Akrep Burcunda Yeni Ay

Bu hafta içinde Akrep Burcunda bir Yeni Ay yaşayacağız. Peki, Akrep Burcunda Yeni Ay bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Akrep burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın bizim için çok önemli olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü pek çok gezegensel olayın olduğu bu dönemde Akrep burcundaki Yeni Ay aslında bir anlamda diğer enerjileri bastıracak ve hepimizi etkisi altına alacak. Akrep burcunun etkisiyle bu dönemin ana teması sorular olacak. Aklımızda bitmek tükenmek bilmeyen sorular oluşacak.

Aklımızda oluşan sorular nedeniyle canımızı sıkan durumlar yaşayabiliriz ve sevdiklerimizle tartışabiliriz. Bu da yeni soruların ortaya çıkmasına neden olacaktır. Eğer böyle bir sonsuz soru döngüsünden kurtulmak istiyorsanız yapmanız gereken tamamen kalbinize ve mantığınıza güvenmek. Zaman içinde tüm soruların yanıtları ortaya çıkacaktır, merak etmeyin.

Önümüzde günlerde Yeni Ay’ın hayatımızı etkilemeye devam ettiği süreç boyunca hepimiz çok daha gösterişli şeylerin arayışına gireceğiz. Girişimcilik konusunda çok daha yetenekli olacak, hedeflerimizin ya da tutkularımızın peşinden gideceğiz. Ayrıca çok daha cesur olacağız ve duygularımızı ifade etmekten çekinmeyeceğiz.

Bu dönemde agresif duygularımızı aktaracak bir şeyler bulmamız gerekebilir. Agresif duygularımızı dönüştürmek için yaratıcı işlerle ilgilenebilir, bu duygularımızı kariyer hedeflerine ya da gelecek planlarına dönüştürebilir ya da daha fazla spor yapıp hareket ederek olumsuz duygularımızı olumlu şeyler için kullanmayı başarabiliriz. Bu süreçte bu aktarımın önemi çok büyük.

Bu hafta her ne kadar baskı altında ve depresif hissetsek de Yeni Ay’ın en olumlu etkisinin yüzleşmek olduğunu söyleyebiliriz. Zor olsa da bu dönemde unutamadığımız ya da affedemediğimiz tüm konularla yüzleşeceğiz. Artık eskilere bir sünger çekmenin zamanı geldi. Geleceğe aydınlık bir zihin yapısı ile bakmak istiyorsak artık geçmişle yüzleşmemiz gerekiyor. Akrep burcu da tam bu anda imdadımıza yetişecek.

Yeni Ay döneminde içinizdeki potansiyelin hiç olmadığı kadar güçleneceğini de söylemekte yarar var. İç güdüleriniz bir Akrep’in iç güdüleri gibi güçlü olacak ve sezgileriniz de normalde fark etmediğiniz pek çok şeyi fark etmenizi sağlayacak. Bunu iyi değerlendirmeli ve hayatınızda mutlaka kullanmalısınız. Akrep burcunda Yeni Ay’ın gerçekleştiği günlerde eğer yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız asla geri adım atmanıza gerek yok.