Astrolojide Ölüm Göstergeleri

astrolojide-olum-gostergeleri
astrolojide-olum-gostergeleri

Astrolojide ölüm göstergeleri, konuyla ilgilenen kişilerin merak ettiklerinin başında yer alıyor. Bilindiği gibi geçmişten günümüze uzanan bir yolculuk astroloji. Hayatın her alanında danışabileceğimiz astroloji, ölüm hakkında da bilgi veriyor mu? Bu konuyla ilgili tüm merak edilenlerin yanıtlarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Astrolojide Ölüm Göstergeleri

Astrolojide ölüm göstergeleri konusu derinlemesine incelenmesi gereken ve uzmanlar tarafından yorumlanması önem arz eden geniş kapsamlı bir konudur. Elbette ki astroloji yaşamsal tüm alanlarla ilgili olduğu gibi ölüm ile de ilgili birçok ipucu verebilir. En başından tatsız bir konu olduğu için hem merak hem de kayıtsız kalma durumu söz konusudur.

Kesin ölüm zamanını tahmin etmek çok zordur. Özellikle ortada hiçbir durum yokken bir insanın ölüm zamanını astroloji aracılığı ile bilmek mümkün değildir. Bunun yanı sıra doğum haritanız aracılığı ile tedavisi olmayan bir hastalığa sahip olan kişinin ölüm zamanı bulunabilir.

Astrolojide Ölüm Hangi Evdir?

Doğum haritanızdaki evler farklı durumları temsil eder. Hatta bunu yaşamınızın tüm şifrelerini ve anahtarlarını içinde barındıran bir el kitabı olarak da düşünebiliriz. Öyle ki astroloji haritasında birbirini takip eden evler, kişinin olgunlaşmasındaki aşamaları temsil eder.

Peki astrolojide ölüm hangi ev diyecek olursanız, sorunuzun yanıtı biraz daha detaylı olacaktır. Doğum haritasında sekizinci ev, ölüm evi olarak kabul edilmektedir. Fakat sekizinci ev yaşam uzunluğu ve hayatta kalma ile ilgilidir. Bununla birlikte ikinci ev, hangi hastalıktan öleceğimizle ilgili bize bilgi verir. Dördüncü ev ise yaşamın sonu olarak kabul edilir. Böylece yaşam süresi ile ilgili önemli sayılacak ipuçlarını bizlere sunar.

Ölüm zamanını kesin olarak bilmek çok zor olsa da gezegenlerin konumları ile yakın tarihler hesaplanabilir. Elbette ki bu işlem de alanında uzman, deneyimli kişiler tarafından yapılmalıdır. Aynı zamanda etik açısından da direkt olarak ölümle ilgili bilgi verilmesi kabul edilen bir durum olarak görülmez.

Belirtmekte fayda var ki kişinin ölümü sadece bedensel olarak gerçekleşmez. Ruhsal olarak yaşanacak ölümler de doğum haritanızda görülebilir.

Astrolojide Ölüm Gezegeni Hangisi?

Göstergelerin içerisinde merak edilen sorulardan biri de ölüm gezegeni hangisi olmaktadır. Az önce de belirttiğimiz gibi tam olarak birinin ne zaman öleceğini net olarak bilinemese de yakın birkaç yorumlama yapılabilir.

Güneş, yaşam canlılığı ile ilgilidir. Ölüm gezegeni olarak da Mars kabul edilir. Ölüm için odak gezegen olarak adlandırılır. Öyle ki Mars, hayatta kalma mücadelemizle alakalıdır. Bununla birlikte kişinin bağışıklık sistemini de anlatır. Ay da ölümle ilgilidir.

Astrolojide Ölüm Noktası Nedir?

Astrolojide ölüm noktası aynı zamanda Arap noktası olarak da bilinir. Kişinin doğum haritasında yapılacak hesaplamalar sonucu yazımızın diğer kısımlarında da belirttiğimiz gibi etkin olan evlere bakılarak bilgi alınmasıyla bulunur. Bununla birlikte ay düğümleri, tutulmalar, sabit yıldızlar ve gezegenlerin konumları, hareketleri ve açıları ölüm noktası belirlemede büyük bir etken durumundadır.


Astrolojide Ölüm Göstergeleri ile ilgili merak edilenlere cevap vermeye çalıştık. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin.