Akrep Döneminde Kısaca Burçlar Neler Yaşayacak

Akrep Dönemine girdik ve etkilerini hissetmeye başladık. Peki, Burçları bu dönemde neler bekliyor?

Koç: Bu dönemde ailenizle evinizde zaman geçirme planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. İş yerinizde veya eğitim hayatınızda yetişmeyen işler ve tamamlanmayan projeler nedeniyle fazla mesai yapabilirsiniz.

Boğa: Bu dönemde kafanızı meşgul eden bir konuyla ilgili olarak dostlarınızın yorumlarını dinlemek ve fikirlerini almak size iyi gelebilir. Fakat yorumların dozu eleştiriye dönüştüğünde bu sizi biraz rahatsız edebilir.

İkizler: Bu dönemde her gün yeni bir sorumluluk daha alıyorsunuz. İşlerinizi eksiksiz ve mükemmel bir şekilde tamamlamanız sayesinde özgüveniniz yükseliyor. Temkinli adımlarla, yeteneklerinizi geliştireceksiniz.

Yengeç: Bu dönemde aile üyelerinizden ya da yakınlarınızdan biriyle küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz ancak uzun sürmeyecek. Birbirinizi tamamlayan yönleriniz sayesinde, bakış açılarınızı ortak bir noktada buluşturabileceksiniz. 

Aslan: Bu dönemde ödeme gecikmeleri ve eksiklikler konusu, canınızı sıkabilir. Bu konuda uzun zamandır bekliyorsunuz ancak neler olduğunu anlayabilmek ve yedek bir plan oluşturmak için yöneticinizle görüşebilirsiniz.

Başak: Bu dönemde çalışma arkadaşlarınıza kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ancak sakince dinlemeli ve sonrasında net ve akıcı cevaplar vererek söylemek istediklerinizi karşı tarafa kolaylıkla aktarabilirsiniz.

Terazi: Bu dönemde eviniz ve işiniz arasında ikiye bölünmüş durumdasınız. Enerjinizi ikisini de eşit miktarda vermeye çabalıyorsunuz ancak ailenizin işlerine ağırlık verebilirsiniz. Evinizdeki denge ve mutluluk, işinize de olumlu yansıyacaktır.

Akrep: Bu dönemde sorunları ortaya çıkar çıkmaz çözme isteğiniz sayesinde, kaçan fırsatları tekrar elde edebilme konusunda uzmanlık kazanabilirsiniz. Sabırlı ve emin adımlarınız sayesinde açamayacağınız bir kapı yok.

Yay: Bu dönemi tamamen kendinize ayırabilirsiniz. Doğayla iç içe bir kaçamak planlayabilir ve yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Masaj sonrası da uykunuzu çok iyi alarak yeni bir sürece hazırlanacaksınız.

Oğlak: Bu dönemde kendinizi aileniz ve hedefleriniz arasında kalmış hissedebilirsiniz. Ailenize karşı sorumluluklarınızın farkındasınız ancak bir dengeye ihtiyacınız var. Pozitif yaklaşımınızla bu sorunu halledebilirsiniz.

Kova: Bu dönemde finansal harcamalarınızla ilgili bir aile büyüğünüz size akıl verebilir. Güvendiğiniz bu kişinin tavsiyeleri size iyi gelecek ve söylediklerini uygulayarak durumunuzu kısa sürede toparlayabilirsiniz.

Balık: Bu dönemde arkadaşlarınızla derin mevzularda hararetli tartışmalara girebilirsiniz. Fikirlerini yargılamadan önce, onları sessizce ve sabırlı bir şekilde dinlemelisiniz. Ana fikri kavradıktan sonra, bir fikir birliğine varabilirsiniz.