Merkür Jüpiter Üçgeni

Bu hafta Kova burcundaki Merkür ile Terazi burcunda geri hareket eden Jüpiter arasında 22 derecelik bir üçgen oluşacak. Peki bu üçgen açının hayatımıza ne tür etkileri olacak?

Merkür ile Jüpiter arasında oluşan üçgen açı öncelikle hayatımıza sakin ve sıcak bir enerji getiriyor diyebiliriz. Yoğun, gergin ve özellikle de negatif gezegensel enerjilerden dolayı yıpranmanın ardından Merkür Jüpiter üçgeni hepimize iyi gelecek. Artık problemleri ve olumsuz düşünceleri bırakmanın zamanı geldi.

Merkür ile Jüpiter arasında oluşan üçgen açı ile geçmişte kalan yaralarımız iyileşmeye başlıyor. Yeni hayaller kurmaya ve zihinlerimizi olumlu düşüncelerle meşgul etmeye başlıyoruz. Artık bize acı veren kişileri ve olayları düşünmenin hiçbir anlamı yok, unutmayın. Artık yaralarımızı sarmamız ve geleceğe odaklanmamız gerekli.

Merkür ile Jüpiter arasında oluşan üçgen açı her anlamda yeniliklere gebe olduğu ve aynı zamanda da geçmişte kalan olumsuzlukları temizlediği için bu üçgen açının olduğu döneme arınma dönemi de deniyor. Merkür ile Jüpiter’in oluşturduğu arınma dönemini iyi değerlendirmemizde yarar var. Ruhsal ve fiziksel sorunlarınızı bırakın gitsinler. Sizi daha umutlu ve daha iyi hissettiren ne varsa onlara dört elle sarılın.

Merkür ile Jüpiter arasında oluşan üçgenin bir diğer etkisi de neyi ve kimi unutmak istiyorsak bize bunu sağlayabilecek olması. Bu dönemde unutmak istediğiniz biri ya da bir anınız varsa bu haftayı iyi değerlendirin. Artık hayatınızda başaramadığınız şeylere ya da elde edemediğiniz kişilere takılmayı bırakacak ve alternatif arayışlara gireceksiniz. Eğer hayatınızda yeni bir sayfa açmak istiyorsanız Merkür Jüpiter üçgeninin bizi etkilediği bu dönemden daha iyisini bulamazsınız.

Bu hafta ayrıca hem sosyal hem de iş iletişimleriniz artacak. Yeni arkadaşlıklar edinmek ve yeni bir aşka yelken açmanın tam zamanı. Ayrıca bu hafta yaratıcı enerjiniz ve motivasyonunuz da çok yüksek olacak. Odaklanmada ve dikkatinizi toplamada da herhangi problem yaşamayacaksınız. Tamamlamanız gereken işler varsa tamamlayın ya da proje üretmeniz gerekliyse bu haftayı değerlendirin. Bu dönemde doğru soruları sorarsanız hafta sonunda aklınızda hiçbir soru işareti kalmayacak, unutmayın!