Akrep Döneminin Başlangıcı

Bu hafta içinde Terazi Döneminin bitişi ile Akrep Dönemine giriyoruz. Pek, Akrep Dönemi bize neler getirecek?

Hafta başında Terazi enerjisinin zirve yaparak son bulacağını söylemiştik. Terazi enerjisinin bitişi ile birlikte Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor ve böylelikle de Akrep Dönemine giriyoruz. Bu dönemde Akrep enerjisinin tüm etkilerini yaşayacağız ve hayatımız bu enerjiye göre şekillenecek.

Akrep Döneminde iyimserlik hepimizin hayatını aydınlatan en önemli güç olacak. Akrep enerjisi hepimizi daha olumlu yaptığında bunun dalga dalga yayıldığını siz de fark edeceksiniz. Bilerek olmasa da herkes daha anlayışlı, hoş görülü ve sevecen olacak. Hayal gücünün genişlemesi ile birlikte her burcun kendini daha mutlu hissetmesi de olası.

Uzun süredir devam eden karamsar ve kaotik enerjilerden sıyrılma zamanı geldi. Bu olumsuz etkilerden arınmak için öncelikle kalbimizde ve ruhumuzda inançlarımızı sorgulayacağız. Sonrasında ise inandığımız şeylere hiç olmadığı kadar sıkı sarılacağız. Belki de Akrep Döneminin en önemli etkilerinden biri inançlarımızı güçlendirmesi olacak diyebiliriz.

Akrep Döneminin etkilerinden bir diğeri de dönüşüm, ilerleme ve yeniden doğuş kavramları ile ilgili olacak. Yıl sonuna doğru girdiğimiz Akrep Dönemi ya da Döngüsünde yaşayacağımız deneyimler bizi ilerlemeye ya da değişmeye mecbur edecek. Bu açıdan yeni yıla bizi hazırlayacak önemli gezegensel olaylardan olduğunu söyleyebiliriz.

Bu dönemde Akrep’in yönetici gezegeni Jüpiter’in de etkisi ile birlikte içe döneceğiz. Sosyal ilişkilerimiz konusunda gerileme olsa da iş, kariyer, ev, aile gibi konular açısında hem öğrendiklerimiz artacak hem de yaşayacaklarımız çok olumlu olacak.

Akrep enerjisinin etkisi ile birlikte keşfedilmemiş ve daha önce deneyimlemediğimiz konulara ilgi duymamız olası. Yeni hobiler, iş alanları, girişimcilik gibi konular için çok uygun bir dönem olacak. Kendi içimizde hiç farkında olmadığımız yeteneklerimizin de ortaya çıkma ihtimali yüksek.

Akrep Dönemini genel olarak tanımlamak gerekirse her zaman ruhsal durumumuz, duygularımız ve iç dünyamız daha önde olacak. Akrep enerjisinin dış dünyadan kopuş, aileye, arkadaşlara ve güvenilen insanlara daha yakın hissetme ve yalnızlığı simgelediğini unutmamak gerekir. Bu günlerde ifade etmek isteyeceğiniz şeyler artarken üretimleriniz de doğru oradan artacak.

Akrep enerjisinin bizi etkisi altına aldığı bu süreci değerlerimize daha fazla sahip çıkmak, verimli çalışmalar yapmak ve içeriden dışarıya doğru güçlenmek için kullanabiliriz. Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan neredeyse tüm gezegensel olayların Akrep burcu etrafında gelişeceğini ve ne olursa olsun her zaman bir yerinde Akrep ile Jüpiter etkisi olacağını da aklımızdan çıkarmamamızda yarar olacaktır.