Mars Plüton Karşılaşması

Bu hafta sonunda Mars ile Plüton gezegenleri Oğlak burcuna karşılaşacak. Peki, Mars – Plüton karşılaşması burçları nasıl etkileyecek?

Oğlak burcunda gerçekleşen Mars ile Plüton karşılaşması Nisan sonunda gerçekleşecek olan Akrep burcunda Dolunay’dan hemen önce bizi etkilemeye başlayacak. Akrep burcunda Dolunay tüm gücüyle etkisini göstermeden önce bu karşılaşmanın etkilerini hayatımızda yaşamaya başlayacağız.

Mars – Plüton karşılaşması ile birlikte vicdanımızın sesini duymaya başlıyoruz. Hem geçmiş hem gelecek hem de şimdiki zamanı sadece vicdanımızın, kalbimizin sesine göre değerlendireceğiz, diyebiliriz. Her ne kadar Oğlak mantığı dinleyen bir burç olsa da da bu karşılaşma bizi biraz daha soyuta yönlendiriyor olacak.

Bu dönemde dışarıdan gelen sesler, istekler ve görüşler yerine kendi duygularımızı daha fazla dinleyeceğiz. Öfkemiz, sevincimiz veya üzüntülerimiz bizi çok daha fazla etkileyecek. Eğer duygularınızı kontrol etmeyi başaramazsanız yıkıcı bir sürece girebilirsiniz. Bu gezegensel karşılaşmanın etkilerini hayatınıza nasıl yansıttığınız çok önemli çünkü Dolunay öncesi bu enerjiye vereceğiniz tepkiye göre hayatınız şekillenecek, denilebilir.

Önümüzdeki günlerde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Mars – Plüton karşılaşmasının etkisiyle başarılı olmayı daha fazla isteyeceksiniz. Hayatınızın her alanında başarı ön plana çıkacak. Bu enerjiyi sağlıklı bir şekilde yönlendirirseniz çok daha hızlı bir şekilde başarılı olabilirsiniz ancak hırslanmayı tercih ederseniz kendinize zarar verme ihtimaliniz yüksek, dikkatli olun.

Dolunay öncesi gerçekleşecek olan Oğlak burcunda Mars – Plüton karşılaşması gelecek hedeflerinizi, hayati isteklerinizi ve kendinizle ilgili düşüncelerinizi etkileyecek. Bu süreçte hayatınızda gerçekleştirecekleriniz ve değiştirecekleriniz kalıcı olacak, bunu aklınızdan çıkartmayın. Çünkü bu gezegensel karşılaşma ile birlikte öncelikle geçmişten gelen hatalarınızı kabullenecek, sonra gelecek planları yapacak ve Dolunay ile birlikte yepyeni bir hayata başlayacaksınız.

Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek için biraz daha sakin olmaya çalışın, başarı isteğinizi hırsa çevirmeyin, sadece ve sadece kendinizle yarışın. Kısa süre sonra yeni bir sürece başlayacak olduğunuzu unutmayın, bu yeni süreçten önce ya da sonra yapacaklarınızı iyi düşünün. Duygularınızı kontrol altına almaya çalışın ve depresiflikten uzak durun.

Bu hafta Oğlak enerjisi nedeniyle biraz daha motive, enerjik olacaksınız, bunu iyi kullanın. Spora ve sağlıklı beslenmeye özen gösterin. Sosyalleşmeye çalışın ama sorumluluklarınızı aksatmayın. Dolunay öncesi biraz baskı altında hissedebilirsiniz ama bu süreci farkında olarak geçirmeniz önemli, Dolunay dönemine hazırlanmak için elinizden geleni yapmaya çalışmalısınız. Bunu bir geçiş dönemi olarak da görebilirsiniz.