Mars Terazi Burcuna Geçiş Yapıyor – Terazi Döneminin Sonu

Bu hafta içinde Mars Terazi burcuna geçiş yapacak ve bize en yoğun Terazi enerjisini yaşatacak. Peki, Terazi burcuna geçen Mars bizi nasıl etkileyecek?

Mars’ın Terazi burcuna geçmesi ile Terazi döneminin en yoğun Terazi enerjisinin etkisi altına gireceğiz. Bu etki sadece birkaç gün sürecek ancak bizi çok güçlü bir biçimde etkileyecek. Birkaç gün sonra Akrep dönemine girmeden önce bizi eylemler, öfke, arzular ve girişimcilik konularında etkileyecek olan Terazi enerjisi hayatımıza iki günlük bir hız kazandıracak.

Önümüzdeki iki gün yüksek Terazi enerjisi etkisi altında kalacağımız için birkaç gün sonra Akrep dönemine girdiğimizde bile bu enerjinin etkilerini yaşıyor olacağız. Bu iki günde kendimizi çok daha iyi ifade edecek ve sosyalleşmeye ihtiyaç duyacağız. Hiç görmediğimiz arkadaşlarımızdan haber almamız da olası.

Bu dönemde her hareketimiz bazı kişiler ya da olaylar tarafından yönlendirilebilir ve yönlendirilmeye çalışılabilir. Etrafınızda sizi yönetmek isteyen kişiler olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Arzularınız tavan yapacağını için elde etmek istediklerinize karşı büyük bir heyecanla aceleci bir biçimde harekete geçeceksiniz. Sonradan pişman olacağınız adımlar atmamaya özen göstermeniz yararınıza olacaktır.

Zodyak burçları arasında Terazi burcunun en etkili burçlardan biri olduğunu da unutmamak gerekli, bu baskın özelliklere sahip burcun önümüzdeki iki günde enerjisinin tavan yapacağını da göz önünde bulundurduğumuzda bir süreliğine her burcun Terazi gibi hareket etmesini beklemek yanlış olmaz. Etrafınızdaki pek çok kişinin bir yerlerde yemekte, partide ya da davette olduğunu görebilirsiniz.

Bu süre içine yeni tanışmalara, romantik ilişkiler ve ortaklıkların başlangıcına şahit olacaksınız. Evde yalnız oturduğunuz her an birilerinden dışarı çıkma teklifi almaya hazırlıklı olun. Eve girmekte zorluk yaşayacak ve sık sık gezeceksiniz.

Terazi enerjisinin en önemli etkilerinden bir diğeri de tepkilerinizin çok üst düzeyde olması olacak. Sıklıkla yanlış kişiye öfkenizi aktarmanız olası. Aile üyelerinize karşı daha hassas olacak ve kimsenin sizi eleştirmesine izin vermeyeceksiniz. Herkesin Terazi enerjisi altında olacağını düşündüğümüzde agresiflik ve öfkeye bağlı olayların artabileceğini söyleyebiliriz.

Bu günlerde biraz daha anlayışlı olmaya, tepkilerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Gerginlik çıkan ortamlardan uzak durun çünkü küçük tartışmalar kavgaya dönüşebilir. Sosyal ilişkiler artarken tam tersi tahammülsüzlük de ön planda olacak. Öfke, anlık istekler ya da içgüdüsel davranışlar canınızı sıkabilir.

Bu hafta ne kadar her şey yolunda gibi davransanız da işler rayından çıkıyor gibi hissedebilirsiniz. Bu yüzden sahte davranmaya çalışmayın. Her şeyi akışına bırakmak zorunda değilsiniz. Terazi enerjisinin en büyük olumlu etkisi olan dengeleyici özelliğine güvenin. Tanıştığınız kişilerden öğrendikleriniz ile yeni bakış açıları edineceksiniz ve aniden karmaşık hale gelen duyguların ardından hayatınız kısa süre sonra dengelenecek.