8.02.2016 Pazartesi (Aşk Olmak)

Gün Enerjisi (Numeroloji) : 19 / 10 / 1

 

Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Yıldız

 

Güneş : Kova

 

Ay : Kova ( 16:38 Yeni Ay )

 

Gün Yöneticisi : Ay

 

Bugün Ay günü ve içeride olan, dışarıda olandan daha değerli! Kova burcunda gerçekleşen yeni ay toplumsal süreçler içerisindeki önemli etki ve çözülmeleri tetikliyor! Birey olma sorumluluğu gündeme geliyor! Biz enerjisi yükseliyor! Benlik kendini daha geniş bir bütünlükte değerlendirmek istiyor! Özümüzdeki ışık, kendini yaşam bütünlüğüne kazandırarak ihtiyaç duyduğu hatırlayışı gerçekleştirebilme arzusunda! Gün titreşiminin ‘’güneş’’ vurgusu yapmakta olduğunu görüyoruz. ‘’ Ben kimim? ‘’ sorusunun cevabı bu döngüde çok daha güçlü bir anlam kazanıyor! ‘’ Ben hissettiğim, duyduğum ve gördüğüm her şeyin toplamıyım, benim bu bütünlüğe sorumluluğum var ki bu benim kendime olan sorumluluğumdur. ‘’ İfade edebilmek ve o ifadede hizmeti mümkün kılabilmek! İşte gerçek buluşma bu! Rehber kartımız ‘’yıldız’’ artık duvarların yıkılmış olduğunu ve daha fazlasını görme şansımız olduğunu hatırlatarak içsel olarak uyananları göz önünde bulundurarak daha farkında bir yolculuk ortaya koymaya bizi çağırıyor. İhtiyacımız olan rengini bulmak yaşamın ve o renkte, kendimiz olanla bütünlükteki yerimizi ve bunun anlamını bulmak! Çok özel buluşmalar mümkün! Buna açık olun ve ortak ideallerdeki buluşmalara izin verin! Bunun için gereken, dünü dünde bırakmak ve yarını bugündeki farkındalığımızla yaratmaktır. Şimdilik bu!

 

Yeni Ay Ritüeli

 

Bir mum yakın, odanın en sevdiğiniz yerine koyun, etrafını sizi mutlu eden şeylerce süsleyin! Bu, yaşamdaki mutluluğumuzun ve şansımızın, bize bunu veren kaynağın hatırlanışıdır. Biraz su koyun, mümkünse bir tütsü yakın! Bunlar da muma yakın bir yerde olsun! Mevsim meyvaları ya da kurumuş bitkiler de ekleyebilirsiniz! Şimdi arzu ettiğiniz, kendinizi rahat hissettiğiniz bir yerde oturun! Gözlerinizi kapatın, derin derin nefesler alın ve size huzur hissettiren bir yerde hayal edin kendinizi! Etrafınızı hissetmeye, kulağınıza çalınan sesleri duymaya ve neler olduğunu görmeye çalışın! Bir müddet böylece kalın! İçinize doğan kelimeleri fark edin! Onları melodik olarak seslendirin! Nasıl bir melodi olduğunun hiç önemi yok! Doğanın ışığını hissedebildiğiniz bir melodi olsun! Şimdi nerede olma arzusunda olduğunuzu canlandırın içinizde! Neler hissettiriyor bu size? Bunun tadını çıkarın! Tamamen özgür bırakın kendinizi! Uçan bir halı üzerinde olduğunuzu hayal edin ve yolculuğun tadını çıkarın! Kendinizi hazır hissettiğinizde içinizden geçenleri yazın ve bir resim yapın! Bu hayallerinizin resmi olsun! Ne kadar güzel olduğu önemli değil! Yeter ki siz oraya baktığınızda gördüğünüzün ne anlama geldiğini bilin! Şimdi bu resme bakarak gözlerinizi kapatın ve orada olduğunuzu hayal edin! Huzur içinde olun! Hoşunuza giden bir müzik eşliğinde dans etmeye başlayın( ayağa kalkıp dans etmekten bahsediyorum )! O anın içinde olduğunuzu hayal ederek o anı yaşayın! Huzur ve mutluluk olsun! Burada sizinle olan herkes, kendi mutluluğunun içinde olarak sizinle olsun ve izin verin herkes, mutlu olduğu yerde olsun! Yeter ki şu an içinde olduğunuz, sizin gerçek mutluluğunuz olsun, bundan emin olun! Mutluluk bir ideali olmasıdır insanın ve onunla bu ideali paylaşma arzusunda olanlarla bir birliktelik yaratması! İşte yol bu!

 

Şimdi her burç aşağıdaki kelimelere daha yoğun odaklanarak ve onları seslendirerek çalışmasını tamamlasın! ( Yükselen burçlarınızı da seslendirebilirsiniz! )

 

Koç

Yarını yaratan bugünde açtığım kapıdır!

 

Boğa

Şimdi kendini gösterme vakti!

 

İkizler

Ne istediğimi biliyorum ve ona yürüyorum!

 

Yengeç

Yenileniyor ve iyileşiyorum!

 

Aslan

Özümdeki bütünlüğü yaşıyorum!

 

Başak

En büyük hizmetim, kendime duyduğum sevgidir!

 

Terazi

İçimdeki çocuk uyanıyor!

 

Akrep

Derinliklerimdeki ışık anlamını buluyor!

 

Yay

Yaşam benimle konuşuyor!

 

Oğlak

Sahip olduğum en değerli ışık yenilenişimdir!

 

Kova

Var olan gücümü kullanıyor ve yenileniyorum!

 

Balık

Ruhumdaki derin okyanus şimdi bana sesini duyuruyor ve onunla akıyorum!

 

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