07.02.2016 Gökyüzü Olayları (Yaşamın Uyanan Işığı)

Bugün Güneş günü ve Güneş, ‘’ Ben kimim? ‘’ sorusunun cevabıdır, yeni ay enerjisinin aktive olmaya başladığı bugünde, bu sorunun cevabı çok daha değerlidir; çünkü bizim varlığımıza duyduğumuz güven, onu yaşamsal bütünlükteki ifademiz, yarının da ışığını beraberinde getirecektir. Özümüzle buluşmak çok değerlidir! Özgürlük, özümüzde olanla buluşmak ve herkesin, her şeyin de bu sürecine izin verebilmektir. Özgür bırakan, özgür kalır; çünkü duyduğumuz saygı, bize duyulacak olan saygının da anahtarıdır. Gün titreşimi bir şafak karanlığından bahsediyor, birey olmanın ne demek olduğunu anlamak, kişisel özgürlükleri ve bu özgürlüğün sınırlarını keşfi mümkün kılabilmek önemli! Rehber kartımız ‘’güç’’ gerçek gücün, uyum içindeki ifade hakkını koruyabilmekten geçtiğini hatırlatıyor. Ben ol; bununla birlikte o bende bütün olduğunu hatırlamadığın müddetçe eksik kalırsın, önce barış ol, ardından iletişim kur, içindeki gerçekliğin kapılarını arala ve anla! Şimdilik bu!

 

Ay- Satürn yarı kare (02:06) Sorumluluk ve disiplin temalarının içsel anlamlandırılışıyla belli hedefler koyabilme ve bu hedeflerdeki inancı yükseltebilme!

 

Ay- Jüpiter seskikuadrat (14:31) Hissettiklerim ve inandıklarım arasındaki gerçek köprüyü ve buna parelel gelişecek olan o düzen ve bütünlüğü, gerekli sadeleşmeleri göz önünde bulundurarak gerçekleştirebilme!

 

Mars- Jüpiter sekstil (20:58) İçimizdeki genç erkek, ruhumuzdaki has bilge ile dostluk kuruyor! Mars, ilişki kurduğu planeti güçlendirir! Jüpiter, idealler ve fırsatlar ile ilgilidir. Bize güç verecek buluşmalar gerçekleşebilir. İhtiyacımız olan gerçekten istediğimizin ne olduğunun farkına varmak! Çok özel rehberlerle karşılaşılarak enerjimizi çok daha verimli ve anlamlı kullanabilme şansı doğabilir!

1- 14 Şubat (Yaklaşan) / 14 Şubat (Kesin) / 14- 18 Şubat (Ayrılan)

 

Ay- Güneş kavuşum (22:31) Yeni ay enerjisi başlıyor! Ay, Güneşte ‘’yanık’’ tır, tam kavuşum yapıp yeni ay gerçekleştiğinde ve bu konumda ayın özellikleri (içsellik, derinlik, hissellik, aile, ev temaları) en güçlü konumundadır. Özgürlük, birey olma, bunun yaşamsal bütünlüğü koruyan anlamı önem kazanır. Özgürlük, aslında özünde herkesin ihtiyaçlarına saygı duymakla alakalıdır. İnsan, bunu sağladığında özgürlüğünü yaratır; çünkü ancak bu şekilde kendi ihtiyaçlarının ve bunun anlamının farkına da varacaktır. Duygu derinliklerinde ve yaşamsal çekilimlerde bu temalar vurgulanır. Bu yeni ayın, doğum haritanızın hangi evinde, kaç derecesinde gerçekleştiği, bu evin yöneticisi, onun doğum haritanızdaki konumlanışı ve yeni ayın gerçekleştiği noktanın başta yükselen (As), tepe noktası (Mc) gibi önemli noktalara olmak üzere natalinizdeki (doğum anınızdaki gökyüzü durumu) diğer planetlere yaptığı açılar önemlidir. Kova, gelecek enerjisidir. Bu yeni ay aklınızdan geçenlerin gerçek olma şansının çok daha yüksek olduğu bir titreşim söz konusu! Tam da bu yüzden en yüksek hayrınıza olanı dileyin! Bu önemli! Onu hayal edin ve yaşıyormuşçasına hissedin! İçinde olun! Resmedin ve yazın, ardından yakın ve doğaya güvenin! Dileğinizi pozitif kalıplarla ifade edin! ‘’ Şunu istemiyorum! ‘’ demeyin; çünkü evren sizi ‘’ İstiyorum! ‘’ olarak algılayacaktır. Sadece istediklerinizden bahsedin ve bunun gerçek anlamda ihtiyaç duyduğunuza inandığınız şey olduğundan emin olun! Şimdilik bu!

 

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