2. evine denk gelen Merkür gerilemesi önemli, çünkü bu burcun yöneticisi olan Merkür buradan bir sonraki burca geçtikten sonra gerileyecek. Özellikle maddiyatla ilgili konular, bütçeler, finansal planlar tekrar kontrol edilmeli. Büyük harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız ya da mecbursanız çok iyi düşünmelisiniz. Geçmişinizden kalma alışkanlıklarınızı ya da hobilerinizi işinize yarayacak şekilde değerlendirebilirsiniz.

 

Yengeç burcunun 1. evine denk gelen ve Yengeç burcunda gerçekleşen Merkür gerilemesi en yoğun etkilerini Yengeç’lerde gösterecek. Fikirlerinizi, kararlarınızı değiştirmenizin çok doğal olduğunu deneyimleyeceksiniz. Verdiğiniz sözleri, bağlı olduğunuz kişi ve kurumları gözden geçirebilirsiniz, değişen fikirleriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda yeni projeler için fikir yürütmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca geçmişinizden kalan bir alışkanlığınızı, dış görünüş özelliğinizi güncelleyerek yeniden uygulamaya başlayabilirsiniz.

 

Aslan burcunun 12. evine denk gelen Merkür gerilemesi özellikle geçmişte kalan meselelere dair saklanan gerçeklerin ortaya çıkışı ve bu gerçeklerle yüzleşme bağlamında etkili olacak. Bu dönemi gerçeklerle yüzleşerek geçirebilirsiniz, bunda sizin de payınız olabilir. Özellikle manevi konularda ilgi alanlarınıza yönelebilirsiniz.

 

Başak burcunun 11. evine denk gelen Merkür gerilemesi de önemli, çünkü Başak burcunun da yöneticisi Merkür. Özel hayat ve iş arkadaş çevrelerinde bazı sorunlar çıkabilir, duygusal patlamaların burcunuzun özelliği olan mantığınızı yenmesine izin vermemelisiniz. Sakin bir ruh hali ile yapılan konuşmalar olası problemlerin büyümesini engelleyecek.

 

Terazi burcunun 10. evine denk gelen Merkür gerilemesi özellikle iş ve kariyer alanlarında tekrar düşünmeyi gerektirecek. Bu alanlarla ilgili her türlü işinizi, evrağınızı, anlaşmanızı, projenizi gözden geçirin. Bir sorun tespit ederseniz patronunuzla ya da üstünüzle görüşün, saklamayın. Dürüstlüğünüzün size geri dönüşü çok olumlu olacak.

 

Akrep burcunun 9. evine denk gelen Merkür gerilemesi özellikle seyahat, eğitim gibi alanlarda Akrep’leri dikkate çağırıyor. Bu konulardaki planlarınızı gözden geçirebilirsiniz, ayrıca ailenizle ya da ev yaşantınızla çatışan yönleri varsa bunları düzeltmek için doğru fırsatları yakalayabilirsiniz.

 

Yay burcunun 8. evine denk gelen Merkür gerilemesi hem özel hayatta hem iş hayatında daha fazla dinlemeye, alt metinleri okumaya davet ediyor. Empati göstermenin tam zamanı, hayat felsefenizin değişmesi gereken yönleri varsa bunlara eğilebilirsiniz.

 

Oğlak burcunun 7. evine denk gelen Merkür gerilemesi her türlü sorunlu ilişkiyi onarmak için harika bir fırsat sunuyor. Bunun için daha anlaşılır olmaya ve karşınızdaki insanı daha fazla anlamaya özen göstermelisiniz, söylenen sözden ziyade ses tonlarına ve iletilen hislere dikkat etmelisiniz.

 

Kova burcunun 6. evine denk gelen Merkür gerilemesi çalışma alanı, çalışma temposu ve fiziksel özellikler alanlarında bir adım geri gitmeyi, işleri biraz daha ağırdan almayı ve yorucu/stres getiren durumları değiştirmeyi öneriyor. İşinizle ilgili bir yeteneğinizi nasıl daha fazla geliştirebileceğinizi düşünebilirsiniz, çalışma ortamınıza sizi fiziksel açıdan yormayacak bazı düzenlemeler getirebilirsiniz, yaptığınız işlerin üzerinden tekrar geçebilirsiniz. Büyük bir sıçrama yapmadan önce birkaç adım geri gidildiğini unutmayın.

 

Balık burcunun 5. evine denk gelen Merkür gerilemesi yaratıcılk gerektiren alanlarda ve romantik konularda bazı düzenlemeler yapılması gerektiğini gösteriyor. Duygularınız yanlış anlaşılabilir, açık ve net olmaya özen gösterin. Bu dönemde yaratıcı yeteneklerinizi ve kalbinizi nereye yönlendireceğinizi, tabiri caizse bu alanlarda nereye ve kime yatırım yapacağınızı iyice gözden geçirin. Geçmişten gelen ve yarım kalan şeyleri çözmek geleceği daha berrak hâle getirecek.

 

Hepinize iletişimin su gibi aktığı, teknolojinin dostumuz olduğu, şanslı ve yolu açık bir Haziran ayı ve Merkür gerileme dönemi diliyorum, her türlü soru işaretinize hep beraber çözüm bulmak için sizleri FalSepeti.com’a bekliyoruz 🙂

~Yağmur Sothis