Haftalık Burç Yorumları- 4 Nisan Haftası

4 Nisan Haftası
4 Nisan Haftası

4 Nisan -10 Nisan haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

4 Nisan -10 Nisan Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında yaşanacak Mars Satürn kavuşumu yaşantımızın her alanında sorumluluklarımızla mücadele edeceğimiz koşulları oluşturabilir. Her türlü eylemimizde planlı hareket etmek isteyebiliriz. Ancak fevri ve aceleci tavırlar hata yapmamıza neden olabilir. Kazalara ve yaralanmalara karşı dikkatli olmalıyız. Ayrıca iletişimimiz hızlı olabilir. 

Salı günü Venüs Balık burcuna geçecek duygusal hayatımızda ve parasal konularda daha hassas olabiliriz. İlişkilerimizde ve finansal konularda gerçeklikten uzaklaşmamaya özen göstermeliyiz.

Perşembe günü Ay Yengeç burcunda olacak ailevi konular ön planda olabilir. Hafta sonu Jüpiter Neptün kavuşumunun etkilerini hissetmeye başlıyor olacağız. Maneviyatımız ön planda olurken kendimizi pek çok konuda şanslı hissedebiliriz. Mesajcı rüyalar görebiliriz. Ancak Jüpiter Neptün kavuşumu inançlarımız konusunda abartılı davranışlar sergilememize de neden olabilir. Bu etkisiyle hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Neye inandığımız konusuna dikkat etmeliyiz. 

4 Nisan -10 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, haftaya aile ve ev konuları ile başlangıç yapıyor olacaksınız. Hafta başında ev değiştirme taşınma konuları gündeminiz olabilir. Salı günü sosyal çevrenizdeki bazı kişilerin gerçek yüzlerini fark edebilir bu kişiler ile aranıza mesafe koyma kararı alabilirsiniz. Bu anlamda kalıcı kararlar alabilirsiniz ve fevri konuşmalar yapabilirsiniz. Perşembe günü özgüveniniz oldukça yüksek olacaktır. Kariyer hayatınızda otorite figürlerinden baskıcı tavırlar görebilirsiniz. Patronlarınız ile yapacağınız konuşmalarda manipüle edildiğinizi düşünebilirsiniz. İş hayatınızda yapacağınız önemli konuşmalar varsa ertelemelisiniz. 

12 Nisan tarihinde yılın en önemli kavuşumu olan Jüpiter Neptün kavuşumu sizin kapalı alanınızda gerçekleşiyor olacak. Bilinçaltınızda şifalandığınızı ve korunduğunuzu düşünebilirsiniz. Bu etki ile haberci rüyalar görebilirsiniz. Bilinçaltınızda bugüne kadar inandıklarınızla ilgili önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Ancak Jüpiter Neptün kavuşumu bazen büyük yanılgılar yaşamakla da alakalıdır. Bu nedenle neye inandığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Pazar günü sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Uzun süredir yapmak istediğiniz detox programına başlayabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, hafta başında kısa yolculuklar, sunumlar ve projeler gündeminiz olabilir. Fikirlerinizi ortaya koymak adına sorumluluk almanız gerekebilir. Yakın çevrenizdeki bazı kişiler ile özellikle kardeş ve akrabalarınız ile önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Ancak fevri tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz. Perşembe günü ileriye dönük planlarınızda sizi dönüştürecek önemli kararlar alabilirsiniz. Özgüveniniz oldukça yüksek olacaktır. Geleceğe yönelik planlarınızda önemli kişiler ile iletişim kurabilirsiniz. 

Yılın en önemli kavuşumu olan Jüpiter Neptün kavuşumu sosyal çevreniz ve gelecek planlarınızda gerçekçi olduğunuz takdirde size büyük ve önemli bir fırsatı getirebilir. Sosyal çevrenizden tanışacağınız bazı kişiler yaşantınızda önemli bir şans faktörü haline gelebilir. Hafta sonu partneriniz ve çocuklarınız ile olan ilişkilerinizde çok fazla eleştirel tavır sergileyebilirsiniz. Takıntılı tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında parasal konularınız odak noktanız olurken iletişiminiz artabilir. Kazançlarınızı arttırmak adına kalıcı planlar yapabilirsiniz. Hafta ortasında ise kaynaklarınızı yönetmek adına kolları sıvayabilirsiniz. Perşembe günü yakın çevre ilişkilerinizde toparlayıcı ve sorunları yöneten kimliğiniz ön plana çıkabilir. Fikirleriniz çevrenizdeki kişiler tarafından destek görebilir. Ancak baskıcı tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz. 

