Alçalan Burçlara Göre Burçların Uyumu

Aşk, evlilik, iş, eğitim gibi hayatımızın her alanında burçların uyumu bizi önemli ölçüde etkiler. Peki hangi burçlar birbiri ile daha uyumlu hangileri uyumsuz öğrenip ona göre hayatınızı kolaylaştırmak istemez miydiniz?

Yengeç – Kova

Kovalar, kendilerini şımartmaktan ve para harcamaktan fazlasıyla hoşlanırlar. Yeni şeylere başlamak ve yenilenmek kovalar için problem değildir. Özgür ruhlu kovaların bu durumu, akışına bırakamayanlar için oldukça endişe verici olabilir. Yengeçler de akışına bırakamayanların başında geliyor. Kovaların sürekli düzeltip durması da yengeçlerin sinirlerini bozabilir.

Terazi – Balık

Bu iki kararsızın herhangi bir şeye karar vermesi bir ömür sürebilir. Bir ileri bir geri adımları ilişkilerini daha stresli hale getirecek. Teraziler de balıklar da anlaşmazlıklardan nefret ederler. Bu yüzden aralarında pasif agresif kavgalar ve iletişim kopukluğu olması kaçınılmaz. Pasif doğaları birbirlerinden kaçmalarına neden olabilir.

Yay – Oğlak

Yaylar, oğlakların kendilerini eğlenmekten alıkoyduklarını düşünürler. Ciddi ve sorumluluk sahibi oğlaklar ile umursamaz yayların birlikteliği anne çocuk ilişkisine dönebilir. Bu yüzden bu ikilinin her türlü sosyal ilişkisine temkinli yaklaşması gerekmektedir.

Akrep – Koç

İki özgür burcun birlikteliği kulağa hoş geliyor. Heyecanlı iki burcun birbirlerinin alanlarına müdahale etmemeleri ilk başlarda hoşlarına gidebilir. Ne yazık ki bir ilişki söz konusu olduğunda bu çok uzun sürmeyecek. Aynı zamanda kıskanç olan akrepler bir noktadan sonra tepki göstermeye başlayacak. Dolayısıyla ikili arasında güven problemleri ve iletişim kopuklukları baş göstermesi kaçınılmaz.

Balık – Başak

Balık burçları duygusal yapıları ve kafalarının sürekli bulutlarda olmasıyla biliniyor. Buna karşın başaklar ayakları yere basan, mantıklı karakterler. Bunun yanı sıra başaklar, her şeyin düzenli ve organize olmasından hoşlanırken balıklar bu konuda daha rahattırlar.

Terazi – Oğlak

Oldukça cömert olan terazi burçları insanları mutlu etmekten hoşlanırken dik kafalı oğlaklar zaman zaman biraz fazla kontrollü olabilirler. Oğlaklar, terazilerin iyi niyetinden faydalanarak çıkarcı davranabilirler. Bunun yanı sıra teraziler mesafeli oğlaklara hiçbir zaman tamamen ulaşamazlar.

Başak – Terazi

Çalışkanlık ve üretkenlik her iki tarafın da ortak özelliklerindendir. Duygusallıktan çok mantıksal bir birliktelik söz konusudur. İdeal bir çifttir. Zamanla aralarındaki sevgi büyüyüp evlilikle ilişkilerini noktaladıklarında huzur dolu bir hayat onları bekler.

Bunların dışında genel anlamda sosyal olarak en uyumlu burçlar ise aşağıdaki gibidir:

  • Boğa – Balık
  • Yay – Aslan
  • Yengeç – Boğa
  • Terazi – İkizler
  • Oğlak – Boğa
  • Yay – Koç
  • Terazi -Yengeç

Peki alçalan burcunuza göre ilişki durumunuzu öğrenmek ister misiniz? Alçalan burçlara göre ilişki yorumları yazımızı inceleyerek alçalan burcunuza göre ilişki durumunuzu öğrenebilirsiniz.


Sizler için hazırladığımız Alçalan Burçlara Göre Burçların Uyumu yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz.