Akrep Dönemi Başlıyor

Bu hafta içinde Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Akrep dönemi bize neler getirecek?

Akrep dönemini anlamak için Akrep burcunun özelliklerini çok detaylı şekilde ele alacağız çünkü bu dönemde hepimiz bu özellikleri göstermeye başlayacağız.

Akrep burcunda doğanlar tutkulu ve iddialı insanlardır. Kararlıdırlar ve gerçeği bulana kadar araştıracaklardır. Akrep, durumun her zaman farkındadır ve becerikliliğini göze önüne koyan, mükemmel bir liderdir.

Akrep burcunun işareti sudur ve duygularını yaşamak ve onları ifade etmek ister. Duygusal yönleri açısından su burçlarına benzerler. En belirgin kendilerine has özellikleriyle sır saklamakta çok iyi olmalarıdır. 

Akrep sakin ve serin davranışlarına ve gizemli görünümlerine göre bilinir. İnsanlar çoğu zaman Akrep burçlu olanların evren kurallarını çok iyi anladıkları için şiddetli olduğunu söylüyorlar. Bazı Akrep burçları gerçek yaşlarından daha yaşlı görünebilir. Mükemmel liderlerdir, çünkü yaptıklarına çok bağlıdırlar.  

Akrep burcu sahtekârlıktan nefret eder ve çok kıskanç ve şüpheci olduğu durumlar normalden fazladır, bu nedenle farklı insan davranışlarına daha kolay uyum sağlamayı öğrenmelidirler. Akrepler cesurdurlar, sosyal yönleri gelişmiştir ve bu nedenle çok arkadaşları vardır.

Akrepler son derece tutkulu olduğundan samimiyet onlar için çok önemlidir. Aradıkları eş akıllı ve dürüst olmalıdır. Akrepler aşık olduklarında sevdiklerine çok bağlı ve sadık kalırlar. Bununla birlikte, çok dikkatli bir şekilde bir ilişki içine girerler çünkü bazen eşlerine yani partnerlerine güven ve saygınlık kazandırmak çok zaman gerektirir.

Dürüstlük ve adalet, Akrep burcu için mükemmel bir arkadaş haline getiren iki niteliktir. Akrep burcunda olan insanlar, çok bağlı ve sadıktır. Akrepler yönetmeyi, çözüm üretmeyi ve yaratım yapma açısından harika bir burçtur. 

Akrep burçları, bilimsel ve kapsamlı bir yaklaşım gerektiren görevleri çözmede ve mükemmel bir yöntem bulmada profesyoneldir. Onların kararlılıkla odaklanma yeteneği, onları çok yetenekli yöneticilere dönüştürür. İş dünyasını asla dostluklarla karıştırmazlar.

Güneş’in Akrep burcuna geçerek bizi Akrep Dönemine götürdüğü bu süreçte yukarıda bahsettiğimiz tüm bu özellikleri hepimiz hissedecek ve buna göre yaşamaya başlayacağız. Bu da hayatımızın her alanında işlerin daha da yoğunlaşacağı ve kendimizi çok daha hızlı bir döngüde bulacağımız anlamına geliyor.

Bu sürecin anahtar kelimesi farkındalık olacak…