Hafta sonuna doğru gündeminiz projeler ve sunumlar olabilir Jüpiter Neptün kavuşumunun etkisi ile sizi yükseğe taşıyacak  önemli bir proje fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Araç alımı satımı düşünen İkizler burçları hayalindeki arabaya kavuşabilir. Hafta sonu ise aile ev ve yuva konularınız gündeminiz olabilir ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizin ihtiyaçları ve eksikleri ön plana çıkabilir. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları,  hafta başında fiziksel görünümünüzde değişim yapmak isteyebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek olabilir, girdiğiniz ortamlarda adınızdan bahsettirebilirsiniz. Salı günü ticari konular uzak mesafe yolculuklar ön plana çıkabilir yabancılar ile iletişiminiz artabilir. Uzaklardan beklediğiniz haberler gelebilir istediğiniz gelişmeler yaşanabilir.  Eğitim ve ticari konularda hareketli gündemleriniz olabilir. Perşembe günü hukuksal bir davanızda istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz. 

Jüpiter Neptün kavuşumu ticari anlamda ya da eğitim konularında çok önemli bir fırsatı gündeminiz yapabilir ama bu fırsatın gerçekliği konusunda emin olmanız gerekir. Jüpiter Neptün kavuşumun etkisi ile uzak mesafe bir ilişkiye başlangıç yapmanızda söz konusu olabilir. Pazar günü kardeşler ve akrabalarınız ile olan iletişiminizde takıntılı tavırlar sergileyebilir fazlaca eleştirel olabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başında motivasyonunuz düşük olabilir ve içsel olarak kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Arkanızdan dönen bazı konuşmaları öğrenebilirsiniz. Zihninizi susturmakta güçlük çekebilirsiniz. Hafta ortasına doğru parasal konular ortaklaşa kazançlar gündeminiz olurken sorumluluk almanızı gerektiren kalıcı iş birlikleri yapabilirsiniz ve kaynaklarınızı arttırabilirsiniz. Eş ve eşten gelen kaynaklar eşinizin kazançları ön plana çıkabilir. 

Jüpiter ve Neptün kavuşumu ile ortaklaşa işlerinizde büyük bir fırsat yakalayabilir para akışınızda güçlü dönüşümler yaşayabilirsiniz. Ancak bu fırsatın gerçekçiliğinin olmasına dikkat etmelisiniz. Hafta sonu ise sahip olduklarınızı korumak ve öz değerleriniz ön plana çıkabilir. Özellikle sahip olduğunuz değerler ile ilgili takıntı geliştirebilirsiniz. Para akışınızda gelir gider dengesini korumalı harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız gündeminiz olabilir. Davetler ve organizasyonlara dahil olmanız gerekebilir. Hafta ortasından itibaren ikili ilişkileriniz gündeminizi oluştururken aşk hayatınızda sorumluluk almanızı gerektiren koşullar oluşabilir. Geleceğe dönük planlarınızla ilgili önemli konuşmalar yapabilirsiniz ancak baskıcı tavırlar ve fevri davranışlar sergilememeye özen göstermelisiniz. 

Hafta sonuna doğru duygusal hayatınızda ilişkinizi dönüştürecek önemli bir gelişme yaşanabilir. Duygusal hayatınıza dair farkındalıklarınız artabilir. Jüpiter Neptün kavuşumu ile hayalini kurduğunuz aşka adım atabilirsiniz. Ancak ayaklarınızın yere sağlam bastığına dikkat etmelisiniz. Hafta sonu fiziksel görüntünüzde değişim yapmak isteyebilirsiniz. Moral ve motivasyonunuz yüksek olabilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında gündeminiz kariyer hayatınız olabilir. Haftaya iş odaklı başlayabilirsiniz. Çalışma ortamınız iş arkadaşlarınız ile ilişkilerinizde ve iş düzenini oluşturan koşullarda sorumluluk almanız gerekebilir. Günlük rutinlerinizde koşturmaca içinde olabilirsiniz. İletişiminiz oldukça yoğun olabilir ancak baskıcı tavırlardan uzak durmanız gerekir. 

Hafta sonuna doğru iş hayatınızda beklediğiniz terfiyi almanız söz konusu olabilir. Ya da iş ortamınızda yaşanacak değişimler sizin önemli bir pozisyona gelmenize vesile olabilir. Jüpiter Neptün kavuşumu çalışma ortamıyla ilgili önemli bir fırsatı hayatınıza getirebilir. Ancak birlikte çalıştığınız kişilere istinaden aldanma ve kandırılmalara dikkat etmeniz gerekir. Hafta sonu içsel olarak takıntılı olabilirsiniz. Özellikle gördüğünüz rüyaların etkisi altında kalabilirsiniz. Bilinçaltınızda önemli sorgulamalar yapabilirsiniz. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında uzak mesafe seyahat planlarınız ön planda olabilir, uzaklardan beklediğiniz haberler gelebilir. Eğitim ve ticari konularda hızlı bir gündeminiz oluşabilir. Kalıcı bir ilişkiyi başlatabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile uzun vadeli planlar ve konuşmalar yapabilirsiniz. Hafta ortasında aşk hayatınızda ki kişi ile iletişime dikkat etmelisiniz. Perşembe günü ise ilişkiniz ile aileniz arasında ki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Partnerinizin yakın çevresindeki bir kişi ile ilgili gündeminiz oluşabilir.

