Tarotta Aynı Konu İçin Tekrar Ne Zaman Açılım Yaptırılmalı?

Tarotta Aynı Konu İçin Tekrar Ne Zaman Açılım Yaptırılmalı?
Tarotta Aynı Konu İçin Tekrar Ne Zaman Açılım Yaptırılmalı?

Tarot falı; fal baktıran kişiler için eğlenmek veya ciddi anlamda merak edilen sorulara yanıt aramak için başvurulan bir yöntem olarak tercih ediliyor. Geçmişten günümüze uzanan ve en çok tercih edilen fal türlerinden biri olduğu da bilinen bir gerçek. 

Tarot falı bakılırken yaptırılan açılımlar, genel olarak şu anki yaşantımızla ilgili mesajlar vermesinin yanı sıra, gelecekte yaşayacaklarımız ile ilgili de belli işaretler veriyor. Aynı zamanda geçmişte yaşanan olayları da tüm çıplaklığı ile önümüze serebiliyor.

Kişiler dileyecekleri dilekleri veya tarot kartlarına soracakları soruları tam da buna göre belirliyorlar. Haliyle fal baktıran kişiler için akıllarda birçok soru meydana geliyor. Hangi sıklıkla tarot falı bakılacağı, daha doğrusu aynı konu için tekrar tarot falında ne zaman açılım yaptırılacağı ise en çok merak edilen konulardan biri. Yazımızın devamında bu konuyla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tarot Falında Aynı Konu İçin Tekrar Ne Zaman Açılım Yaptırılmalı?

Tarot falı baktıran kişilerin aklındaki soru işaretlerinden biri de aynı konu için yapılan açılımların önemi. Aradan ne kadar zaman geçmeli, hemen ardından yapılırsa bir sorun olur mu gibi sorular mevcut. 

Burada önemli olan nokta, daha önce sorduğunuz bir soruyla ilgili yani açılımını yaptırdığınız bir konuyla ilgili herhangi bir gelişme olup olmadığı. Bu gelişme sizin duygu değişiminizle ilgili de olabilir. 

O konu hakkında aynı duygulara sahip misiniz, değil misiniz önce onu belirlemeniz gerekiyor. Eğer konuyla ilgili bir duygu değişimi yaşadıysanız, eskisi gibi düşünmüyorsanız veya söz konusu durumla ilgili bir gelişme olduysa istediğiniz her an yeni bir açılım yaptırabilirsiniz. Bunda herhangi bir sakınca yoktur.

Fakat, daha önce açılımını yaptırdığınız, tarot kartlarına sorduğunuz bir soruyla ilgili herhangi bir gelişme olmadıysa ve aynı zamanda siz de aynı duyguları hissetmeye devam ediyorsanız, uzman yorumcular en az bir ay geçtikten sonra aynı konu ile ilgili açılım yaptırmanızı tavsiye ediyor. 

Eğer aynı konu ile ilgili daha erken zamanda bir açılım söz konusu olursa, tarot kartları kargaşaya sebebiyet vererek kendini tekrar edecektir.


Profesyonel falcılarımız aracılığıyla; KahveKatina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırabilir ve size özel yorumlarla gelecekte siz nelerin beklediğini öğrenebilirsiniz.