Akrep Burcunda Dolunay

29 Mart Pazar gecesi Akrep burcunda 9 derecelik bir Dolunay gerçekleşecek. Peki, Akrep burcunda Dolunay burçları nasıl etkileyecek?

Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay genel anlamda geçmişte canımızı sıkan, bizi düşündüren veya ikilemde bırakan konuları öncelikle şimdiki zamana sonrasında ise geleceğe taşıyacak. Bu nedenle bu süreçte çok daha atik olmalı, geçmişte yaptığınız hataları tekrarlamamak, onlardan ders alıp hayatınıza devam etmek için çaba harcamalısınız.

Bu Dolunay sürecinde yoğun şekilde hissedilecek olan Akrep enerjisi de yine bizi geleceğe taşıyacak olan adımların atılmasına ön ayak olacak. Yani bu günlerde yaptığınız her şey siz farkında olmasanız bile dalga dalga geleceğinizi etkileyecek. Düşünecekleriniz veya hissedecekleriniz de kalıcı olarak karakterinizin şekillenmesini sağlayabilir.

Akrep Dolunay’ı bu anlamda bir tür köprü olarak da kabul edilebilir. Geçmişten geleceğe bir köprü görevini görecek olan bu zaman dilimi hayati önem taşıyor. Eğer gelecek planlarınızı belirlemek istiyorsanız ya da geleceğinizde hayatınızda olmasını istediğiniz şeylerden eminseniz bunları bu süreçte hayatınıza geçirin, belirleyin ki kalıcı olsun.

Akrep burcunda Dolunay sizi dış dünyaya yabancılaşıp içinize dönmeye de itebilir. Biraz daha fazla yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kendinizle, hayatınızla, sevdiklerinizle, hedeflerinizle ve hayallerinizle ilgili bazı kararlar almak, hayatınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Eğer bu değişiklikler konusunda eminseniz hemen harekete geçin çünkü gezegensel enerjiler sizi destekliyor olacak.

Önümüzdeki günleri en iyi şekilde değerlendirmek için her zaman yapmanız gerekenden farklı bir şey yapmalısınız. Her ne kadar sık sık anı yaşayın diye önerilse de bu süreçte bunu unutun. Geleceğinizi planlamak için harekete geçin. Çünkü eğer anı yaşar ve umursamaz davranırsanız bunun etkisini gelecekte de göreceksiniz. Ama tam tersi elde etmek istedikleriniz için çalışırsanız geleceğinizi de istediğiniz gibi şekillendirmiş olursunuz.

Bu süreçte geleceğinizi planlarken sadece eğitim ya da kariyer olarak değil, genel anlamda tüm istediklerinizi, dileklerinizi düşünün. Kendinizle ve gerçekten istediklerinizle ilgilenmenizin zamanı geldi. Kalbinizin sesini dinleyin. Bu sırada baskın olacak olan Akrep enerjisi de sizin daha fazlasını istemenizi ve istediklerinizi almak için hemen harekete geçmenizi sağlayacak.

Eğer bu Dolunay döneminde aşık olursanız muhtemelen aşık olduğunuz kişi de hayatınızda kalıcı olacak bu yüzden hem romantik ilişkilerinize hem iş ilişkilerinize hem de arkadaşlık ilişkilerinize dikkat edin. Sosyal ortamda yaşayacaklarınız da yine geleceğinize taşınacak. Aslında attığınız her adım gelecekte sizi etkileyecek eğer bunu unutmanız ve ona göre davranırsanız her türlü isteğinize erişme fırsatını elde edeceksiniz.