Jüpiter Neptün kavuşumunu hayattan keyif aldığınız alanda ve aşk hayatınızda yaşıyor olacaksınız. Duygusal hayatınızda abartılı düşünceler içinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile uzun süredir hayalini kurduğunuz bir şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Hafta sonu geleceğe dair planlarınızda takıntılı düşünceler içine girebilirsiniz. Pazar günü sosyal çevreniz ile plan yapabilirsiniz ancak sosyal çevrenizdeki kişilerle olan ilişkilerinizde eleştiri dozunu ayarlamak da zorlanabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında ortaklaşa kazançlar nafakalar borçlar tazminatlar gündeminiz olabilir. Eş ve eşten gelen kaynaklar konusunda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında ev içinde olan iletişiminizde anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. Fikirlerinizi kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Aile içindeki iletişimde gerginlikler oluşabilir sonunu düşünmeden hareket edebilirsiniz. Ev içindeki kişilere manipüle edici tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz. Cuma günü her konuda güven ihtiyacınız ön planda olabilir. 

Jüpiter Neptün kavuşumu ile hayalini kurduğunuz bir eve taşınma fırsatı elde edebilirsiniz. Gayrimenkul alımı ya da satımı konularında şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak iyimserliğinizin dozunu kesinlikle dengelemelisiniz. Hafta sonu ise kariyer hayatınızla ilgili konularda takıntılı düşünceler içinde olabilirsiniz. Vesveseden uzak durmaya çalışmalısınız. Zihninizi rahatlatan çalışmalar yapmalısınız.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında duygusal hayatınızı ilgilendiren konular ön planda olacak. Uzun süreli birlikteliği olan Oğlaklar ilişkilerinde çok daha sahiplenici tavırlar sergileyebilir. Hafta ortasına doğru ise yakın çevre ilişkileriniz akrabalarınız kardeşleriniz ile ilgili iletişim önem kazanacak yakın çevrenizdeki bazı kişilerle fikir ayrılığı yaşamanız söz konusu olabilir. Kendinizi ifade ederken kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz. 

Perşembe günü itibariyle odak noktanız kariyer hayatınız olacak günlük rütinlerinizde çalışma hayatınızda özgüveniniz son derece yüksek olurken her türlü konuda sağlam adımlar atmak isteyeceksiniz. Jüpiter Neptün kavuşumu kısa vadeli planlarınızda önemli fırsatlar elde etmenizi sağlayabilir. Yaptığınız sunumlar ortaya koyduğunuz projelerden sürpriz dönüşler elde edebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise ticari konularda takıntılı ve vesveseli düşünceler içine girebilirsiniz. İnandığınız şeylerin doğruluğunu sorgulayabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında çalışma koşullarınız günlük rutinleriniz ön planda olacak. Tamamlanması gereken işleri tamamlamak önceliğiniz olacak. Hafta ortasına doğru parasal konulara odaklanacaksınız. Kazançlarınızı arttırmak adına yapacağınız konuşmalarda kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sert mizaçlı yapacağınız konuşmalarda isteklerinizi elde etmek zor olabilir. Yöneticilerinizden baskıcı tavırlar görebilirsiniz. Perşembe günü itibariyle her konuda sözünüzün geçmesini isteyeceksiniz konfor alanınızın dışına çıkmak istemeyeceksiniz. 

Jüpiter Neptün kavuşumu parasal konularda ve kazançlarınız konusunda sizlere önemli fırsatlar getirebilir. Ancak gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz. Abartılı davranışlar ve düşünceler yanılgılar yaşamanıza neden olabilir. Hafta sonu odak noktanız ortaklaşa kazançlar borçlar ve alacak konuları olacak gelir gider dengenizi korumak adına takıntılı düşünceler geliştirebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında odak noktanız eviniz yuvanız ve taşınma ev değiştirme konularınız olacak. Hafta ortasına doğru her konuda kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumluluk almanız gereken konularda üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Otorite figürleri ile aranızda anlaşmazlıklar yaşanabilir. Hafta sonuna doğru yakın çevrenizdeki kişiler ile iletişiminiz güçlü olacaktır. Ayrıca sunumlar projeler odak noktanız olabilir. Kendinizi göstermeniz gereken alanlarda parlayacağınız etkilerde olacaksınız. 

Cuma günü ise yaşantınızın her alanında adeta şansın sizinle olduğunu düşünebilirsiniz. İlahi bağlantınızın güçlü olduğunuzu hissedeceksiniz. Mesajcı rüyalar görebilir tanrı tarafından korunduğunuzu hissedebilirsiniz. Hafta sonu hayatınızı kökten değiştirecek çok önemli bir fırsatı yakalama şansı elde edebilirsiniz.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.